KUCHARZ Opole oferta pracy CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułówżywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach,przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp. Praca w godzianch 06:00-14:00
Data publikacji: 2016-07-25
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dambonia 3, 45-861 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułówżywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach,przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp. Praca w godzianch 06:00-14:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Dambonia 3, 45-861 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, dyplom uzyskania tytułu zawodowego,kontakt z pracodawcą: telefonicznie w godzinach: 08:00-15:00, przez e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: telefonicznie w godzinach: 08:00-15:00, przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Dambonia
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2016
Oferta pracy ważna do: 26.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace przy przygotowaniu potraw, obróbka mięsa, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Słubice (lubuskie)
• Zabezpieczanie przedmiotów do transportu (np. zawijanie w papier)• Pakowanie towarów do kartonów
Pomorska Platforma Pracy - 2016-08-31 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie sushi
SHARINGAN WOJCIECH ZAKRZEWSKI - 2018-02-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowywanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej- odczytywanie receptur, przepisów- znajomość produktów
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
Agencja Artystyczna "Just&Mar" Marcin Drej - 2017-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-09-02 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni amerykańskiej (głównie steki), praca przy grillu. Wynagrodzenie 2500 zł netto, praca 12h/24. Miejsce wykonywania pracy : Kraków ul. Św. Krzyża lub ul. Sienna.
MSVISION S.C. SEBASTIAN BANAŚ, MARCIN MIERNICZEK - 2018-01-05 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-05-04 - Karwia (pomorskie)
Praca w hotelu, przygotowywanie dań, zestawów dla grup konferencyjnych i klientów indywidualnych. Wymagana praktyka
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2018-02-08 - Łódź (łódzkie)
jw.
RESTAURACJA ZAPIECEK JACEK PIASECKI - 2017-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
- montaż przekryć dachowych na halach - montaż elewacji na konstrukcjach żelbetowych i stalowych
PHU Dachy S.C. Bojanowski i Wspólnicy - 2018-06-21 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,porcjowanie, układanie, wydawanie potraw, utrzymanie maszyn i urządzeń w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Sadowa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP, udział w inwentaryzacjach.
SODEXO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-06-02 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni ciepłej i zimnej,samodzielna obsługa baru i kasy fiskalnej,pracodawca zapewnia zwrot połowy kosztów dojazdu.
Agnieszka Jankowska Młyn - 2015-12-03 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spozywczych i produktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, sporządzanie śniadań, obiadów, podwieczorków, układanie jadłospisów zgodnie z obowiazującymi normami, organizowanie pracy
Zespół Szkół Nr 2 - 2017-12-28 - Ludwikowice Kłodzkie (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czysości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Rawicz (wielkopolskie)
prace na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-03-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
FitBurger Mariusz Filek - 2015-12-07 - Żywiec (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Obsługa klienta, sporządzanie ofert handlowych. Praca od 7-15
DOMIX-P Joanna Poniży - 2018-02-26 - Dobrzeń Mały (opolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
"SCENA" KAŁUŻNY, KACZMAREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-10-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kompletowanie skladników do przygotowywania dań, przygotowywanie dań zgodnie ze zleceniami.
JANG Janina Grzebielec - 2016-08-11 - Gdańsk (pomorskie)
do uzgodnienia
"JAGIELLOŃSKI" Hotel i Restauracja Anna Jachimowska - 2016-03-04 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2016-03-22 - Korytnica (świętokrzyskie)
profesjonalne gotowanie w renomowanej restauracji
MARCIN KLISIEWICZ "MAGILLO" - 2017-02-17 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie pisiłków, układnie menu wg kuchni tradycyjnej
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2018-05-15 - Krzyszkowice (małopolskie)