KUCHARZ Suwa艂ki oferta pracy ZNP ZG Hotel "Logos"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋sa, drobiu, sporz膮dzanie zup, da艅 obiadowych, sur贸wek, sprz膮tanie kuchni i sprz臋t贸w kuchennych.
Data publikacji: 2016-01-27
Lokalizacja: Suwa艂ki (podlaskie)
Pracodawca: ZNP ZG Hotel "Logos"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Ko艣ciuszki 120, 16-400 Suwa艂ki, powiat: m. Suwa艂ki, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋sa, drobiu, sporz膮dzanie zup, da艅 obiadowych, sur贸wek, sprz膮tanie kuchni i sprz臋t贸w kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Suwa艂ki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Suwa艂ki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Suwa艂ki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.01.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: ZNP ZG Hotel "Logos"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Suwa艂kach
Adres pracodawcy:
Tadeusza Ko艣ciuszki 120, 16-400 Suwa艂ki, powiat: m. Suwa艂ki, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVList Motywacyjny艢wiadectwa Pracy艢wiadectwo uko艅czonej szko艂y
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Suwa艂ki
Gmina pracodawcy: Suwa艂ki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Suwa艂ki
Ulica pracodawcy: Tadeusza Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 120
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: us艂ugi gastronomiczno-hotelarskie
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Suwa艂kach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.01.2016
Data dodania oferty pracy: 27.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 27.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w. Godziny pracy 11:00-21:00 lub 11:00 -22:00 ( 2 dni pracy , 2 dni wolnego). Praca w w pierwszym etapie w ramach umowy zlecenie (2-3 tygodnie), a nast臋pnie w ramach umowy o prace na czas okre艣lony.
Restauracja Giovanna Joanna 艁ukasiewicz-Jandulska - 2018-06-07 - Kruszyn (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zarz膮dzanie zespo艂em, prowadzenie marketu wg standard贸w firm, miejsce pracy: ul. Gorzowska 37 Baczyna
DINO POLSKA S.A. - 2016-01-12 - Baczyna (lubuskie)
przygotowywanie potraw i posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w, zamawianie towaru, dbanie o czysto艣膰 kuchni i urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Pi艂a (wielkopolskie)
.
Firma Us艂ugowo-Handlowa MEDIJ S.C. Izabela Pawlaczyk, Joanna Wawrzyniak - 2016-10-10 - Gosty艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy, udzia艂 w bie偶膮cych pracach przy przygotowywaniu potraw.
PAPAJ CATERING Barbara Dutkiewicz - 2018-03-13 - Chwaszczyno (pomorskie)
Zgodnie z umow膮.Wynagrodzenie adekwatne do posiadanego do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci.
Zak艂ad Handlowo Us艂ugowy - Roboty Ziemne Janusz Syno艣 - 2016-02-17 - Kl臋czany (podkarpackie)
Obs艂uga go艣ci hotelowych, recepcji, wprowadzanie faktur w systemie.
Finance & Property Management - 2016-05-27 - Skoroch贸w (opolskie)
przygotowywanie da艅, obs艂uga imprez
Biothal Lebdowicz S.J. - 2016-04-25 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Radocza Park Sp贸艂ka z o.o. - 2017-01-04 - Radocza (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni pakista艅skiej i indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Pu艂tusk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Zakopane (ma艂opolskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Damas艂awek (wielkopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Ry偶贸wka (podlaskie)
wynikaj膮cy ze stanowiska pracy
CHALKOS TOMASZ MAJEWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-15 - Lubiat贸w (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej regionalnej ukrai艅skiej, takich jak: solianka, borgacz, barszcz ukrai艅ski, ko艂duny.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY M艁YN" Mieczys艂aw i Piotr Kroczek w S臋dziszowie M艂p. - 2018-01-24 - S臋dzisz贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie ze standardami restauracji, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak potraw
P&T 3 Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrz膮szcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie surowc贸w na sklepie.Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, badania lekarskie
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2015-12-01 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
Grotrans B & B Groeger P.U.H. Sp贸艂ka Jawna - 2017-05-22 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Obsuga zmywarek, obs艂uga urzadzen kuchennych, obs艂uga pieca konwekcyjnego, podawanie i przygotowanie da艅 z menu, kantrola stan贸w magazynowych, zamawianie towaru.Dow贸z do klienta.
P.P.H.U. MA艁GORZATA BOJAROWSKA - 2018-03-13 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Prowadzenie kuchni w ma艂ej gastronomii, kuchnia polska, domowa. Umowa na czas okre艣lony. Praca na pe艂en etat, jednozmianowa, w godz. 11-18. Kontakt z pracodawc膮: tel. 790-205-053, e-mail: laspalmasgdynia (at) gmail.com
艁UKASZ KOLASA LAS PALMAS - 2015-12-15 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie oraz serwowanie potraw, utrzymanie stan贸w magazynowych, zamawianie towar贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
praca na stanowisku kucharza 0,60 etatu, intendent 0,40 etatu
Szko艂a Podstawowa w Wojsce - 2016-09-09 - Wojska (艣l膮skie)
produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-05-11 - Rzesz贸w (podkarpackie)
szycie zag艂贸wk贸w
kontakt przez OHP - 2018-01-23 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i wydawanie da艅, przygotowywanie da艅 na imprezy okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Zebrzydowice (艣l膮skie)