KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 300 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków
Data publikacji: 2018-01-19
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 7, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 300 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 300 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 7, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: hotele
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2018
Oferta pracy ważna do: 19.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków tureckich.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Kraków (małopolskie)
- sprawowanie kontroli nad przepiegiem procesu technologicznego,- rozwiązywanie problemów operacyjnych,- prowadzenie analiz laboratoryjnych niezbędnych dla kontroli procesu,- wykonywanie drobnych napraw i usprawnień urzadzeń,- przestrzeganie standardów BHP,- praca w systemie zmianowym ( III zmiany: poniedziałek- piątek)Miejsce pracy: KEMIPOL- Oddział Wrocław ul. Żwirowa 73,Kontakt kandydatów z pracodawcą: jkorbik (at) kemipol.com.pl, amodrzejewski (at) kemipol.com.plSala B, D, F
Kemipol Sp. z o.o. - 2017-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;- wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów mięsnych , dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych,-poługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych uządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ (ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE). WYKONYWANIE SAMODZIELNIE.
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2017-03-03 - Ziębice (dolnośląskie)
praca na kuchni, przygotowanie posiłków
F.H.U. Wiesław Brzeźnicki - 2015-12-07 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
praca w pozzeri
Pizzeria CIAO CIAO s.c. Konrad Knieć, Martyna Rusin - 2018-04-18 - Lębork (pomorskie)
- ogólne prace ślusarskie- umiejętność czytania rysunku technicznego- kontrola wykonywanych prac
Intec Personal GmbH&Co. KG - 2017-10-04 - Niemcy (Niemcy)
np.: naprawa samochodów osobowych, busów i autobusów (naprawa silników, wymiana opon, oleju, obsługa diagnostyczna), utrzymanie w czystości i porządku miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Przemyśl (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2018-05-07 - Zawiercie (śląskie)
Gotowanie. Przygotowanie potraw.
F.P.H.U. "GASTRO- SERWIS II" Janusz Langfort - 2016-10-20 - Katowice (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw wg. obowiązujących receptur, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia meksykańska)
RESTAURACJA "CHIMICHANGA" WIOLETTA WICHURSKA - 2018-06-26 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotwanie posiłków według receptur, dbanie o czystość, dbanie o gospodarkę magazynową
Karolina Dobrolińska - 2016-07-21 - Sosnowiec (śląskie)
1.Zapewnienie osobom z niepełnosprawnością stałej opieki i pielęgnacji w tym wsparcia związanego z utrzymaniem higieny, odżywianiem i innymi czynnościami dnia codziennego2.Wykonywanie czynności higieniczno-pielęgnacyjnych3.Zagwarantowanie podopiecznym bezpiecznego snu i wypoczynku nocnego poprzez zabezpieczenie budynku, kontrolowanie ich obecności, samopoczucia i zachowania
Zespół Ośrodków Wsparcia w Lublinie - 2018-07-20 - Lublin (lubelskie)
obsługa pilarek łańcuchowych, taśmowych i pił tarczowych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Łosice (mazowieckie)
odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" Oddział w Czerwonym Borze - 2018-03-15 - Przytuły Stare (mazowieckie)
produkcja i wydawanie dań zgodnie z recepturami. Przygotowywanbie dań kuchni gorącej. Dbałość o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Gdańsk (pomorskie)
zapoznanie się z menu lokalu, nauka obsługi maszyn i urządzeń kuchennych, zapoznanie się ze sposobem przygotowywania potraworaz dań serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i dań, sporządzanie list zakupów produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
Montaż konstrukcji w zakładzie produkcyjnym, ponowne montaże konstrukcji na terenie budowy
CUSTOM CUBE T.STĘPIEŃ P. KODYRA SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-16 - Oleśnica (dolnośląskie)
praca w kuchni, przyrządzanie posiłków
MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR 1."MARS MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR" 2.HOTEL RESTAURACJA - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur Żuraw - 2018-07-17 - Leżajsk (podkarpackie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw, utzrymywanie czystości, układaanie karty dań.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kutno (łódzkie)
dokonywanie zakupów materiałów i wyrobów u indyjskich dostawców, wspomaganie pracy indyjskich handlowców, odpowiedzialność za porządek w magazynie z indyjskimi produktami, wykonywanie poleceń prezesa
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, - sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji,- dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków - udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2018-09-12 - Lublin (lubelskie)