KUCHARZ Gniechowice oferta pracy FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWO - PRODUKCYJNA VERA RÓŻA SZWAJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, układanie menu, dbanie o czystość kuchni. Praca w godz.: 12-20, 2 razy w tygodniu - 12-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 507 520 261, e-mail: rszwaj2 (at) poczta.fm
Data publikacji: 2016-11-22
Lokalizacja: Gniechowice (dolnośląskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWO - PRODUKCYJNA VERA RÓŻA SZWAJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipowa 1, 55-080 Gniechowice, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, układanie menu, dbanie o czystość kuchni. Praca w godz.: 12-20, 2 razy w tygodniu - 12-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 507 520 261, e-mail: rszwaj2 (at) poczta.fm
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniechowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kąty Wrocławskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, staż pracy - mile widziany, specjalność: kuchnia polska, chęć do nauki, kreatywność, książeczka sanepidowska (może być do uaktualnienia)
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWO - PRODUKCYJNA VERA RÓŻA SZWAJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Wrocławska 3, 55-080 Gniechowice, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wrocławski
Gmina pracodawcy: Kąty Wrocławskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniechowice
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.11.2016
Oferta pracy ważna do: 23.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Chorzów (śląskie)
Techniczne wsparcie środowiska systemu SAP FIORI, ocena, projektowanie, kierowanie ulepszeń oraz wdrażanie rozwiązań do monitorowania wydajności i konfiguracji systemów, projektowanie i rozwijanie wymogów i specyfikacji architektury SAP, instalacja Sapui5, wdrażanie i konfoiguracja Eclipse i weblde, rozwijanie serwisu SAP Fiori. Jedna zmiana, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wrocław (dolnośląskie)
zgidnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie kebabów, sałatek, sosów według tradycyjnych tureckich receptur
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2017-11-16 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łomża (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Bukowno (małopolskie)
Samodzielny kucharz: owoce morza, ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw, kierowanie zespołem
HOTEL KRÓL KAZIMIERZ - 2016-05-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
pieczenie, gotowanie, sporządzanie posiłków
CASABLANCA ABDELAZIZ TAJAR - 2018-08-01 - Kwidzyn (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
sporządzanie dokumentów, wspomaganie działu kadr w bieżących zadaniach, tworzenie raportów
PERFECT CARE SERVICE 24 SP. Z O. O. SP. K. - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dokumentów na wejście wyjście towaru, oznakowanie pojemników z towarem odpowiednimi etykietami
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Żagań (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
rozwożenie jedzenia (istnieje możliwość pełnego etatu)
ANTALYA M Müslüm Tulgar - 2018-02-08 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w okresie od 01.05.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-03-10 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2016-10-27 - Leżajsk (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz na obozie -kierowanie pracą kuchni,-układanie menu,-przygotowywanie listy zakupów-przygotowywanie posiłków ( 3 dziennie)
Polski Czerwony Krzyż Warmińsko - Mazurski Zarząd Okręgowy - 2017-06-07 - Kręsk (warmińsko-mazurskie)
kucharz
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBAŁOŚĆ O HIGIENICZNĄ PRACE
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Częstochowa (śląskie)
Zgodnie z zawodem
Kompleks Wypoczynkowo-Konferencyjny Mazur-Syrenka - 2015-11-19 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
kucharz
Reg Benz Spółka z Ograniczona Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2016-05-20 - Mielec (podkarpackie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie posiłków, sprzątanie, obsługa klienta
PRZEMYSŁAW WŁODARCZYK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-09-19 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Ruda Śląska (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Praca w restauracji. Obsługa gości restauracji, imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych potraw, racjonalne gospodarowanie produktem. Praca w godz. 13-21; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14
ARMO Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
"DREMAR" J. M. KUKLA spółka jawna - 2016-10-07 - Zawoja (małopolskie)
Sprzedawca w dziale mięsno-wędliniarskim; praca w godz 6-14, 14-21
FIRMA ROGALA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-24 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)