KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBS艁UGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO;
Data publikacji: 2016-01-29
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBS艁UGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO;
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.01.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 10)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI HINDUSKIEJ
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 12.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo MORZE - 2016-10-10 - Ustka (pomorskie)
robienie pizzy, krojenie produkt贸w do da艅 z menu lokaluGodziny pracy: od 8.00 do 20.00 (12 godzin co 2 dni)
BAR PIZZERIA ROMA JAN CHLUDZI艃SKI RYSZRADA CHLUDZI艃SKA - 2018-09-26 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-22 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
RAJPOL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-03 - Sitno (zachodniopomorskie)
Samodzielne sporz膮dzanie potraw
ZAJAZD ZAZAMCZE A. STARO艃, P. JASI艃SKA SP脫艁KA JAWNA - 2019-03-12 - Ojc贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H.U. WELT-MARK- MAREK WELSANT - 2019-03-13 - Lipno (wielkopolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w (w lokalu i catering)
kontakt przez PUP - 2019-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
M. A. Pisarscy - 2018-06-21 - Kowale (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Borkowski Aleksander - 2016-03-10 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie wszelkiego rodzaju potraw, deser贸w, koktajli, sa艂atek, sos贸w wg. tradycyjnych receptur kuchni , ukrai艅skiej. Przestrzeganie przepis贸w BHP obowi膮zuj膮cych w gastronimii, inne prace zlecone przez pracodawce w zakresie gastronomii.
Green Way Sopot Sp.Z o.o. - 2016-09-19 - Sopot (pomorskie)
- przygotowywanie wst臋pne owoc贸w, warzyw i p贸艂produkt贸w kuchennych- sprz膮tanie kuchni, zmywanie- pomoc przy przyjmowanie dostaw- wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
sprzeda偶 materia艂贸w elektroinstalacyjnych, obs艂uga klienta, wydawanie towaru z magazynu, obs艂uga programu fakturuj膮cego, transport towaru do klienta
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw, deser贸w, - dbanie o zaplecze kuchenne,- dostawa towaru, odbi贸r towar贸w od dostawc贸w,- sporz膮dzanie zbiorczych formularzy zam贸wie艅 w czasie organizacji wesel i imprez okoliczno艣ciowych, - promocja oferty lokalu, - zdobywanie nowych klient贸w, - wsparcie przy organizacji imprez, - sporz膮dzanie harmonogramu organizacji przedsi臋wzi臋膰, - nadz贸r nad obs艂uga kuchni, - dbanie o w艂a艣ciwy wystr贸j Sali.
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - My艣lachowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. D藕wiganie 12 kg. Praca na umow臋o prac臋 w Ko艂obrzegu w godz. 6-14, 12-20, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
zarz膮dzanie personelem; przygotowanie da艅 kuchni polskiej zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami; dbanie o estetyk臋 potraw; utrzymanie porz膮dku i higieny pracy
Bar" FRYTKA" ROSA JACEK - 2019-06-04 - 艁uk贸w (lubelskie)
obs艂uga maszyny do produkcji mro偶onych jogurt贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - M艂awa (mazowieckie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - kierunkowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 telefgoniczny.
TAAKA RYBA KOCZY DAWID - 2016-08-08 - Sumina (艣l膮skie)
Wg. harmonogramuRM d艂ugotrwale
kontakt przez PUP - 2018-06-08 - Goszczanowo (lubuskie)
,
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
DOM TURYSTY TURYSTA Sp. z o.o. Sanok - 2016-12-08 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅, posi艂k贸w kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY D臉BY Henryk W贸jtowicz - 2016-07-29 - Jan贸w (lubelskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-01-12 - Jaworzno (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2016-06-02 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, deser贸w, utrzymywanie porz膮dku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zam贸wie艅 produkt贸w potrzebnych do przygotowywania posi艂k贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci przy barze i na sali
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przyrz膮dzanie da艅, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, sporz膮dzanie zam贸wie艅
PREMIUM FOOD RESTAURANTS SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Zadania:- przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami- dba艂o艣膰 o estetyk臋 i jako艣膰 serwowanych da艅- 艣cis艂a wsp贸艂praca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
Piotr Szostak Hotel Port 110 - 2019-07-26 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)