KUCHARZ 艁any Wielkie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽080 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykszta艂cenie: zawodowe; 3 lata do艣wiadczenia zawodowego; dobra znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej; gotowanie i przygotowywanie da艅 zimnych i gor膮cych; pomoc w obs艂udze imprez okoliczno艣ciowych; dwie zmiany; miejsce pracy: 艁any Wielkie
Data publikacji: 2017-09-11
Lokalizacja: 艁any Wielkie (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艁any Wielkie, powiat: gliwicki, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykszta艂cenie: zawodowe; 3 lata do艣wiadczenia zawodowego; dobra znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej; gotowanie i przygotowywanie da艅 zimnych i gor膮cych; pomoc w obs艂udze imprez okoliczno艣ciowych; dwie zmiany; miejsce pracy: 艁any Wielkie
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽080 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂 brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁any Wielkie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gliwicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽080 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.10.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Pl. Inwalid贸w Wojennych 12, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osobiste zg艂oszenie w CAZ Gliwice w celu wydania skierowania do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Pl. Inwalid贸w Wojennych
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Dzia艂alno艣膰 zwi膮zana z wyszukiwaniem miejsc pracy
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 02.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Rozwo偶enie towar贸w.Zamawianie, przyjmowanie towar贸w.
P.P.H.U. TOMEK - JAGODZI艃SKI T. - 2016-09-14 - Strza艂kowo (wielkopolskie)
przygotowanie potraw indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Rudna Ma艂a (podkarpackie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- pomoc w przygotowaniu da艅- zapoznanie si臋 z menu- utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, negocjacje z kontrahentami z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Gr贸jec (mazowieckie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie min. 艣rednie; podstawowa znajomo艣膰 j. angielskiego; znajomo艣膰 tematyki zwi膮zanej z 偶ywno艣ci膮 ekologiczn膮; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw wegetaria艅skich i wega艅skich; umiej臋tno艣膰 organizacji pracy na w/w stanowisku; organizacja pracy przy prowadzeniu kuchni wegetaria艅skiej; przygotowywanie potraw; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Gliwice (艣l膮skie)
prace fryzjerskie
Salon Fryzjerski Marek Czylkowski - 2018-06-27 - Rumia (pomorskie)
sprz膮dzanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni, mycie garnk贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
formowanie prefabrykat贸w z betonu
呕ELBET SP脫艁DZIELNIA MI臉DZYRZEC PODLASKI - 2017-10-03 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie potraw, pilnowanie asortymentu, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 w Ko艂obrzegu.
F.U. "Oliwia" Janusz Mazur - 2016-02-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Sprz膮tanie sklepu odzie偶owego
INWEMER SYSTEM Sp. z o.o. - 2018-01-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - O偶a艅sk (podkarpackie)
Kucharz
Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz - 2017-03-02 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie potraw,utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy,przestrzeganie przepis贸w obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego.
Szko艂a Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Skokach - 2017-07-14 - Skoki (wielkopolskie)
pakowanie produkt贸w do wysy艂ki
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Trzebinia (ma艂opolskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- przygotowywanie stanowiska pracy,- nauka i przygotowywanie posi艂k贸w,- sprz膮tanie stanowiska pracy,- gotowanie posi艂k贸w,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zgierz (艂贸dzkie)
Zakres wykonywanych zada艅: 1. prowadzenie ca艂o艣ci spraw zwi膮zanych z rachunkowo艣ci膮 jednostki bud偶etowej, 2. wykonywanie dyspozycji 艣rodkami pieni臋偶nymi, 3. kontrola zgodno艣ci operacji gospodarczych i finansowych z planem finansowym, 4. kontrola kompletno艣ci i rzetelno艣ci dokument贸w dotycz膮cych operacji gospodarczych i finansowych, 5. opracowywanie projekt贸w przepis贸w wewn臋trznych dotycz膮cych prowadzenia rachunkowo艣ci, zak艂adowego planu kont, polityki rachunkowo艣ci, obiegu i kontroli dokument贸w finansowych, 6. opracowywanie plan贸w dochod贸w i wydatk贸w bud偶etowych jednostki, 7. kompletowanie dokument贸w finansowo-ksi臋gowych, dokonywanie przelew贸w, 8. dekretowanie i sprawdzanie pod wzgl臋dem formalno-rachunkowym i finansowym dokument贸w ksi臋gowych, 9. prowadzenie ewidencji finansowo-ksi臋gowej, 10. sporz膮dzanie sprawozda艅 bud偶etowych i finansowych, 11. wykonywanie innych czynno艣ci wynikaj膮cych z zajmowanego stanowiska, 12. zapewnienie pod wzgl臋dem finansowym prawid艂owo艣ci um贸w zawi膮zanych przez plac贸wk臋, 13. zapewnienie terminowego 艣ci膮gania nale偶no艣ci i dochodzenia roszcze艅 spornych oraz sp艂aty zobowi膮za艅, 14. wystawianie faktur, 15. nadz贸r nad pracownikiem kadr, 16. sporz膮dzanie list p艂ac oraz dokumentacji rozliczeniowej ZUS oraz podatku dochodowego, 17. rozliczanie podatku VAT, 18. sporz膮dzanie sprawozda艅 GUS z zakresu wynagrodze艅 oraz 艣rodk贸w trwa艂ych, 19. sporz膮dzanie sprawozda艅 PFRON. Informacja o warunkach pracy: Umowa na czas nieokre艣lony, z jednoczesnym zastrze偶eniem, 偶e umowa na czas nieokre艣lony jest poprzedzona umowami na czas okre艣lony. Norma dobowa czasu pracy wynosi 8 godzin, Norma tygodniowa czasu pracy wynosi 40 godzin, Wynagrodzenie za prac臋 wyp艂acane jest raz w miesi膮cu do 26-go dnia ka偶dego miesi膮ca, Rozpocz臋cie pracy: stycze艅 2019 r.
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii w Ustce - 2019-01-03 - Ustka (pomorskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
Kawiarnia Muzealna Go艂uch贸w - 2018-01-18 - Go艂uch贸w (wielkopolskie)
Przygtotowywanie 偶ywno艣ci do przechowywania i utwalania. Obs艂uga narz臋dzi maszyn i urzadze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w oraz obr贸bka termiczna. Sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Bia艂o艣liwie (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych, zimnych zak膮sek, w艂a艣ciwe przechowywanie surowc贸w do produkcji oraz gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Opor贸wek (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga klienta, dbanie o sklep, podjazd
BP Polska Services Sp. z o.o. - 2017-11-29 - Chociszewo (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie da艅 i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ZAK艁AD US艁UG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-10-07 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie da艅 wg. receptur kuchni indyjskiej- konieczna znajomo艣膰 kuchni indyjskiej oraz oryginalnych receptur i przypraw tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie min. zawodowe; do艣wiadczenie: mile widziane; ksi膮偶eczka sanepidowska; znajomo艣膰 j臋z. angielskiego; zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie warzyw i owoc贸w do dalszego procesu technologicznego, samodzielne przygotowanie sur贸wek, sa艂atek itp., utrzymanie czysto艣ci miejsca pracy; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Gliwice (艣l膮skie)
praca w kuchni hotelowej,przygotowywanie da艅 serwowanych w restauracji hotelowej
REZYDENT S.A. - 2017-01-26 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji. Zast臋pca szefa kuchni
Us艂ugi Kulinarne Andrzej Wi臋c艂aw - 2016-05-16 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia, wymagane do艣wiadczenie na podanym stanowisku, mile widziane prawo jazdy kat. BZakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Marcin Rosa - 2019-02-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)