KUCHARZ Koszalin oferta pracy WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z dań mącznych (pierogi)
Data publikacji: 2018-07-03
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ignacego Jana Paderewskiego 1, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków z dań mącznych (pierogi)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: praca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe w kuchni
Nazwa pracodawcy:
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Ignacego Jana Paderewskiego 1, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dodatkowe informace: praca w godz. 8:00 -16:00, 8:00- 18:00 Kontakt: CH Atrium Express Marche
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Ignacego Jana Paderewskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2018
Oferta pracy ważna do: 02.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Tworzenie profesjonalnych aukcji internetowych, wprowadzanie produktów do sklepu internetowego oraz wystawianie na aukcjach internetowych.
PHU RÓŻA - 2018-07-19 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 8.00-16.00, miejsce pracy Bar Arkadia ul. Krolewiecka 195F
BOND-COMMANDO Jacek Schulz - 2016-04-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków - obiady.
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, ukraińskiej, opracoiwanie własnego menu z zakresu kuchni wschodniej. Ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Supraśl (podlaskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
Branża gastronomiczna, przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łódź (łódzkie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Gałązczyce (opolskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-09-19 - Płock (mazowieckie)
kucharz
"PUB LA ROCCA" DANIEL DARGACZ - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
prowadzenie kuchni arabskiej, robienie sosów, sałatek, przyprawianie oraz smażenie mięsa: baraniny, wołowiny w tradycjach arabskich.
XXL KEBAB & BURGER Kamil Długołęcki - 2016-03-02 - Białystok (podlaskie)
PRACE PRZY PRZYGOTOWANIU POSILKÓW ORAZ ICH WYDAWANIEWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MINIMUM 0,5 ROKU ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ PRACY NA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Puławy (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym;- pakowanie potraw;- dbanie o porządek na stanowisku pracy;Okres próbny 2 miesiące - umowa zlecenie, następnie umowa o pracę. Praca w systemie zmianowym: 6:00-18:00 ; 6:00-14:00 ; sporadycznie nocki 22:00-6:00 - wg. grafiku do uzgodnienia z przełożonym.
Impel Catering Sp. z o.o. S.K - 2018-08-03 - Wejherowo (pomorskie)
Praca w kuchni hotelu.
P.H. OKIMEX Jan Okapiec - 2016-12-13 - Żary (lubuskie)
Zarządzanie personelem kuchni, pomoc w układaniu menu, przygotowywanie posiłków
Przemysław Pietrzak SIESTA - 2016-11-29 - Poddębice (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętności: znajomość kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, układanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Lublin (lubelskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-05-10 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany staż pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny.
PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ - 2017-08-08 - Rybnik (śląskie)
Praca na kuchni.
K&D PIZZA WORLD S.C. Jakub Goryl, Dawid Nieckarz - 2017-02-22 - Racibórz (śląskie)
Sporządzanie potraw i napojów, przechowywanie żywności
TERAPIA I TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw oraz zestawów menu; dbałość o jakość przyrządzanych potraw; przygotowywanie imprez bankietowych
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Zgierz (łódzkie)
wg.stanowiska
Anna Starnawska FHU "CICHY GAIK" - 2017-03-31 - Ratajów (małopolskie)
prace na wysokości
FIRMA WIELOBRANŻOWA ART-DACH S.C. PRZEMYSŁAW ZASADA, WŁODZIMIERZ ZASADA - 2018-02-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Wschowa (lubuskie)
wydawanie i sporządzanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kiełpino (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przygotowywanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Nowy Sącz (małopolskie)
- układanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy;- przygotowanie produktów: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)