KUCHARZ Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 g艂贸wnych, deser贸w, catering贸w. Wprowadzanie nowych da艅 do karty menu. Wprowadzanie da艅 kuchni wschodniej i austriackiej do karty menu. Utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy. Wdra偶anie kuchni wschodniej oraz szkolenie innych kucharzy w zakresie przygotowania jak i sposobie podania da艅 kuchni wschodniej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Kolejna umowa na 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 miesi臋cy jako kucharz. Wymagana znajomo艣膰 i umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni Austriackiej. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka Sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy na samodzielnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania catering贸w. Wymagana dyspozycyjno艣膰.
Data publikacji: 2017-04-10
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 g艂贸wnych, deser贸w, catering贸w. Wprowadzanie nowych da艅 do karty menu. Wprowadzanie da艅 kuchni wschodniej i austriackiej do karty menu. Utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy. Wdra偶anie kuchni wschodniej oraz szkolenie innych kucharzy w zakresie przygotowania jak i sposobie podania da艅 kuchni wschodniej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Kolejna umowa na 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 miesi臋cy jako kucharz. Wymagana znajomo艣膰 i umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni Austriackiej. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka Sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy na samodzielnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania catering贸w. Wymagana dyspozycyjno艣膰.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Kolejna umowa na 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 miesi臋cy jako kucharz. Wymagana znajomo艣膰 i umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni austriackiej i wschodniej. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka Sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy na samodzielnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania catering贸w. Wymagana pe艂na dyspozycyjno艣膰 ze wzgl臋du na trzyzmianowy system pracy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Po艣piecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysy艂a膰 CV lub 呕yciorys贸w na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.krystynka.com.pl
Ulica pracodawcy: Po艣piecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.04.2017
Data dodania oferty pracy: 10.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 01.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napoj贸w wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Praca w restauracji hotelowej.
Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne U. Tomaszewska, I.Wierzbicka Sp贸艂ka Cywilna - 2016-01-05 - Sierpc (mazowieckie)
rozwo偶enie posi艂k贸w, obr贸bka mi臋sa
F.H.U.S.C.Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2017-11-29 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt 504-769-855
"ANATOMIA SMAKU" R. Boro艅ski, A. Weso艂ek, R. Weso艂ek Sp贸艂ka Cywilna.ul Spacerowa 8c, 26-050 Zagna艅sk - 2016-05-12 - Zagna艅sk (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie potraw tematycznych zgodnych z menu, samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Poszukiwanie nowych rynk贸w zbytu produkowanych wyrob贸w- kosmetyk贸w w krajach: Libia, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Liban
Verona Products Professional sp. z o.o. - 2016-09-14 - Andrzej贸w Duranowski (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Us艂ugowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szyma艅ski - 2016-06-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE DA艃 TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
"MEZOPOTAMIA" MAGDALENA KRAUS-YILDIRIM - 2017-01-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przyjmowanie dostaw, odpwiedzialno艣膰 za zgodno艣膰 przyj臋tego towaru i dokument贸w w zakresie ilo艣ciowego kompletowania zam贸wie艅, przygotowanie towaru do wysy艂ki
kontakt przez OHP - 2017-06-20 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Brzeg (opolskie)
Kucharz, przygotowywanie posi艂k贸w indyjskich, umowa o prac臋, jedna zmiana.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 o prac臋 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.System pracy dwuzmianowy, godz. pracy mi臋dzy 6.00 a 22.00, nie mniej ni偶 140 godz. w miesi膮cuMiejsce pracy: Biskupice Podg贸rne, ul. PolnaSala G
ADEL KOMPLEKS SP. Z O.O. - 2017-05-30 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
kucharz w Hotelu FOCUS w Inowroc艂awiu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE TER KOL KOWALSKI PAWE艁 - 2016-04-19 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Tworzenie katalogu ciast i deser贸w, realizacja w艂asnych przepis贸w, wykonywanie produkt贸w, serwowanie produkt贸w go艣ciom.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Zgodnie z umow膮.
BISTRO CAPONE LECH ROJOWSKI - 2016-03-14 - Wi艣niowa (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w, ustalanie zapotrzebowania na produkty
BORT "ALL TOURIST" OW PIRAMIDA /O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy Piramida I/ - 2017-01-13 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Obs艂uga klienta (wsparcie klenta w wyborze optymalnego dla niego rozwi膮zania, prezentacja odpowioedniej oferty, prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z ofert膮)
Ireneusz Szendrak - 2017-05-09 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja D艂uga 2 - 2017-07-07 - God贸w (艣l膮skie)
praca w kuchni
Centrum Ogumienia PI膭TEK Ryszard Pi膮tek. Restauracja "CASABLANCA" - 2016-11-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, mycie naczy艅 i sprzetu kuchennego.
Przedszkole nr 338 "Sosnowa Stacyjka" - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, min. 1 rok sta偶u pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2016-12-28 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie da艅 na miejscu i na wynos, obsluga klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Nadz贸r sanitarny nad obiektami u偶yteczno艣ci publicznej, urz膮dzeniami wodnymi (przeprowadzanie kontroli sanitarnej); prowadzenie sta艂ego nadzoru nad monitoringiem jako艣ci wody przeznaczonej do spo偶ycia przez ludzi (pob贸r pr贸b wody, opracowywanie dokumentacji); przestrzeganie terminowo艣ci w zakresie realizacji plan贸w pracy; sporz膮dzanie i prowadzenie dokumentacji nadzorowanych obiekt贸w zgodnie z przepisami prawa oraz wytycznymi; prowadzenie post臋powania administracyjnego i mandatowego w przypadku narusze艅 przepis贸w sanitarno - higienicznych; wsp贸艂praca z pracownikami innych kom贸rek organizacyjnych PSSE w zakresie nadzoru nad jako艣ci膮 wody przeznaczonej do spo偶ycia przez ludzi; wykonywanie czynno艣ci dotycz膮cej ekshumacji, przewozu zw艂ok i szcz膮tk贸w ludzkich (przygotowywanie dokument贸w oraz kontrole ekshumacji); opracowywanie plan贸w, ocen, opinii, sprawozda艅 itp. zwi膮zanych z wykonywanymi zadaniami.I zmiana Tygodniowy wymiar czasu pracy - 37,55 pn-pt 7.25-15.00Aplikacje nale偶y nades艂a膰 do dnia 23.12.2016 do godz. 15.00Wynagrodzenie do uzgodnienia.
Powiatowa Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna - 2016-12-20 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wroc艂awiu.
Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-01-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, wyk艂adanie towaru na p贸艂ki sklepowe, utrzymanie sklepu w czysto艣ci
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Dobrym Mie艣cie - 2018-01-18 - 艢wi膮tki (warmi艅sko-mazurskie)
pomocnik przy uk艂adaniu kostki brukowejpraca w godz. 7-16
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE KAMBUD Roman Tarasi艅ski - 2017-10-05 - Baran贸w Sandomierski (podkarpackie)