KUCHARZ Mińsk Mazowiecki oferta pracy City ZEBRANO s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i podawanie dań gorących i zimnych.
Data publikacji: 2017-11-21
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: City ZEBRANO s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyszyńskiego 16E, 05-300 Mińsk Mazowiecki, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i podawanie dań gorących i zimnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mińsk Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mińsk Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: City ZEBRANO s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Wyszyńskiego 16E, 05-300 Mińsk Mazowiecki, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Mińsk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mińsk Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Wyszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 16E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2017
Oferta pracy ważna do: 20.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
kucharz małej gastronomii /przygotowywanie kebabów.przyjmowanie zamówień/
Pizzeria-Restauracja "GRACJA"s.c. Józef Bierówka,Wiesław Bierówka - 2017-05-18 - Jordanów (małopolskie)
PRZESTRZEGANIE HACCP, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ HACCP, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowyanie dań zgodnie z obowiązującym menu
Stowarzyszenie Agencja Ekorozwoju - Zielone Płuca Polski - 2016-05-13 - Goniądz (podlaskie)
Naprawy bieżące i eksploatacyjne samochodów osobowych i dostawczych.
"Auto-Lux" Piotr Siwek - 2016-06-14 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przygotowywanie popsiłków, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca na kuchni; przygotowywanie posiłków
Willa Emaus Sp. z o.o. "Club" spółka komandytowa - 2017-01-11 - Mogilany (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
pomoc przy przygotowaniu wyrobów garmażeryjnych, dbanie o czystość kuchni, pomoc przy pakowaniu wyrobów garmażeryjnych
F.H.U. Piotr Kasperkiewicz - 2016-04-28 - Brodła (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
- wykonywanie oraz naprawa narzędzi produkcyjnych- obsługa i konserwacja maszyn: tokarki, szlifierki itp.- nadzór i obsługa wtryskarek oraz form wtryskowych
TRIPUS-POLSKA Sp. zo.o. Przetw. Tworzyw Sztucznych BIERUTÓW - 2017-07-05 - Bierutów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów
Z.P.U. "GALEX" Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "LEDAN" - 2016-06-07 - Chłopy (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 06.00 - 14.00
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
w/g stanowiska
CYKA S.C. - 2015-12-03 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie bufetów i dań z karty.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Rogowo (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie dań kuchni ukraińskiej.Praca na umowę zlecenie. 160 godzin pracy w miesiącu. Dyspozycyjność w godzinanch: 12:00-22:00, praca wg grafiku również w weekendy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zawodu
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2018-07-31 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, zarządzanie kuchnią i ludźmi
Ośrodek Wczasowy ,,Na Klifie" w Jarosławcu - 2017-04-18 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
obsługa gości ośrodka
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno- Sportowy "IZYDORY" - 2018-01-12 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw sprzątanie kuchni, zamawianie produktów
KRISHNA INTERNATIONAL Sp. z o.o - 2016-07-28 - Mszczonów (mazowieckie)
obsługa klientów, kontakt z chińskim zarządem oraz kierownictwem, przygotowywanie menu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Załadunek i rozładunek towarów, przyjęcie na magazyn, czynny udział w inwentaryzacji, bieżące wykonywanie poleceń kierownika.
Asten Group Sp. z o.o. - 2017-10-10 - Częstochowa (śląskie)
sprzedaż artykułów spożywczych, obsługa komputera
"EURO" S.C. M.Nowakowski, R.Nowakowski - 2016-09-22 - Sosnowiec (śląskie)