KUCHARZ Kosów Lacki oferta pracy ZAKŁADY MIĘSNE "ZAKRZEWSCY" Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Kosów Lacki (mazowieckie)
Pracodawca: ZAKŁADY MIĘSNE "ZAKRZEWSCY" Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 7, 08-330 Kosów Lacki, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kosów Lacki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sokołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kosów Lacki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY MIĘSNE "ZAKRZEWSCY" Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Adres pracodawcy:
Oleksiaka Wichury 3, 08-300 Sokołów Podlaski, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sokołowski
Gmina pracodawcy: Sokołów Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sokołów Podlaski
Adres strony pracodawcy: www.zakrzewscy.pl
Ulica pracodawcy: Oleksiaka Wichury
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015
Data dodania oferty pracy: 21.10.2015
Oferta pracy ważna do: 15.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 21.10.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 21.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiejMiejsce pracy: Oddział Elbląg ul. Odrodzenia 25III zmiany: do uzgodnienia zgodnie z grafikiem
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-01-12 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
kontakt przez OHP - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i afrykańskiej.Umowa zlecenie, ilość godzin miesięcznie: ok. 168, później przewidywana umowa na czas określony. Dyspozycyjność w godzinach: 10:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny: 662443020
MOHAMMED CHELALGA NAAH - 2019-04-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni kukraińskiej
HANDEL-MAŁA GASTRONOMIA JERZY KIREJ - 2018-02-06 - Słubice (lubuskie)
ZADANIA SZEFA KUCHNI.
"Hydrotest" Włodzimierz Głuszek - 2017-08-01 - Opoczno (łódzkie)
sporządzanie posiłków w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
wydawanie posiłków, p[raca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw według systemu a la carte, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac w zespole współpracowników.
Guido Baschnagel Hotel Tannenmühle - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw według standardów, bieżące przygotowywanie produktów, dbanie o czystość w miejscu pracy. Praca w okolicach Głogowa Małopolskiego.
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA - 2015-12-03 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Praca w transporcie kolejowym. Po okresie próbnym podwyższenie stawki zasadniczej o 1zł/godz.; godz.pracy: I zmiana 6:00 do 14:00, II zmiana 14:00 do 22:00, III zmiana 22:00 do 6:00
ALCHEMIA S.A. ODDZIAŁ WALCOWNIA RUR ANDRZEJ - 2018-10-02 - Zawadzkie (opolskie)
gotowanie, sprzątanie, przyjmowanie zamówionego towaru
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
praca
RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie.
Piekielna Kura Przemysław Biały - 2017-02-14 - Lubin (dolnośląskie)
przyrządzanie dań kuchni ukraińskiej, indyjskiej, azjatyckiej
TRZY BRAMY Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Jaworzno (śląskie)
Gotowanie posiłów - obiady domowe, kuchnia polska. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
BODO Bogdan Ligudzński - 2017-03-22 - Częstochowa (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; znajomość kuchni indyjskiej, w tym: przypraw i tradycyjnych przepisów indyjskich; 5 miesięcy doświadczenia zawodowego; podstawowa znajomość j. hinduskiego. Obowiązki: przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich; przygotowywanie potraw i napojów wg. oryginalnych, regionalnych receptur; marynowanie mięs do potraw; przygotowywanie potraw w piecu Tandoor.
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab).
Emek Feuzi Harbelioglu - 2016-02-25 - Gdańsk (pomorskie)
Prowadzenie kuchni ,przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Augustów (podlaskie)
produkcja palet drewnianych
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Owczary (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, układanie menu, dbanie o czystość kuchni. Praca w godz.: 12-20, 2 razy w tygodniu - 12-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 507 520 261, e-mail: rszwaj2 (at) poczta.fm
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWO - PRODUKCYJNA VERA RÓŻA SZWAJ - 2016-11-22 - Gniechowice (dolnośląskie)
wg stanowiska
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2018-09-14 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz przygotowywanie bankietów okolicznościowych. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19.00. i 19 -7.00
CKiR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP.Z O.O. - 2018-05-16 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-03-06 - Żelków (mazowieckie)