KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ W MAŁEJ GASTRONOMII K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ W MAŁEJ GASTRONOMII K/M
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-01-12
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ W MAŁEJ GASTRONOMII K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Data zakończenia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni orientalnej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: minimum pół roku doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku; umiejętność przygotowywania dań kuchni orientalnej (arabskiej, indyjskiej, bengalskiej), kebabu i innych kanapek, znajomość receptur i przypraw orientalnych. Obowiązki: przygotowywanie dań kuchni orientalnej (arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, kebabu i kanapek); dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzedaży. Praca na 1/2 etatu, w godz. 16-20. Możliwość zakwaterowania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Profil działalności pracodawcy: zatrudnia 1 osobę
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 12.01.2016
Oferta pracy ważna do: 26.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków typu fast food.
PIZZA 4 YOU s.c. EWA I PRZEMYSŁAW JABŁOŃSCY - 2018-08-21 - Grajewo (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "Pomorze" - 2015-12-29 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE : KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (DĘBICA UL. KOLEJOWA 24) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK 10-24 ,NIEDZIELA 12-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-01-09 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, wprowadzanie produktów lokalnej kuchni
ZENZERO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-01-20 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE, DAŃ Z KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ GOTOWANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.PRACA W GODZINACH: 11:00-21:00
HUONG SEN VANG HOANG NGUYEN - 2018-03-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przyrządzanie potraw,wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wadowice (małopolskie)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej, przygotowanie zamówień produktów
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Komorowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE MIEJSCA PRACY W ŁADZIE ZGODNIE Z ZASADAMI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2016-08-18 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
pełny zakres prac udowlanych
Usługi Remontowo-Budowlane Jarosław Formejster - 2016-04-14 - Solistówka (podlaskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lipinki (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Chrzanowo (mazowieckie)
przygotowywanie i dbałość o wygląd i smak przygotowywanych potraw, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzetu, działania zfgodne ze standardami HACCD, współpraca z zespołem
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, zabezpieczenie surowca przed zepsuciem, posługiwanie się narzędziami i maszynami kuchennymi, utrzymywanie na bieżąco w czystości stanowiska pracy.
Hotel Kalchem Marzena Markowska - 2016-03-17 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej (ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca co drugi dzień w godz. 11.00-23.00, kontakt osobisty w godz. 10.00-18.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-11-04 - Zgorzelec (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
prace budowlane, montarz elementów prefabrykowanych budynków mieszkalnych i usługowych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Międzyrzecz (lubuskie)
szycie poszewek do mebli tapicerowanych, mebli ogrodowych i materacy
SUN GARDEN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-29 - Malanów (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
U Jędrusia Sp. zo.o. - 2015-12-02 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zespół Szkół Technicznych - 2018-05-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11-22, wg grafiku 40 godz. tygodniowo. Wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY Zbigniew Kargiel - 2018-08-14 - Raszyn (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka partii jelit.
BOWEL-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-11 - Żuromino (pomorskie)
przygotowywanie mięsa, sałat, sosów, pieczywa do kebabów, przyrządzanie kebabów, obsługa klienta: przyjmowanie i realizacja zamówienia, dbanie o czystość lokalu i zaplecza, szkolenie niedoświadczonych pracowników
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Tarnów (małopolskie)
Wykonywanie prac blacharskich na wysokości. Praca na terenie Małopolski.
Blacharstwo Budowlane Olchawa Andrzej - 2017-10-02 - Brzesko (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, krojenie i przygotowywanie półproduktów, dbałość o czystość stanowiska pracy, estetyczne wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ustroń (śląskie)