KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań zgodnie z wymaganymi standardach, racjonalne gospodarowanie towarem minimalizowanie strat, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy, prezentacja potraw w formie bufetowej, dbanie o stan techniczny urządzeń kuchennych, informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach o brakach magazynowych itp.
Data publikacji: 2019-12-30
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań zgodnie z wymaganymi standardach, racjonalne gospodarowanie towarem minimalizowanie strat, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy, prezentacja potraw w formie bufetowej, dbanie o stan techniczny urządzeń kuchennych, informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach o brakach magazynowych itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
p, doświadczenie zawodowe, Umiejętności: przygotowywania posiłków, komponowania dań, kontrolowanie stanów magazynowych, nadzorowanie nad przygotowaniem dan na czas i ich wydawaniem, dbanie o pozytywny wizerunek restauracji, nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Dworcowa 2, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.12.2019
Oferta pracy ważna do: 30.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5b622ca0fc58dc5e8b44db856f48d791
Podobne oferty pracy
x
PPHU ZEUS Bogdan Kuźmicki - 2019-05-06 - Supraśl (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2018-07-24 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, pomoc w przyrządzaniu potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria"Smakosz" Tadeusz Świerzewski - 2019-09-23 - Chmielnik (świętokrzyskie)
prace wykończeniowe w budownictwie
ZAKŁAD USŁUGOWY ''KOBESZKO & SYN'' ST. KOBESZKO, P. KOBESZKO s.j. - 2016-08-11 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, napojów oraz deserów z zakresu kuchni orientalnej, dbanie o porządek na miejscu pracy, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie baru sałatkowego, przygotowanie i sprzedaż pizzy, kebabu i sałatek
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- Utrzymanie linii produkcyjnej w ruchu,- Drobne naprawy w zakładzie pracy- Obsługa wózka widłowegoWynagrodzenie w okresie próbnym od 2000,00 zł netto, po tym terminie wynagrodzenie od 3000,00 zł nettoKontakt telefoniczny 504-067-418, e-mail: dagmara (at) pia-michna.pl
MICHNA SPÓŁKA Z O.O. SP. K. - 2018-09-27 - Ropuchy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.Praca od poniedziałku do niedzieli według grafiku.
USŁUGI GASTRONOMICZNE Paweł Bieniek - 2018-08-29 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Bytom (śląskie)
przygotowywnie produktów i sporządzanie potraw na kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, dwie zmiany (6-14,14-22). Równoważny system czasu pracy, umowa na czas określony.Miejsce pracy: Lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. Komandytowa we Wrocławiu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie świeżych produktów - kuchni regionalnej i międzynarodowej w oparciu o system "à la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klientów restauracji, innowacyjne i twórcze podejście do pracy. Organizacja pracy własnej i podległego zespołu. Zapewnienie przestrzegania norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
Składanie metalowych skrzynek do rolet, obsługa wiertarki, wkrętarki, kątówki.ZATRUDNIENIE PRZEZ AGENCJĘ ZATRUDNIENIA NA UMOWĘ O PRACĘ TYMCZASOWĄ.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
gotowanie dań ukraińskich
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2018-02-09 - Słubice (lubuskie)
Odtważanie i gotowanie dań z karty.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Sopot (pomorskie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2018-08-01 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru u dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
- praca na hali sprzedaży- obsługa kasy- obsługa klientów- zwykładanie towaru- praca na stoisku mięsnym
DINO POLSKA S.A. Krotoszyn - 2017-11-23 - Międzychód (wielkopolskie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Mielec (podkarpackie)
Sprzedawca
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "GULIWER" - 2018-01-17 - Celbowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Czekaj (świętokrzyskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Zawiercie (śląskie)
Planowanie produkcji; dbanie o asyrtyment; sporządzanie listy zapotrzebowania; odbieranie zamówień; ocenianie potraw; pobieranie próbek; kreowanie oferty posiłków; udoskonalanie menu; nadzorowanie procesem produkcji; pomoc prcownikom w przyrządzaniu wyrobów; kreowanie nowych pomysłów kompozycji i potraw; nadzorowanie wydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw; wszelkie czynności związane z rozliczaniem postaw i innych spraw zarządzania; opracowanie programu działań i harmonogramów dla pracowników. Umowa o prace na czas określony. Proponowany okres zatrudnieniea: 3 lata. Praca w godz. 10:00-18:00, wg grafiku cały tydzień. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-12-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, dbanie nad higieną potraw oraz czystość w kuchni, nadzór nad zaopatrzeniem w produkty
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o czystość na kuchni
"JAMAR" J. ZIĘBA, M. WAJDA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-10 - Zakopane (małopolskie)
- sporządzanie dań kuchni orientalnej i z grilla
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Łódź (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Sieraków (wielkopolskie)