KUCHARZ W KUCHNI ODDZIAŁOWEJ SZPITALA Szczecin oferta pracy GB SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ W KUCHNI ODDZIAŁOWEJ SZPITALA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie zgodnie z jadłospisamiWymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku- żywienie zbiorowe min. 6 miesięcy, niezbędna książeczka sanepidowska.Pierwsza umowa na czas określony, następnie umowa na stałePraca w godzinach: 06:00-14:00Wynagrodzenie: miesięczne 2250zł brutto+ 1000zł premiaMiejsce pracy: ul. ARKOŃSKA 4, 71-455 SzczecinMiejsce rekrutacji: ul. Zbożowa 4A Szczecin po wcześniejszym umówieniu się telefonicznym: 502961492
Data publikacji: 2019-04-15
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: GB SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ZBOŻOWA 4a, 70-653 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie zgodnie z jadłospisamiWymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku- żywienie zbiorowe min. 6 miesięcy, niezbędna książeczka sanepidowska.Pierwsza umowa na czas określony, następnie umowa na stałePraca w godzinach: 06:00-14:00Wynagrodzenie: miesięczne 2250zł brutto+ 1000zł premiaMiejsce pracy: ul. ARKOŃSKA 4, 71-455 SzczecinMiejsce rekrutacji: ul. Zbożowa 4A Szczecin po wcześniejszym umówieniu się telefonicznym: 502961492
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Ryczałtowy
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W KUCHNI ODDZIAŁOWEJ SZPITALA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
GB SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MAŁKOWSKIEGO 30/1, 70-304 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - TEL. 502961492 - po umówieniu rektutacja ul. Zbożowa 4A Szczecin
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MAŁKOWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.04.2019
Oferta pracy ważna do: 09.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5609671eaae986150adc4430209b26be
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-12-21 - Zabełków (śląskie)
Przygotowywanie ciast, dań do wydania, sałatek, sosów. Obsługa kasy fiskalnej. Dbanie o porządek na stanowisku pracy. Wykonywanie innych czynności zleconych przez opiekuna.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zgłobice (małopolskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Kościelisko (małopolskie)
przygotowywanie potraw chińskich, gotowanie, serowanie potraw chińskich, zamawianie towaru z Chin, kontakt z producentami z Chin.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
pr stazu
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Kietlin (łódzkie)
- przygotowanie i sporządzanie dań kuchni wietnamskiej wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Łódź (łódzkie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZIŃSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Łazy (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z recepturą, praca przy piecu tandur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie całodziennych posiłków dla wczasowiczów podawanych na tzw. "szwedzkim stole"
CEDROB SA - 2016-04-20 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
Frzyjerstwo damsko-męskie, 2 wolne miejsca zatrudnienia 1 miejsce na pełny etat, drugie 3/4 etatu.
Solarium - Fryzjerstwo Aneta Kinder - 2016-09-22 - Czarnowąsy (opolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, SPRZĄTANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KUCHARZ KUCHNI BANGLADESKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W TRADYCYJNEJ KUCHNI BANGLADESKIEJ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM, BENGALSKIEGO W STOPNIU PODSTAWOWYM MILE WIDZIANE
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie pizzy i potraw kuchni wloskiej zgodnie z recepturą pracodawcy, dbanie o czystość stanowiska pracy, Praca na umowę zlecenie, 160 godzin pracy w miesiącu, 7 dniowy cykl pracy, praca wg grafiku w przedziale czasowym: 12:00-22:00. Stawka godzinowa: 15 zł/godz. brutto. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19
Restauracja Drugie Piętro Ewa Polanowska - 2016-04-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wymagane min. wykształcenie zawodowe gastronomiczne oraz min. pół roku doświadczenia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BUŁECZKA TOMECKI TOMASZ - 2016-10-05 - Rybnik (śląskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Wyszków (mazowieckie)
Tworzenie menu, nadzorowanie pracy kuchni, delegowanie zadań pracownikom podległym, wprowadzanie nowych receptur, kontrola jakosci produktów i surowców, reprezentowanie firmy na targach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kowary (dolnośląskie)
Kucharz-kelner
GERMA Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Kucharza z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzen gastronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-10-01 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z tradycją według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni indyjskiej tradycyjnych receptur, marynowanie mięs na dania z pieca Tandoor, przygotowywanie mieszanki oryginalnych indyjskich przypraw
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z dań mącznych (pierogi)
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Damasławek (wielkopolskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Zbąszyń (wielkopolskie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posiłków,- ustalanie karty dań, - dbanie o porządek, - obsługa imprez cateringowych.Doswiadczenie zawodowe mile widziane.
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Cisie (mazowieckie)