KUCHARZ Stężyca oferta pracy Justyna Krężołek Zajazd Jejmościna

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie tradycyjnych potraw. mowa na czas określony (1 rok). Praca na 1 etat, dwuzmianowa w godz. 11.00-19.00, podczas imprez - praca również w weekendy w godz. 16.00-24.00 (lub dłużej w razie potrzeby). Wymagania: wykształcenie zawodowe (w zawodzie kucharz - pożądane), mile widziane doświadczenie zawodowe i umiejętności zgodne z ww. wymaganiami. Kontakt z pracodawcą od poniedziałku do soboty w godz. 10-17. pod nr tel. 600-434-456
Data publikacji: 2016-02-01
Lokalizacja: Stężyca (pomorskie)
Pracodawca: Justyna Krężołek Zajazd Jejmościna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana III Sobieskiego 9, 83-322 Stężyca, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie tradycyjnych potraw. mowa na czas określony (1 rok). Praca na 1 etat, dwuzmianowa w godz. 11.00-19.00, podczas imprez - praca również w weekendy w godz. 16.00-24.00 (lub dłużej w razie potrzeby). Wymagania: wykształcenie zawodowe (w zawodzie kucharz - pożądane), mile widziane doświadczenie zawodowe i umiejętności zgodne z ww. wymaganiami. Kontakt z pracodawcą od poniedziałku do soboty w godz. 10-17. pod nr tel. 600-434-456
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stężyca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stężyca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.02.2016
Data zakończenia pracy: 08.02.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: zgodne z zapisami w zakresie obowiązków
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Justyna Krężołek Zajazd Jejmościna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Jana III Sobieskiego 9, 83-322 Stężyca, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: po - sob , Godziny : 10-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Stężyca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stężyca
Ulica pracodawcy: Jana III Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy:
Firma świadczy głównie usługi gastronomiczne oraz noclegowe i SPA Współpracuje z PUP od kwietnia 2005 roku.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.02.2016
Oferta pracy ważna do: 29.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posłków. Praca w godzinach 12:00-22:00
Restauracja SZYSZKARNIA Marta Zaczyńska - 2018-02-24 - Brzesko (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue Spółka Cywilna Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz - 2018-07-31 - Mokobody (mazowieckie)
prace spawalnicze
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Gołuszowice (opolskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.Przewidziana data zatrudnienia na połowę czerwca.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)
ochrona obiektów - praca zmianowa - 7-19,19-7
SOLID SECURITY Sp. z o.o. - 2017-11-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Gliwicka Agencja Turystyczna S.A. Oddział Zamek w Lesku - 2017-11-17 - Lesko (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2016-09-22 - Chojnice (pomorskie)
Praca jako kucharz w lokalu z kebabem. Praca w godz. 10-17, 17-23(24). Okres probny umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę na czas określony. Kontakt z pracodawcą telefoniczny 515-935-106 w godz. 9-22.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zamówienia atrybutów do kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
kucharzza soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-04-09 - Mielec (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej oraz pizzy
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-07-27 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Orzesze (śląskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZIŃSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Produkcja podzespołów i części, montaż foteli samochodowych, przygotowanie i dostarczanie podzespołów i części na stanowiska montażu, montaż dostarczonych podzespołów i części zgodnie z instrukcją pracy, praca z elektronarzędziami i sprzętem technicznym, dbałość o utrzymanie maksymalnej jakości wykonywanych prac.14 zł brutto za godzinę
Greygoose outsourcing Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Wykroty (dolnośląskie)
Kucharz kuchni orientalnej
SMAK Tomasz Sułkowski, Stefan sadka, Mirosław Jendruszewski S.C. - 2016-01-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw według ustalonego menu / karty
ŻYRAFA GROUP. s.c., Magdalena Pawlak, Marzena Zakrzewska - 2016-01-07 - Żyrardów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OBIADOWYCH
ZAJAZD MALINOWY SCHEWIOR DOROTA - 2017-01-17 - Wielotów (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (małopolskie)
Ręczne szycie krawatów.
Elsner Jacek P.P.H. Elsner - 2017-01-27 - Wodzisław Śląski (śląskie)
cv
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Skorochów (opolskie)
Przygotowywanie potraw, obróbka termiczna produktów, obsługa urządzeń kuchennych, obsługa lienta
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2017-04-27 - Gielniów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2017-01-24 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
prowadzenie pracy dydaktyczno -wychowawczej i opiekuńczeej zgodnie z przepisami prawa i wytycznymi MEN, założeniami władz oświatowych, programem wychowania w przedszkolu i planem rocznym
Przedszkole Niepubliczne Akademia Przedszkolaka - Iwona Jaźwińska Darłowo - 2017-08-25 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie posiłków, wydawanie zgodnie z zamówieniem, wdrażanie nowych pomysłów związanych z potrawami
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Zgierz (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza,pasja do gotowania,dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,kreatywność i pomysłowość, bardzo dobra organizacja pracy własnej, umiejętność pracy w zespole,dyspozycyjność (praca w systemie zmianowym i w weekendy), wysoka kultura osobista,odpowiedzialność, innowacyjność,znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem, mile widziane wykształcenie gastronomiczne.Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia. Ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-10-07 - Strzelinko (pomorskie)
Przygotowanie posiłków i dań a la carte w hotelu InterCity w Dreźnie
InterCity Hotel Recruitment - 2017-06-22 - Niemcy (Niemcy)