KUCHARZ/OSOBA DO PRZYUCZENIA Ko艂obrzeg oferta pracy F.U. "Oliwia" Janusz Mazur
Stanowisko: KUCHARZ/OSOBA DO PRZYUCZENIA
Wynagrodzenie: od 2 404,37 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 w Ko艂obrzegu.
Data publikacji: 2016-02-04
Lokalizacja: Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: F.U. "Oliwia" Janusz Mazur
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:78-100 Ko艂obrzeg, powiat: ko艂obrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 w Ko艂obrzegu.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2 404,37 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/OSOBA DO PRZYUCZENIA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂obrzeg
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ko艂obrzeski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂obrzeg
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2 404,37 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: F.U. "Oliwia" Janusz Mazur
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu
Adres pracodawcy:
78-100 Ko艂obrzeg, powiat: ko艂obrzeski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - kontakt wy艂膮cznie telefoniczny i e-mailowy, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: ko艂obrzeski
Gmina pracodawcy: Ko艂obrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艂obrzeg
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: hotel
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 04.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
Hotel Restauracja "Chata za Wsi膮" - 2015-12-02 - Mys艂akowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
EKO-LOOK 艁ukasz Adrian - 2016-07-25 - Sieradz (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-12-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Gotowanie obiad贸w dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Niwica (lubuskie)
Praca w barze szybkiej obs艂ugi. Przygotowanie pizzy, posi艂ki.
FIRMA HERO ROMAN KWIATKOWSKI - 2017-09-07 - Ka艂uszyn (mazowieckie)
kuchnia grecka i w艂oska
Tawerna "U GREKA "- Grzegorz Rzymski - 2016-09-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
sporz膮dzanie potraw
PHU Ma艂gorzata Osuchowska - 2019-01-08 - Malbork (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - 艁apy (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2017-05-16 - Z艂ockie (ma艂opolskie)
- przygotowanie pizzy,- gotowanie.
GASTRO TEAM 艁UKASZ SZUMSKI - 2017-11-22 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Planowanie jad艂ospis贸w i przygotowanie wg niego posi艂k贸w
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-04-06 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2017-04-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
pomoc w spawaniu metali, ci臋cie blach
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Poniatowa (lubelskie)
ZNAJOMO艢膯 RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZ膭DZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBEDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI.
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
LISPOL KANIA KO艁PA SZATKO SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-02 - Lisia G贸ra (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorz贸w (艣l膮skie)
wg stanowiska
S艁OWIK Andrzej S艂owikowski - 2017-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Obs艂uga maszyn do produkcji karton贸w.Oklejanie palet.Nak艂adanie tektury na podajnik
kontakt przez OHP - 2018-09-12 - Tychy (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-01-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar SZA艁AS S.C. - Karwowscy, Lubo艅scy - 2018-07-04 - 呕ory (艣l膮skie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto + ekwiwalent 0,70 z艂/netto do ka偶dej przepracowanej godziny + miesi臋czne premie motywacyjne. Na pocz膮tek praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymaganie wykszta艂cenie min. podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).- Gie艂da Pracy - Spotkanie z Pracodawc膮: 21.03.2019 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Po艣piecha 14 - Sala Pracodawc贸w (Pi臋tro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALE呕Y ZABRA膯 -CV- !!!!
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2019-01-17 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw
Kozak Miros艂aw Kozak - 2016-11-23 - Che艂m (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Radom (mazowieckie)
wg. potrzeb
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2016-03-17 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, gruzi艅skiej, ormia艅skiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-01-20 - Gda艅sk (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Dbanie o porz膮dek i higien臋 pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2018-01-11 - Jachranka (mazowieckie)
- Przygotowanie posi艂k贸w w kuchni restauracji, z uwzgl臋dnieniem przygotowania produkt贸w z mi臋sa wo艂owego (steki, hamburgery). Rozbi贸r p贸艂tuszy wieprzowych.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane minimum 2 miesi膮ce do艣wiadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok). Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Katowice (艣l膮skie)
TRANSPORT MI臉DZYNARODOWY CHEMII CIEK艁EJ NA TERENIE EUROPY
RUMAK Sp. z o.o Sp贸艂ka Komandytowa - 2017-06-02 - Bierawa (opolskie)
wg stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Targanice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Go艣ciniec "Nad Wart膮" - 2018-06-22 - Uniej贸w (艂贸dzkie)