KUCHARZ Jarocin oferta pracy Przedsi臋biorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽750 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie surowc贸w na sklepie.Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, badania lekarskie
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Jarocin (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsi臋biorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Targowa 18, 63-200 Jarocin, powiat: jaroci艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie surowc贸w na sklepie.Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, badania lekarskie
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽750 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jarocin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaroci艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jarocin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽750 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.12.2015
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jarocinie
Adres pracodawcy:
Targowa 18, 63-200 Jarocin, powiat: jaroci艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: jaroci艅ski
Gmina pracodawcy: Jarocin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jarocin
Ulica pracodawcy: Targowa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: restaruracje i inne plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jarocinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 01.01.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-02-27 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 14-22
FABIO Sp贸艂ka z o.o. - 2016-06-27 - Czarnow膮sy (opolskie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 g艂贸wnych, deser贸w, catering贸w. Wprowadzanie nowych da艅 do karty menu. Wprowadzanie da艅 kuchni wschodniej i austriackiej do karty menu. Utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy. Wdra偶anie kuchni wschodniej oraz szkolenie innych kucharzy w zakresie przygotowania jak i sposobie podania da艅 kuchni wschodniej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Kolejna umowa na 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 miesi臋cy jako kucharz. Wymagana znajomo艣膰 i umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni Austriackiej. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka Sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy na samodzielnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania catering贸w. Wymagana dyspozycyjno艣膰.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Katowice (艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i derer贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie i wydawanie da艅 gor膮cych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lach贸wka Du偶a (lubelskie)
Obs艂uga maszyn 艣lusarskich.
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Chmielno (pomorskie)
Przygotowywanie potraw a'la carte, utrzymanie wysokich standart贸w wydawanych da艅, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
DOMOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-12 - Gda艅sk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gr贸jec (mazowieckie)
wyr贸b pizzyprzygotowywanie da艅
FIRMA HANDLOWA - 2018-01-16 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty menu
RESTEURACJA POD D臉BAMI - 2016-04-20 - Pu艂awy (lubelskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie na ww stanowisku
DOM OPIEKI HANNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-26 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie mile widziane
Pizzeria VENUS Piotr Kremer - 2016-09-13 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Naprawa pojazd贸w samochodowych, wykonywanie diagnostyki komputerowej.
DOMIX AUTO PERFEKT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-29 - Cieszan贸w (podkarpackie)
Wykonywanie pizzy.Mile widziane 6-miesi臋czne do艣wiadczenie zawodowe.Miejsce pracy: Pizzeria DIAVOLA
Restauracja "Pa艂acowa" Pawe艂 B臋艣 - 2016-07-28 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
CZYNNO艢CI ZWI膭ZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI 呕YWNO艢CI
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-05 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
PRODUKCJA GARMA呕ERYJNA - pierogi, kluski
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-10-03 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 8.30-14.00wynagrodzenie do uzgodnienia
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 1 - 2017-08-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸wdla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Dzieci i M艂odzie偶y w Grabiu - 2016-05-19 - Grabie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY M艁YN" Mieczys艂aw i Piotr Kroczek w S臋dziszowie M艂p. - 2018-01-24 - S臋dzisz贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, zam贸wienia towar贸w
"DUSE" TOMASZ DUDARONEK, PIOTR SEKU艁A SP脫艁KA CYWILNA - 2017-06-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
Wykonywanie prostych prac porz膮dkowych, konserwatorskich oraz drobnych prac 艣lusarskich na terenie zak艂adu.
KONSTAL ZAK艁AD MECHANICZNY - 2017-05-27 - Lublin (lubelskie)
Wg programu sta偶u.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Rudawa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18, 7-19 w systemie r贸wnowa偶nym w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2017-11-06 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Opracowywanie, tworzenie i wdra偶anie nowych receptur farbowych. Archiwizacja w magazynie matryc i farb. Obs艂uga urz膮dze艅 Kuchni Farbowej. Sprawdzanie poprawno艣ci plik贸w graficznych z zaakceptowanym wzorcem (Proof), konsultacja z Dzia艂em Graficznym. Obs艂uga urz膮dzenia do destylacji Fleksosolu, praca w godz. 06.00-14.00; 14.00-22.00; 22.00-06.00
FORMIKA Sp. z o.o. - 2016-07-11 - Parzniew (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2017-06-02 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.), przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-12-20 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w dla go艣ci obecnych w hotelu,catering i na przyj臋cia okoliczno艣ciowe,wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w,utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-18 - Kutno (艂贸dzkie)
gotowanie zup i drugich ada艅, wyroby garma偶eryjne, przekaski
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Poniatowa (lubelskie)
Kucharz
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE/ Karczma Chata Wiejska ANDRZEJ S艁AWI艃SKI - 2016-05-18 - Sk贸rzewo (wielkopolskie)