KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dbałośc o porządek i czystośc w kuchni
Data publikacji: 2016-12-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dbałośc o porządek i czystośc w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyczna znjaomość przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.12.2016
Oferta pracy ważna do: 13.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Bolesławice (dolnośląskie)
*
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- zarządzanie kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wstępne zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony z możliowścią przedłużenia umowy i jej zawarcia na czas nieokreślony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-07-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj.: kulfi, samosy, sarma itp., przygotowywanie sosów napojów
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Łazy (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań na kichni
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-03-15 - Złotów (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sałatki.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowanie posiłków dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych, obsługa gastronomiczna wesel itp., nadzór nad terminowym zaopatrzeniem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Kowalów (lubuskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Brzeziny (wielkopolskie)
sporządzanie potraw, urzywanie urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie + pakowanie kanapek, sałatek, koktajli, jogutów itp., dbanie o stan zaopatrzenia magazynu (sporządzanie listu)
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chińska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta - działanie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Częstochowa (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzedawcy stacji paliw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Rogóźno (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzgórze
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-08-29 - Tarnów (małopolskie)
liczenie towarów za pomocą skanera
kontakt przez OHP - 2016-05-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Gościniec " Nad Wartą" Teresa Krajewska - 2019-03-20 - Uniejów (łódzkie)
Przyrządzanie dań, przygotowanie i dbanie o czystość na stanowisku pracy, sporzadzanie zamówień.Mile widziane doświadczenie zawodowe - nie wymagane, pożądana komunikatywność i współpraca w zespole zadaniowym. Bardzo ważne chęci do pracy.Godziny pracy:11.00 - 20.00 oraz 15.00 - 23.00.Wynagrodzenie brutto: 2.250 zł + premia.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2019-03-20 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków (internat)
FUNDACJA ŚW. MARCINA PATRIA ET MISERICORDIA - 2019-03-25 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
Pietraszek Andrzej, Kocięcki Dariusz Pizzeria "AVANTI" S.C. - 2016-05-23 - Wadowice (małopolskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2016-01-15 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej ( arabskiej, indyjskiej, bengalskiej), obróbka mięsa, warzyw i owoców, opracowanie karty menu, tworzenie list zaopatrzeniowych, tradycyjne dekorowanie i serwowanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy,
DHAKA KEBAB Sp. z o.o. - 2018-09-28 - Zambrów (podlaskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie i podawanie dań gorących i zimnych.
City ZEBRANO s.c. - 2017-11-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, sporządzanie receptur, jadłospisu
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie towaru, oznaczenie, układanie na półkach, sprzedaż. obsługa kasy fiskalnej, składanie zamówień, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej;
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości restaracji. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-08-25 - Dębska Kuźnia (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
"AMD" Spółka z o.o. - 2016-07-29 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)