KUCHARZ - SZEF KUCHNI Gniezno oferta pracy Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2
Stanowisko: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, jad艂ospisu, znajomo艣膰 HACCAP
Data publikacji: 2019-06-28
Lokalizacja: Gniezno (wielkopolskie)
Pracodawca: Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Powsta艅c贸w Wlkp. 16, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, jad艂ospisu, znajomo艣膰 HACCAP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gnie藕nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Adres pracodawcy:
Powsta艅c贸w Wlkp. 16, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnie藕nie艅ski
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Powsta艅c贸w Wlkp.
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Edukacja dzieci i m艂odzie偶y
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 20.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d5b2a0f683958b03f0b34f37a2fe1c53
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni polskiej - katering, godziny pracy do ustalenia od poniedzia艂ku do niedzieli
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2015-11-12 - Kajetany (mazowieckie)
praca w kuchni
D.W.LIMBA - 2016-12-14 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie kebab贸w, przygotowywanie da艅, krojenie warzyw, obs艂uga klienta
KEBABISTAN Izabela Alkan - 2016-03-21 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Legionowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka. Praca na umow臋 o prac臋 w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 6-18, wg grafiku. Praca w Ko艂obrzegu.
O艣rodek "BURSZTYN" - Zak艂ad Us艂ug Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2017-02-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie 艣niada艅 w formie bufetu (dania ciep艂e i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. 艁obzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 z艂 brutto na okresie pr贸bnym (w zale偶no艣ci od do艣wiadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-06-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Degustacje, promocje w sklepach.
kontakt przez OHP - 2018-12-07 - Lublin (lubelskie)
- przygotowywanie 艣niada艅 w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych go艣ciom posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie potraw, pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Zab艂臋dza (ma艂opolskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej (艣niada艅, obiad贸w) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 z艂 brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pna umowa na czas okre艣lony do 30.06.2019 r. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca od 艣rody do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-08-10 - Katowice (艣l膮skie)
dbanie o w艂a艣ciw膮 organizacj臋 pracy personelu kuchennego, planowanie menu i przygotowywanie wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - 呕abno (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, nadz贸r nad towarami, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.
Hotel Warszawa Sp. z o.o. - 2019-07-09 - August贸w (podlaskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach, czysto艣ci naczy艅 i sprz臋tu kuchennego, pobieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu, podzia艂 w臋dlin i mi臋sa, wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w bhp i p.po偶, wykonywanie innych polece艅 prze艂o偶onego
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie zgodnie z jad艂ospisamiWymagania: do艣wiadczenie na podobnym stanowisku- 偶ywienie zbiorowe min. 6 miesi臋cy, niezb臋dna ksi膮偶eczka sanepidowska.Pierwsza umowa na czas okre艣lony, nast臋pnie umowa na sta艂ePraca w godzinach: 06:00-14:00Wynagrodzenie: miesi臋czne 2250z艂 brutto+ 1000z艂 premiaMiejsce pracy: ul. ARKO艃SKA 4, 71-455 SzczecinMiejsce rekrutacji: ul. Zbo偶owa 4A Szczecin po wcze艣niejszym um贸wieniu si臋 telefonicznym: 502961492
GB SERVICE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie ca艂odziennych posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje) dla podopiecznych SOSW
Specjalny O艣rodek Szkolno - Wychowawczy - 2018-08-29 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rz臋skowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchninarabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋. Dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych, ustalanie menu.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "KAMI艃SKI" Marian Kami艅ski - 2017-01-04 - K臋pno (wielkopolskie)
Koordynacja personelu oraz wykonywanie zada艅 w zakresiebezpiecze艅stwa i higieny pracy podczas realizacji zlece艅 u klienta naterenie Niemiec i Austrii, praca w godz. 8-16
Meb Technical GMBH Sp z o.o - 2019-02-06 - Opole (opolskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posi艂k贸w.Wymagania: wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie w pracy na ww. stanowisku, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-04 - Jankowice (艣l膮skie)
Znajomo艣膰 kuchni orientalnej: japo艅skiej i tajskiej, obr贸ka ryb surowych i mro偶onych, przygotowywanie skladnik贸w i wykonywanie sushi i innych da艅 kuchni japo艅skiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sos贸w i innych dodatk贸w zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-04-27 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Kucharz
Wies艂aw Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2019-02-04 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
praca w gastronomii otwartej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
znajomo艣膰 zasad 偶ywienia i dietetyki, przygotowanie potraw zgidnie z menu, dbanie o jako艣膰 wydawanych da艅 (zgodnie z programem sta偶u)
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBS艁UGA PIEC脫W, WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie da艅 g艂贸wnych. Lepienie Chinkali, Manty, Lapman.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
P.H.U. CRISTAL DOMINIKA BOGDANOWICZ-SUDO艁 - 2018-09-24 - Malbork (pomorskie)
monta偶 i demonta偶 formy, ustawianie parametr贸w zgodnie z technologi膮, uzupe艂nianie poziomu metalu
APOS Odlewy Ci艣nieniowe Sp. z o.o. - 2018-10-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zakopane (ma艂opolskie)