KUCHARZ Wi臋cbork oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1.Przygotowywanie posi艂k贸w na potrzeby o艣rodka,2.Sma偶enie ryb,3.Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Data publikacji: 2016-04-02
Lokalizacja: Wi臋cbork (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wi臋cbork, powiat: s臋pole艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1.Przygotowywanie posi艂k贸w na potrzeby o艣rodka,2.Sma偶enie ryb,3.Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Okres pr贸bny 1 miesi膮c - praca sezonowa.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wi臋cbork
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s臋pole艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharz.Ksi膮偶eczka zdrowia aktualna dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S臋p贸lnie Kraje艅skim
Adres pracodawcy:
Ko艣ciuszki 11, 89-400 S臋p贸lno Kraje艅skie, powiat: s臋pole艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: s臋pole艅ski
Gmina pracodawcy: S臋p贸lno Kraje艅skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S臋p贸lno Kraje艅skie
Adres strony pracodawcy: www.ow.panorama.pl
Ulica pracodawcy: Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Obiekt noclegowo- turystyczny i miejsca kr贸tkotrwa艂ego zakwaterowania .
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S臋p贸lnie Kraje艅skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.04.2016
Data dodania oferty pracy: 02.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 05.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku i higieny, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅
"SYCYLIANA" Piotr Kwa艣niewski - 2017-12-15 - S艂ubice (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Pola艅czyk (podkarpackie)
Przygotowanie potraw i ustalanie karty da艅. Nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci. Ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw. Obs艂uga gastronomiczna konferencji/bankiet贸w/imprez na ponad 250 os贸b. Przestrzeganie przepis贸w BHP.
kontakt przez OHP - 2017-12-15 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2018-04-04 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Bramki (mazowieckie)
obowi膮zki wynikaj膮ce z umowy agencyjnej
Spo艂em Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w Kutno - 2017-04-03 - Kutno (艂贸dzkie)
Przyszykowywanie posi艂k贸w na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-01 - Austria (Austria)
sporzadzanie posi艂k贸w; dbanie o czystos膰 w miejscu pracy; godziny pracy 16.00-24.00 - wg grafika
DOM TURYSTY- US艁UGI NOCLEGOWE SOBCZAK MACIEJ - 2019-07-01 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅. nadz贸r, nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku. Przestrzeganie zasad BHP.
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2016-09-15 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w; robienie zam贸wie艅/ zakup贸w; rozwo偶enie obiad贸w; obs艂uga cateringu/ go艣ci
Sp贸艂dzielnia Socjalna Vita - 2018-02-06 - Leszno (wielkopolskie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wies艂awa Skorupka - 2016-07-20 - Pszczyna (艣l膮skie)
przygotowywanie i ekspedycja posi艂k贸w, deser贸w. Dbanie o miejsce pracy, stosowanie przepis贸w BHP i HAACAP
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gniezno (wielkopolskie)
Sporzadzanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "艢NIE呕NIK" - Barbara Lad偶y艅ska - 2016-01-08 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych przygotowywanie menu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-05-17 - Rochna (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, jad艂ospisu, znajomo艣膰 HACCAP
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2 - 2019-06-28 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z wymaganymi standardach, racjonalne gospodarowanie towarem minimalizowanie strat, utrzymanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy, prezentacja potraw w formie bufetowej, dbanie o stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych, informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach o brakach magazynowych itp.
FABIO GROUP S艁AWOMIR SZCZERBA - 2019-12-30 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
MONIKA JUREWICZ NIVA - 2018-07-26 - Pu艂awy (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sta艂a
DYM NA WODZIE - 2016-09-12 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
GK s.c. Ma艂gorzata Ceg艂owska, Konrad Gierczyk - 2016-05-12 - Opalenica (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O PORZ膭DEK W KUCHNI, GRILLOWANIE MI臉SA, RYB, SMA呕ENIE FRYTEK, ROBIENIE PIZZYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA, MIN. 2 LATA DO艢WIADCZENIA W OSTATNICH 5 LATACHSTAWKA ZA GODZIN臉 14,70 Z艁, 140 GODZIN PRACY W MIESI膭CU, PRACA W GODZINACH: 12:00-18:00, 18:00-24:00, PRACA W WOLNE DNI
US艁UGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2019-04-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Szamocin (wielkopolskie)
kierownie autobusem, naprawy awaryjne autobusupraca na umowe na czas okre艣lony, rozk艂ad czasu pracy wed艂ug karty kierowcyoferta dost臋pna w sali F
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Dragu艂a - 2017-07-25 - D臋bica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KUCHNI ARABSKIEJUTRZYMYWANIE PORZ膭DKU POD WZGL臉DEM SANITARNYM
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Skierniewice (艂贸dzkie)
Gotowanie i przygotowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Sochaczew (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Stawnica (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i standardami, wprowadzanie nowych da艅
PPUH COLD s.j. Bogdan i W艂odzimierz Chwastek - 2017-07-17 - Bochnia (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Dzia艂oszyn (艂贸dzkie)