KUCHARZ Ojców oferta pracy ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 20 - 25 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne sporządzanie potraw
Data publikacji: 2019-03-12
Lokalizacja: Ojców (małopolskie)
Pracodawca: ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ojców 1/b, 32-047 Ojców, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne sporządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 20 - 25 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca na zlecenie- TYLKO WEEKENDY -w sezonie imprezowym (komunie, wesela)wynagrodzenie brutto 20 zł- 25 zł/ godz
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ojców
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 20 - 25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum 2 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Ojców 1/b, 32-047 Ojców, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: krakowski
Gmina pracodawcy: Skała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ojców
Ulica pracodawcy: Ojców
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.03.2019
Data dodania oferty pracy: 12.03.2019
Oferta pracy ważna do: 10.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
utrzymanie kuchni w czystości, przygotowanie surówek, potraw arabskich, kebabów. Godziny pracy: 10-18; 17-01
"KEBAB ORAN" ABADI MOHAMED; KEBAB "ALI BABA" s.c. ABADI MOHAMED - 2019-02-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringu, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2019-01-23 - Zagórze (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DP DAŃ RAW, PROCES TWORZENIA I ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie surowca do wypieku, przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-04-18 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Jastrowie (wielkopolskie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynych.(mile widziane 2-letni staż pracy,książeczka aktualna sanepidowska)
Jednostka Wojskowa nr 5701 - 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-01-26 - Skwierzyna (lubuskie)
Kucharz
Hotel BRISTOL Tadeusz Nosek - 2016-12-02 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o standardy, higienę, należytą staranność w serwowaniu posiłków.
LIBERO SP. Z O.O. - 2019-01-16 - Milicz (dolnośląskie)
obsługa sali konsumpcyjnej, wydawanie posiłków, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE DAŃ RESTAURACYJNYCH, DBAŁOŚĆ O WŁAŚCIWE WYKORZYSTYWANIE PRODUKTÓW, PRZESTRZEGANIE ZASAD CZYSTOŚCI I HIGIENY PRACY.
JERZY RAMCZYKOWSKI - 2019-01-07 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Świętoszów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy kuchni, obsługa urządzeń gastronomicznych
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-09-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Bolesławice (dolnośląskie)
Gotowanie potraw. Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00. Możliwość zakwaterowania do uzgodnienia z pracodawcą.
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2017-03-30 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Restauracja "MEGA" Grzegorz Filipowski - 2017-12-20 - Suchoraba (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska).
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)
praca w dziale płac
IPT AKROMAR Sp. z o.o, Spółka komandytowa - 2016-09-27 - Zielona Góra (lubuskie)
Kierowca samochodu dostawczego-przewóz narzędzi oraz materiałów remontowo budowlanych z miejsca siedziby firmy do klientów na teren budowy.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego dania
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
zgodny z harmonogramem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z umową.
TRANSPORT KRAJOWY I MIĘDZYNARODOWY STANISŁAW KOZUB - 2017-03-24 - Ropczyce (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
Katolickie Liceum Ogólnokształcące im. Św.Jadwigi Królowej w Sandomierzu - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
obsługa wózka widłowego
Zakład Stolarski U.P.H. Krzysztof Górka - 2017-03-09 - Maciejowice (mazowieckie)
Prace montażowe, kontrola jakości części, obsługa wtryskarek, przygotowanie części do lakierowania, prace pomocnicze przy produkcji
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Tychy (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PRACA W RESTEURACJI,REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2018-06-13 - Pilzno (podkarpackie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-08-03 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
Bezpośrednia współpraca z szefem kuchni, kierownikiem działu żywienia oraz dietetykiem, obróbka wstępna, wtórna i termiczna surowców, przygotowywanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowiązków służbowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
wyksz. kierunkowe- gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku kucharz, pasja do gotowania, zaangażowanie, sumienność, dobra organizacja pracy własnej
Auto Partner Garcarek Spółka Jawna - 2016-09-30 - Ociąż (wielkopolskie)
Sporządzanie i wydawanie posiłóków kuchni polskiej. Dbanie o porządek w kuchni.
Hotel i Restauracja Małgorzata Gawrońska - 2016-06-09 - Zielona Góra (lubuskie)