KUCHARZ Drezdenko oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wg. harmonogramuRPO
Data publikacji: 2018-04-13
Lokalizacja: Drezdenko (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Drezdenko, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: Wg. harmonogramuRPO
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Drezdenko
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecko-drezdenecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpocz臋cia pracy: 04.05.2018
Data zako艅czenia pracy: 03.10.2018
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Kraje艅skich
Adres pracodawcy:
Al. Wolno艣ci 39, 66-500 Strzelce Kraje艅skie, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: strzelecko-drezdenecki
Gmina pracodawcy: Strzelce Kraje艅skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Strzelce Kraje艅skie
Ulica pracodawcy: Al. Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 39
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
dzia艂alno艣膰 pozosta艂ych organizacji cz艂onkowskich gdzie indziej nieklasyfikowana
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Kraje艅skich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 13.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 04.05.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.04.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Wed艂ug stanowiska
ZBIGNIEW OLENKOWICZ FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "KUBA" - 2017-09-05 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
kontrola jako艣ci przygotowywanych produkt贸w, przygotowanie potraw, wprowadzanie nowych produkt贸w gastronomicznych, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w kuchni
Cukiernia Staropolska Wojciech Koz艂owski - 2016-07-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie ciast, napoj贸w, potraw, obr贸ka surowc贸w i p贸艂produkt贸w - miejsce pracy Gospodarstwo Agroturystyczne " Ma艂e Dolomity" Hucisko gmina W艂odowice
PRO-IT - Goszty艂a Ireneusz - 2016-02-08 - Hucisko (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
DS Anders sp. z o.o. - 2016-07-18 - Studzianki (艂贸dzkie)
spedytor mi臋dzynarodowy
ATL-SPED Sp. z o.o. Sp.k. - 2016-02-04 - Wysogotowo (wielkopolskie)
-przygotowywanie da艅 typu fastfood i pizzy-obs艂uga klientaOferta sta偶u - przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia - zarejestrowanych w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Nakle nad Noteci膮.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i serwowanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej. Wymagane d艣wiadczenie przy przygotowaniu posi艂k贸w kuchni tureckiej
PHU PAWE艁 呕UKOWSKI - 2016-04-29 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
-
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2018-06-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe oraz dyspozycyjno艣膰 w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odr膮" - 2017-07-27 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowanie potraw garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - W膮growiec (wielkopolskie)
Sprzeda偶 zniczy i wi膮zanek.
SURMET ZDZIS艁AW D膭BROWSKI - 2016-12-07 - J贸zef贸w (mazowieckie)
Zgodny
Restauracja "LE艢NICZ脫WKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pa艂yga - 2016-12-15 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Transport Towarowy Miros艂aw Plebanek - 2017-12-04 - Rad艂贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅, makaron贸w, pizzy
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Pu艂awy (lubelskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i arabskiej. Obr贸bka mi臋sa, warzyw i owoc贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zakopane (ma艂opolskie)
wst臋pna obr贸bka drewna sortowanie odpad贸w produkcyjnych zbijanie palet, monta偶 p艂ot贸w lamelowych
HAMAR A.M. Benedykci艅scy Sp贸艂ka Jawna - 2017-02-16 - Pocierzyn (kujawsko-pomorskie)
Pobieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu 偶ywno艣ciowego..Przygotowywanie posi艂k贸w. 3.Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w. Codzienne sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych i ich w艂a艣ciwe zabezpieczenie, praca w godz. 6-14/7-15/11-19
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2017-09-22 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji pensjonatu oraz na imprezy okoliczno艣ciowe. Praca w godzianch 13:00 - 21:00.
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe "DOWBUD" J贸zef Downarowicz - 2015-12-03 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Gr臋bocin (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
sprzeda偶, obs艂uga klienta
FIRMA ROGALA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-23 - D臋bica (podkarpackie)
obs艂uga klienta
MAGDA KALINOWSKA - SALAH - 2016-08-08 - August贸w (podlaskie)
- sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w- dekorowanie, porcjowanie , estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
INP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-27 - Kartuzy (pomorskie)
Praca na kuchni. Wymagane wykszta艂膰eie garstronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie, ks. sanepidowska.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jab艂o艅ska - 2016-09-02 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Kompleksowe przygotowanie da艅 bufet贸w na pobyt hotelowy oraz na imprezy, kontrola jako艣ci produkt贸w 偶ywno艣ciowych oraz dba艂o艣膰 o w艂a艣ciw膮 gospodark臋 偶ywieniow膮, uk艂adanie oraz wyliczanie menu, wykonywanie pracy w obszarze kuchni.
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2017-07-14 - Julian贸w (mazowieckie)
obr贸bka mi臋sa (drobiu), obs艂uga maszyny do obierania ziemniak贸w, dow贸z gotowych da艅 do klienta
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mi臋s i ryb metod膮 SOUS VIDE). Tworzenie nowych da艅 do karty z kuchni w艂oskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni. Obr贸bka warzyw i mi臋s.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na czas okre艣lony 8 miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie: Technik Technolog 呕ywienia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 4 miesi膮ce na podobnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i w艂oskiej. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zakresem obowi膮zk贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (艣l膮skie)