KUCHARZ Kolonowskie oferta pracy RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽750 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Data publikacji: 2015-11-24
Lokalizacja: Kolonowskie (opolskie)
Pracodawca: RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:KS. CZERWIONKI 5, 47-114 Kolonowskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽750 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kolonowskie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kolonowskie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽750 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.11.2015
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
KS. CZERWIONKI 5, 47-114 Kolonowskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Kolonowskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kolonowskie
Ulica pracodawcy: KS. CZERWIONKI
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.11.2015
Oferta pracy wa偶na do: 30.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, sa艂atek, pizzy, serwowanie da艅, zaopatrzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, zarz膮dzanie kuchni膮/pracownikami, obs艂uga sto艂贸wki, obs艂uga catering贸w oraz imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez OHP - 2018-02-07 - Cieszyn (艣l膮skie)
Wyrabianie pizzy, makaron贸w, sa艂atek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Praszka (opolskie)
- zarz膮dzanie kuchni膮- planowanie wsp贸lnie z intendentem jad艂ospis贸w- przygotowywanie 3 posi艂k贸w dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykszta艂cenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wst臋pne zatrudnienie w ramach umowy o prac臋 na czas okre艣lony z mo偶liow艣ci膮 przed艂u偶enia umowy i jej zawarcia na czas nieokre艣lony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-07-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 40 os贸b.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojan贸w (dolno艣l膮skie)
1.Przygotowywanie posi艂k贸w na potrzeby o艣rodka,2.Sma偶enie ryb,3.Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-02 - Wi臋cbork (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie okre艣lonych dzia艂a艅 takich jak gotowych potraw lub produkt贸w kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-04-19 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga imprez
Adrian Jatczak Restauracja Herbowa - 2016-08-17 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie i realizacja zam贸wie艅, obs艂uga Go艣ci restauracji
kontakt przez OHP - 2016-04-11 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
I zmiana 10:00-17:00II zmiana 17:00-24:00
Doner Tomasz Hudy - 2015-12-07 - Mielec (podkarpackie)
jw.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ Pracownika O艣wiaty - 2018-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Naprawa i obs艂uga pojazd贸w samochodowych
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Krzywystok (lubelskie)
KucharzJedna zmiana: od 14:00 do 22:00
" Pizzeria Egzit " 艁ukasz Godek - 2016-06-30 - Przec艂aw (podkarpackie)
za艂adunek i roz艂adunek towaru, uk艂adanie towaru na sali sprzeda偶owej
Zak艂ad Przetw贸rstwa Mi臋snego "OZIMEK" K. Ozimek, R. Ozimek, M. Ozimek Sp. J. - 2018-06-18 - Stargard (zachodniopomorskie)
-sporz膮dzanie posi艂k贸w-utrzymywanie w czysto艣ci powierzonego sprz臋tu-pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ci
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZT. W POBIEROWIE - 2017-04-13 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie zawodowe - 艣lusarz, do艣wiadczenie jako 艣lusarz ( sta偶 1 rok), przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zawodu.Zakres obowi膮zk贸w: ci臋cie, szlifowanie, przygotowanie do spawania, monta偶 gotowych wyrob贸w. R臋czna i maszynowa obr贸bka metalu: przygotowanie do malowania i malowanie; sk艂adanie przygotowanych element贸w w ca艂o艣ci,
A2HM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-27 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
- kontrola materia艂贸w- dokumentacja
Aurecon Personalservice GmbH - 2016-11-10 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast food贸w
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (ma艂opolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Krosno (podkarpackie)
Magazynier cz臋艣ci u偶ywanych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Niegowa (艣l膮skie)
znajomo艣膰 kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
a) przyrz膮dzanie posi艂k贸w z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i zasadami technologii,b) wydawanie posi艂k贸w dla podopiecznych,c) dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w,d) utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszcze艅 pomocniczych, naczy艅, urz膮dze艅 i sprz臋tu w czysto艣ci i porz膮dku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy, za艂adunek, roz艂adunek towaru, wyw贸z do klienta, wydanie towaru z magazynu, wa偶enie
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
F.H.U. MIAMI Wies艂aw G艂u艣 - 2017-07-12 - Dobczyce (ma艂opolskie)
Przygotowanie stanowiska przed rozpocz臋ciem pracy, przygotowywanie i wydawanie gor膮cych posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" P艁OWIEC RENATA - 2016-09-15 - Rachowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Oobr贸bka wst臋pna warzyw i ziemniak贸w, zmywanie naczy艅 kuchennych i sto艂owych , sprz膮tanie pomieszcze艅 produkcyjnych i kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie ich na sto艂贸wk臋.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Krasnystaw (lubelskie)
w/g stanowiska
Cremova Dariusz Zawierucha - 2017-01-17 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)