KUCHARZ 5 Żyrardów oferta pracy ŻYRAFA GROUP. s.c., Magdalena Pawlak, Marzena Zakrzewska
Stanowisko: KUCHARZ 5
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw według ustalonego menu / karty
Data publikacji: 2016-01-07
Lokalizacja: Żyrardów (mazowieckie)
Pracodawca: ŻYRAFA GROUP. s.c., Magdalena Pawlak, Marzena Zakrzewska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowy Świat 18a/9, 96-300 Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw według ustalonego menu / karty
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł. brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 5
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żyrardów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żyrardowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żyrardów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Nazwa pracodawcy:
ŻYRAFA GROUP. s.c., Magdalena Pawlak, Marzena Zakrzewska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Adres pracodawcy:
Nowy Świat 18a/9, 96-300 Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: żyrardowski
Gmina pracodawcy: Żyrardów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żyrardów
Ulica pracodawcy: Nowy Świat
Numer budynku pracodawcy: 18a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.01.2016
Oferta pracy ważna do: 05.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Robienie pizzy
MARIO PIZZA Mariusz Pochroń - 2017-05-18 - Radłów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków( pizza)
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2017-05-12 - Tychy (śląskie)
wg. załacznika nr 1 do umowy
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Wrząca (wielkopolskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni tureckiej i azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Chełm (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem Wynagrodzenie od 1850zł +prowizja
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posiłków dla dzieciplacówki opiekuńczo-wychowawczej. Praca w godz. 6-14
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2016-09-22 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-02-28 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków,dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Skawina (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DAŃ Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUPÓW, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZARZĄDZENIE KUCHNIĄ I ZAMÓWIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
USŁUGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
Klukojć Joanna Bar Gastronomiczny - 2017-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków gorących. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Dobra znajomość języka tureckiego ze względu na przyjazd gości z Turcji. Znajomość kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o higienę i estetykę stanowiska pracy i otoczenia, obsługa urządzeń kuchennych, prowadzenie rejestrów wymaganych systemem HCCP, obróbka surowców
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Ustrzesz (lubelskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)
obsługa maszyn stolarskich,wykształcenie zawodowe,profil II
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Wysocko Małe (wielkopolskie)
Znajomość receptur kuchni chińskiej, umiejętność przygotowywania posiłków tej kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
DOMINIKA ELDEMIR - 2017-07-28 - Chojnice (pomorskie)
wypiek pizzy, przygotowywanie makaronów, sałatek ,gospodarka magazynowa, dbałość o czystość w kuchni
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2016-10-17 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych z polskiej kuchni oraz dań typu fast food. Prace porządkowe.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Otmuchów (opolskie)
Kucharz
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2015-11-24 - Kolonowskie (opolskie)
przygotowywanie posiłków
"Domino" A&M Ciszek Sp.Jawna- Głubczyce - 2018-08-09 - Głubczyce (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę od 10 do 18 w miejscowości Pyszka, również w weekendy.W dniu 17.02.2017 r. w godzinach 8-15 w sali nr 5 odbędzie się giełda pracy w PUP w Kołobrzegu.
MARKHEN + P.U.B Pomerania Fun Park - 2017-01-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wykonywanie prac spawalniczych; praca od zaraz; 2 zmiany (6-14, 14-22); kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny (7-15) oraz e-mailowy
METPOL Sp.J. Józef Łukasiak, Piotr Freund - 2015-12-01 - Jezierzyce (pomorskie)
Praca na kuchni, przyrządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "D.Z" - Droździel Zbigniew - 2017-10-25 - Lubycza Królewska (lubelskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymanie czystości i porzadku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-07-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z recepturami dbałośc o stanowisko pracy stosowanie oryginalnych przypraw, umiejętność dzielenia obowiązków, planowanie pracy związanej z przygotowaniem dań
INDIAN EXPRESS ROFIKUL SHAIKH - 2018-05-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wg zawodu
TRANSPORT HASIUK WIESŁAW - 2016-09-28 - Żary (lubuskie)