KUCHARZ KUCHNI CIEP艁EJ, ZIMNEJ K/M Warszawa oferta pracy RESTAURACJA ZAPIECEK JACEK PIASECKI
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CIEP艁EJ, ZIMNEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽650 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-07-12
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: RESTAURACJA ZAPIECEK JACEK PIASECKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Piwna 34/36, 00-256 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽650 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CIEP艁EJ, ZIMNEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽650 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: 艣rednie, umiej臋tno艣膰: przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ciep艂ej i zimnej, deser贸w wed艂ug wyznaczonych receptur, obs艂uga sprz臋tu: pieca konwekcyjno-parowego, praca dwuzmianowa w godz. 11-19. Zg艂oszenia nale偶ny kierowa膰 na adres: piasecki.j (at) restauracja zapiecek.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA ZAPIECEK JACEK PIASECKI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
00-256 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obs艂uga klienta, zamawianie towaru
Zak艂ad Handlowo Us艂ugowy "ROLDOM" Dom Handlowy Edmund Rze藕nik- Babor贸w - 2017-03-09 - Babor贸w (opolskie)
przygotowywanie nale艣nik贸w, tortil, kanapek
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Kutno (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Lipsko (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia, obs艂uga klient贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
INELEKTRA Sp. zo.o. - 2016-05-25 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
lokalizowanie i usuwanie awarii maszyn, prowadzenie okresowych przegl膮d贸w, dba艂o艣膰 o stan techniczny maszyn
Noris sp z o.o. sp.k. - 2018-07-26 - Rogo藕no (wielkopolskie)
gotowanie, wydawanie, przygotowywanie potraw
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA MOTO-FAN MAGDALENA SUSLIK - 2017-05-23 - Kobi贸r (艣l膮skie)
praca w charakterze nauczyciela specjalisty
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - 艁apy (podlaskie)
Przygotowanie produkt贸w do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-02-10 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅. Praca na terenie powiatu kartuskiego.
DREMAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-09 - Kartuzy (pomorskie)
-
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2018-06-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
piel臋gnacja zieleni, utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Suwa艂ki (podlaskie)
opieka nad osobami starszymi
艢l膮ski Oddzia艂 Okr臋gowy Polskiego Czerwonego Krzy偶a - 2017-07-26 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Stargard Szczeci艅ski (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i obr贸bka wst臋pna potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-06-20 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, realizowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiskakuchnia ciep艂a, zimna, 艣niadania
MANSOR Monika Stala - 2018-03-29 - Z膮bki (mazowieckie)
kucharzsta偶 w godz. 8-16, 16-22 r贸wnie偶 w niedziele i 艣wi臋ta
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Wykonywanie prac kucharskich.
P.H.U. "COBA" Marcin Gi偶y艅ski; F.H.U. Marcin Gi偶y艅ski - 2017-02-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Nadz贸r nad prac膮 w kuchni, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najwyzszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przygotowywanie potraw, dbanie o konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 gastronom. w kuchni, uk艂adanie menu, zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Podd臋bice (艂贸dzkie)
Gotowanie i sporz膮dzanie potraw i obiad贸w w 偶ywieniu zbiorowym.
FIRMA "COLOR" Jaros艂aw Krasowski - 2016-10-13 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni mi臋dzynarodowej, uk艂adanie menu, sporz膮dzanie listy zakup贸w.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - 艁omianki (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe - gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Osoba z do艣wiadczeniem na stanowisku kucharza - samodzielna. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawc膮.
ZAJAZD KARLICZEK U MARKA S.C. MAREK BRUNON MAREK-BUGIEL TERESA - 2016-01-26 - 艢wierklany G贸rne (艣l膮skie)
wyk艂adanie i zamawianie towaru na dziale napoje, pilnowanie zgodno艣ci cen, negocjowanie cen, spotkania z przedstawicielami, praca w godz. 7-15
S艁UPSKDIS SP. Z O.O. - 2016-11-07 - S艂upsk (pomorskie)
- przygotowywanie sur贸wek, da艅 zimnych i ciep艂ych, gotowanie zup,- pieczenie, sma偶enie, gotowanie i duszenie mi臋s.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
produkcja potraw ustalonych jad艂ospisem, porcjowanie i przygotowywanie da艅 do wydania, utrzymywanie w艂a艣ciwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszcze艅
SZKOLNE SCHRONISKO M艁ODZIE呕OWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"JANCAR" Boruch Jan - 2016-01-19 - Kamie艅czyk (mazowieckie)
Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋sa, drobiu, sporz膮dzanie zup, da艅 obiadowych, sur贸wek, sprz膮tanie kuchni i sprz臋t贸w kuchennych.
ZNP ZG Hotel "Logos" - 2016-01-27 - Suwa艂ki (podlaskie)