KUCHARZ Świdnica oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw tematycznych zgodnych z menu, samodzielne gotowanie
Data publikacji: 2017-10-31
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw tematycznych zgodnych z menu, samodzielne gotowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.11.2017
Data zakończenia pracy: 09.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
**Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
**Kucharz (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni ukraińskiej, aktualna książeczka sanit.-epidem.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
Skłodowskiej 5, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Ulica pracodawcy: Skłodowskiej
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.10.2017
Data dodania oferty pracy: 31.10.2017
Oferta pracy ważna do: 26.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
realizacja planów sprzedaży, przygotowanie ofert handlowych, reprezentowanie firmy na spotkaniach, badanie potrzeb klienta, praca biurowa, składanie raportów przełożonemu, zapewnienie bardzo dobrych relacji z klientami
FIRE FAMILY Sp. z o.o. - 2016-08-01 - Świdnica (dolnośląskie)
Kucharzstaż w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporządzanie dań mącznych (pierogi, krokiety itp.), sporządzanie surówek oraz wyrobów garmażeryjnych. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, 3 lata doświadczenia w zawodzie, umiejętność gotowania.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2017-04-12 - Strzelin (dolnośląskie)
Kucharz
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2016-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-24 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWIER Mariusz Słupecki" - 2016-05-10 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie zajęć z języka angielskiego, według podstawy programowej ( 3 grupy programowe) w wymiarze 2-4 h/ tygodniowo
Przedszkole Niepubliczne Nr 1 Wioletta Zalewska - 2018-07-04 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
gotowanie, dbanie o czystość stanowiska i miejsca pracy
GUSTO & ARTE Ewelina Bryguła - 2016-04-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Drezdenko (lubuskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Włodawa (lubelskie)
umiejętność przyrządzania potraw azjatyckich, w szczególności wietnamskich; pomoc w przygotowaniu potraw i napojów barze orientalnym- kuchnia wietnamska;
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 zł / 1 h netto + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-05-08 - Tczew (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:wydawanie posiłków, dbałość o estetykę wydawanych dań; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2018-08-14 - Lisów (śląskie)
Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Łódź (łódzkie)
Praca na kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur Żuraw - 2016-06-08 - Leżajsk (podkarpackie)
Sporzadzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i obowiązującymi zasadami technologii żywienia. Przygotowywanie mieszanek niemowlęcych, zleconych diet uczniowskich i pozostałych posiłków.Miejsce pracy: Wrocław, ul. ParkowaPraca w godzinach 7-19Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty od poniedziału do piątku w godzinach 7:30-14:30, Sala G
ZESPÓŁ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH DZIECIĘCY DOM - 2017-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie posiłków uzbeckich, ukraińskich, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Łomianki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie i przyrządzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Lublin (lubelskie)
zgoenie ze stanowiskiem pracy
Szkoła Podstawowa w Nakomiadach - 2016-08-18 - Nakomiady (warmińsko-mazurskie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,zachowanie czystości stanowiska pracy,współpracę z pozostałym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
Brak danych
Mirosław Walenciak Firma Handlowo Usługowa - 2016-02-22 - Kościan (wielkopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Z- ca Kierownika sklepu / supermarketu- wymagania: wykształcenie średnie, badania sanepid, doświadczenie w zarządzaniu zespołem ludzkim, chęci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2016-05-04 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie posiłków dla gości
Proinvest Bernarda Gulitz - 2017-02-10 - Karpacz (dolnośląskie)
sprzedaż części i maszyn rolniczych, podtrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi klientami, nawiązywanie współpracy z nowymi odbiorcami, nadzór nad sprzedażą, obsługa komputera
AGRO-FALA Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Sikorski Jarosław - 2017-07-19 - Kluszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni marokańskiej i włoskiej.
FRESH UP JUICE PIZZA UP KHALID KERROUF - 2016-05-05 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich, hinduskich
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Piaseczno (mazowieckie)