KUCHARZ Zawiercie oferta pracy GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 206 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
Data publikacji: 2018-05-07
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MRZYGŁODZKA 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 206 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 206 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
dobra organizacja pracy i samodzielność, komunikatywność, rzetelność, uczciwość
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVkontakt w sprawie pracy osobisty lub telefoniczny pod nr 326707811
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Mrzygłodzka
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.05.2018
Data dodania oferty pracy: 07.05.2018
Oferta pracy ważna do: 15.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA CHORYCH, DBANIE O CZYSTOŚC NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PROCEDUR HACAP, GOTOWANIE DLA 25 CHORYCH I OKOŁO 20 PRACOWNIKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE LUB DYPLOM KUCHARZA CZELADNIKA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚC GOTOWANIA, ZNAJOMOŚĆ PROCEDUR HACAP, DOSWIADCZENIE Z ZAKRESU GASTRONOMII; PRACA CO 3 DZIEŃ;
HOSPICJUM ŚW.JANA EWANGELISTY W SZCZECINIE - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i dań chińskich w szerokim asortymencie, w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chińskiej w tym: zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów i innych, przygotowywanie menu w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, przygotowywanie, wykańczanie i podawanie dań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw i dan w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-03-18 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Oferta ze skierowaniem; charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków; praca co drugi dzień w godzinach od 07.00 do 19.00, wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
OŚRODEK REH.I OP.ZGR. SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY - 2018-05-10 - Wleń (dolnośląskie)
Odpowiedzialnośc za przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy
HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Lubliniec (śląskie)
sporządzanie posiłków i praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-06-27 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków (zup, mięs, sosów)
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Ksawerów (łódzkie)
pomoc w pracy kucharza, przygotowanie prostych dań, utrzymanie porządku
TIME OUT MAŁGORZATA WĘGIEL - 2017-09-25 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Radków (świętokrzyskie)
Realizowanie i koordynowanie działań w zakresie wsparcia sprzedaży;budowanie wizerunku firmy i/lub marki na rynku;projektowanie kampanii sprzedażowych i promocyjnych;pozyskiwanie nowych klientów dla firmy;budowanie i utrzymywanie pozytywnych relacji biznesowych z klientami firmy;budowanie bazy klientów;realizowanie planów sprzedażowych;przygotowywanie ofert handlowych;prowadzenie rozmów handlowych z klientami oraz aktywny udział podczas negocjacji;uczestniczenie w imprezach, targach i konferencjach branżowych;przygotowywanie raportów z wykonywanych działań;analizowanie działań konkurencji w celu udoskonalenia oferty handlowej.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej w szczególności wietnamskiej i tajlandzkiej;
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie surowców na sklepie.Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, badania lekarskie
Przedsiębiorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2015-12-01 - Jarocin (wielkopolskie)
Wymagane doświadczenie w ww. zawodzie. Praca od 12:00 do 21:00, w czwartek, piątek, sobotę, niedzielę. Wynagrodzenie godzinowe. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu lub telefoniczny.
MINI BROWAR RESTAURACJA BARBARA MARCOL - 2018-04-10 - Rybnik (śląskie)
samodzielne przygotowywanie dań, współpraca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac współpracowników, kontrola stanów zapasów i sporządzanie listy zakupów, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porządek i higienę pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Jachranka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Pizzeria "RADOS" Radosław Wojtarowicz - 2017-02-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
samodzielne stanowisko przy sporządzaniu potraw
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-10-16 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw. mowa na czas określony (1 rok). Praca na 1 etat, dwuzmianowa w godz. 11.00-19.00, podczas imprez - praca również w weekendy w godz. 16.00-24.00 (lub dłużej w razie potrzeby). Wymagania: wykształcenie zawodowe (w zawodzie kucharz - pożądane), mile widziane doświadczenie zawodowe i umiejętności zgodne z ww. wymaganiami. Kontakt z pracodawcą od poniedziałku do soboty w godz. 10-17. pod nr tel. 600-434-456
Justyna Krężołek Zajazd Jejmościna - 2016-02-01 - Stężyca (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław).
AMALFI s.c. - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie potrwa kuchni azjatyckiej, orientalcnek. Przygotowanie posiłków i zup.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Międzybórz (dolnośląskie)
Czynności pomocnicze przy obsłudze podstawowych maszyn stolarskich: pił tarczowych, frezarek, optymalizerek. Pomoc przy traku poziomym i pionowym, obsługa piły taśmowej, frezarki, wiertarki stołowej oraz wielopiły.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Mroczeń (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków na różne imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Hotel Srebrny swierk - 2016-09-09 - Okuniew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; praca od czwartku do niedzieli, godz. 10.00-18.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań,obsługa klientów restauracji.kontakt.tel. 41 306 16 89
PNB CONSULTING Piotr Suwała - 2017-04-03 - Micigózd (świętokrzyskie)
Układanie glazury
FLIS Piotr Kuplicki - 2018-01-08 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PW OKNOPOL, BOWLING CLUB JAPA A. Kulpa - 2016-06-21 - Przemyśl (podkarpackie)