KUCHARZ/ SZEF ZMIANY Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringu, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
Data publikacji: 2019-01-23
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringu, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Data zakończenia pracy: 01.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejetność gotowania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 12-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.01.2019
Oferta pracy ważna do: 22.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-01-03 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów i gości w hotelu
Hotel Wieniawa Sp.zo.o. - 2016-03-31 - Rekowo Górne (pomorskie)
przygotowywanie potraw w odpowiednich kalorycznościach (śniadania, obiady, podwieczorki)
LYFE Justyna Danielewicz - 2016-05-05 - Poznań (wielkopolskie)
Podstawowe prace kuchenne.
BAR 12 BIS Szyszko Andrzej - 2015-12-08 - Glewice (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: średnie; doświadczenie zawodowe mile widziane; kwalifikacje kucharza żywienia zbiorowego; Produkcja posiłków; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Gliwice
ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
Samodzielne ustalanie menu oraz przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość przepisów oraz receptur kuchni ukraińskiej
"ESTRAGON" Restauracja s.c. Surleta Paweł, Surleta Grzegorz - 2017-06-22 - Maków Podhalański (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułówżywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach,przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp. Praca w godzianch 06:00-14:00
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2016-07-25 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW MAJĄCYCH ZASTOSOWANIE W TEJ KUCHNI, ORAZ ICH PROPORCJI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTA Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Łódź (łódzkie)
praca w restauracji
FIRMA WIELOBRANŻOWA " J A G R A " GRAŻYNA GRZEŚKOWIAK - 2016-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw mięsnych, dań cateringowych, deserów, przygotowywanie pizzy
Kwiaciarnia "KAMELIA" - Artykuły różne Santa Fee Restauracja Pub Kawiarnia - 2016-09-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-09-07 - Zgierz (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-01 - Wardzyn (łódzkie)
dbanie o czystość i porządek pomieszczeń, przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posiłków, sprzedaż posiłków, bezpośrednia obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Turów (lubelskie)
sprzedaż pieczywa i wyrobów cukierniczych, dbanie o czystość i porządek, rozliczenia, inwentaryzacje
"ROBSON" Robert Marczak - 2017-05-17 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2017-09-06 - Sieradz (łódzkie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów
OŚRODEK ALZHEIMEROWSKI sp. z o.o. - 2018-07-09 - Ścinawa (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków reatauracyjnych
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia ukraińska)
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przyjmowanie i realizacja zamówień, przygotowywanie półproduktów, dbałość o porządek w miejscu pracy
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka - 2016-11-02 - Puszczykowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy
WORKGROUP RADOSŁAW PODOSEK - 2016-12-21 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw, odbieranie dostaw, zamawianie dostaw, sprawdzanie świeżości potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Tarnów (małopolskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 239 - 2018-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
Sporzadzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast,napojów i deserów w/g ustalonych norm i receptur gastronomicznych, z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkniętych zakładów żywienia zbiorowego.Wymagane wykształcenie min. zawodowe, wynagrodzenie brutto 3500zł miesięcznie.
Mikołajki Resort Spółdzielnia Właścicieli - 2018-02-05 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zakopane (małopolskie)
Gotowanie obiadów i śniadań
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2016-12-27 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
naprawy, montaż, udział w procesach o charakterze modernizacyjnym
TIGER JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-04 - Tarnowskie Góry (śląskie)
transport drogowy
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 15 kg-kobiety, do 30 kg- mężczyźni. Praca na umowę o pracę w godz. 6-16 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-04-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)