KUCHARZ (O) Radłów oferta pracy Transport Towarowy Mirosław Plebanek
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2017-12-04
Lokalizacja: Radłów (małopolskie)
Pracodawca: Transport Towarowy Mirosław Plebanek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Boczna 1, 33-130 Radłów, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: książeczka sanepidowska, wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku, praca w Radłowie w godz.: 12.00-21.00, soboty: 12.00-22.00, niedziela: 12.00-21.00, wynagrodzenie: 3 000 zł brutto. Kontakt: Transport Towarowy Mirosław Plebanek, 33-130 Radłów, ul. Boczna 1, wcześniejszy kontakt tel.: 602 179 440.
Nazwa pracodawcy: Transport Towarowy Mirosław Plebanek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Boczna 1, 33-130 Radłów, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Termin: wcześnijszy kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tarnowski
Gmina pracodawcy: Radłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radłów
Ulica pracodawcy: Boczna
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: transport , gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.12.2017
Oferta pracy ważna do: 22.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA CHORYCH, DBANIE O CZYSTOŚC NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PROCEDUR HACAP, GOTOWANIE DLA 25 CHORYCH I OKOŁO 20 PRACOWNIKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE LUB DYPLOM KUCHARZA CZELADNIKA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚC GOTOWANIA, ZNAJOMOŚĆ PROCEDUR HACAP, DOSWIADCZENIE Z ZAKRESU GASTRONOMII; PRACA CO 3 DZIEŃ;
HOSPICJUM ŚW.JANA EWANGELISTY W SZCZECINIE - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodemwymagane wykształcenie zawodowe kucharz, mile widziane doświadczenie w zawodzie
SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne - 2016-02-08 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowanie posiłków, znajomość "Kuchni Polskiej", wykształcenie zawodowe, wymagane doświadczenie min. 8 lat,
U Pasiiibrzucha Anna Pytlik - 2016-06-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mrągowie.
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2018-04-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.Miejsce pracy: Wrocław, ul. MydlanaDyspozycyjność 6-16160 h pracy w miesiącu Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjentów szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Świdnik (lubelskie)
Obsługa wędzarki do ryb, sprzedaż bezpośrednia
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Żywienie zbiorowe.
USŁUGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2015-11-13 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)
Wykształcenie: zawodowe; 3 lata doświadczenia zawodowego; dobra znajomość kuchni ukraińskiej; gotowanie i przygotowywanie dań zimnych i gorących; pomoc w obsłudze imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Łany Wielkie
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łany Wielkie (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw wg karty menu. Obsługa kucharska grup polskich i zagranicznych.
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2017-02-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, kreowanie menu restauracyjnego.praca pomiedzy 6.oo a 24.oo. 120 godzin w miesiącu ( 13 zł /godzinę).
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Oleśnica (dolnośląskie)
obsługa maszyn stolarskich, montaż wyrobów, prace stolarskie
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Zdzisław Konopko - 2018-02-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej, szczególnie kuchni wietnamskiej i tajskiej.Miejsce pracy: Thai-Expres Bielany Wrocławskie
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa; wynagrodzenie 2300,00 zł brutto
LARSEN S.C. - 2016-06-14 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, hinduskiej i pakistańskiej, przygotowywanie potraw typu kebab, składanie zapotrzebowań na zakup produktów, dbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Rzgów (łódzkie)
sporządzanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznosciowe oraz ich kalkulacja; dbanie o jakość potraw i gramaturę; utalanie harmonogramu pracy z kucharzem głównym
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniające kryteria z programu z art. 49 pkt 2-6praca w godz. od 8.00 do 16.00- nauka doboru i przygotowania materiałów do montażu ścian działowych, montażu elementów suchej zabudowy,- nauka doboru sposobu naprawy uszkodzeń ścian działowych, sufitów podwieszanych,- szpachlowanie,- wykonywanie wypraw gispowych,- przyrządzanie oraz mieszanie farb, zapraw malarskich,- reperacja powłok malarskich i podłoża,- zapoznanie się z obsługą urządzeń i maszyn tj. mieszalniki, pistolety natryskowe, wkrętarka- wykonywanie prac malarskich,- wykonywanie prac w delegacji,
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Kucharz w Domu Seniora w Rumi. Docelowo umowa o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej, znajomość systemów kontroli jakości i czystośći, przestrzeganie higieny pracy, umiejętność czytania chińskich przypraw
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo handlowo - usługowe "WIA-POL" Kamil Wiazowski - 2017-12-01 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw (restauracja). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy lub 1/2 etatu.
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2017-07-24 - Borzęcin (małopolskie)
pomoc gatrowemu, proste prace w lesie
WADERA Grzegorz Tywoniuk - 2015-12-29 - Kwasówka (lubelskie)
przygotowywanie potraw z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur, gospodarka magazynowa, nadzór nad magazynem żywnościowym, obsługa programu gastronomicznego, umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur, wiedza z zakresu HACCP, przygotowywanie serwisów kawowych, dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-07-21 - Muszyna (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej. Dbanie o czystość lokalu.
Antalya Kebab Serkan Haddur - 2016-10-13 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii lub Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewniony przez pracodawcę.
Buksa Danuta BUKSA SERVICE - 2015-12-11 - Włochy (Włochy)