KUCHARZ/ PIZZER D臋bica oferta pracy NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Dragu艂a
Stanowisko: KUCHARZ/ PIZZER
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
Data publikacji: 2017-07-25
Lokalizacja: D臋bica (podkarpackie)
Pracodawca: NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Dragu艂a
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣ciuszki 32, 39-200 D臋bica, powiat: d臋bicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D臋bica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: d臋bicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: D臋bica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KSI膭呕ECZKA SANEPIDU
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: DO艢WIADCZENIE MILE WIDZIANE
Nazwa pracodawcy: NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Dragu艂a
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w D臋bicy
Adres pracodawcy:
Ko艣ciuszki 32, 39-200 D臋bica, powiat: d臋bicki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV OSOBI艢CIE
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: d臋bicki
Gmina pracodawcy: D臋bica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D臋bica
Ulica pracodawcy: Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w D臋bicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-08-03 - Pu艂awy (lubelskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-04-12 - Tczew (pomorskie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Marta Brzezi艅ska - 2017-10-19 - Zalesie Gorzyckie (podkarpackie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dba艂o艣c o porz膮dek i czysto艣c w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
znajomo艣膰 specyfiki kuchni ukrai艅skiej i greckiej, znajomo艣膰 r贸偶nego rodzaju potraw, deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Bia艂ystok (podlaskie)
(transport krajowy)
Przedsi臋biorstwo Komunikacji Samochodowej S.A. 呕ary - 2016-01-20 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, przestrzeganie przepis贸w systemu HACCP
2 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy we Wroc艂awiu - 2017-04-24 - Brzeg (opolskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5. Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅.
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Gda艅sk (pomorskie)
kierowanie robotami budowlanymi - g艂贸wnie prace ziemne z dziedziny ochrony 艣rodowiska
Recult Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Sieradz (艂贸dzkie)
wynagrodzenie 1850 z艂 brutto przez pierwszy miesi膮膰 pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-02-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Pasta e Basta, zakres obowi膮zk贸w: gotowanie, przygotowanie pizzy.
ZUBKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-30 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
planowanie zaopatrzenia materia艂owego dla grupy wyrob贸w, zapewnienie odpowiedniego poziomu zapasu cz臋艣ci/surowc贸w, monitorowanie zdolno艣ci produkcyjnych wsp贸艂praca z kierownikami wydzia艂贸w w realizacji zada艅 produkcyjnych, utrzymywanie bazy danych o dostawcach-utrzymywanie i rozw贸j systemu planowania zaopatrzenia-kontakt z dostawcami zewn臋trznymi, mile widziana znajomo艣膰 systemu SAP
GENERAL ELECTRIC COMPANY POLSKA SP脫LKA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-27 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, deser贸w
SANDMAN S.C. KRYSTYNA PIOSEK, 艁UKASZ PIOSEK - 2016-04-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
wykszta艂cenie gastronomiczne- kierunkowe, min. 3 lata do艣wiadczenia, po okresie pr贸bnym wynagrodzenie do uzgodnienia,
GENOWEFA TRZEPACZ "POD D臉BAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-06-23 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRY艢 - 2016-12-15 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Mo艅ki (podlaskie)
przygotowywanie potraw
Pstr膮g Alina Karkut - 2016-09-13 - 呕yrzyn (lubelskie)
jw.
Ma艂gorzata Krej Dzia艂alno艣膰 Muzyczna i Edukacyjna - 2018-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej
INELEKTRA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
praca w "Restauracji Pod Or艂em"
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-04-28 - Tczew (pomorskie)
Prace zwi膮zane z przygotowywaniem posi艂k贸w, zarz膮dzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialno艣膰 za kontrol臋 jako艣ci, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszcz臋dne wykorzystywanie produkt贸w w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panuj膮cych w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak da艅, przygotowywanie stanowiska pracy.
Health Resort & Medical SPA PANORAMA MORSKA Jaros艂awiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2016-04-04 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja pracy w kuchni
ZAK艁AD AKTYWNO艢CI ZAWODOWEJ STOWARZYSZENIE WSPARCIE SPO艁ECZNE "Ja-Ty-My" - 2018-06-22 - 艁owicz (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Zambr贸w (podlaskie)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
WG PROGRAMU
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Warszawa (mazowieckie)