KUCHARZ Poddębice oferta pracy Przemysław Pietrzak SIESTA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Zarządzanie personelem kuchni, pomoc w układaniu menu, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-11-29
Lokalizacja: Poddębice (łódzkie)
Pracodawca: Przemysław Pietrzak SIESTA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Kościuszki 24, 99-200 Poddębice, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zarządzanie personelem kuchni, pomoc w układaniu menu, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poddębice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poddębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poddębice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: Przemysław Pietrzak SIESTA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach
Adres pracodawcy:
Pl. Kościuszki 24, 99-200 Poddębice, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: poddębicki
Gmina pracodawcy: Poddębice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poddębice
Ulica pracodawcy: Pl. Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.11.2016
Oferta pracy ważna do: 28.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw i napojów kuchni włoskiej i polskiej, dyspozycyjność w godzinach 8:00 - 21:00 także w soboty i niedziele, oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PROJEKTOWO-HANDLOWO-PRODUKCYJNE "AKNAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie posiłków, obsługa cateringu, sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przydotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
Sobolewski & Kuligowski s.c. - 2016-05-13 - Leszno (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. obowiązujących w zakładach zbiorowego żywienia
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wąsosz Górny (śląskie)
praca na kuchni
Użarowski Andrzej Firma Usługowo - Handlowa - 2016-11-22 - Brok (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddział Zabezpieczenia Garnizonu Stołecznego - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojanów (dolnośląskie)
Przygotowanie i porcjowanie posiłków. Planowanie jadłospisu i zakupów. Mycie naczyń, sprzątanie jadalni, kuchni, magazynów oraz wykonywanie innych czynności porządkowych. Wydawanie posiłków i napojów. Obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Zagórzany (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Geovita" S.A. - 2016-05-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Rzeszów (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym naleśników, sałatek, deserów.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premie. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesiąca. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, niektóre święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana umiejętność kierowania zespołem pracowników kuchni. Wymagana książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Umiejętność pracy z ludźmi. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 604-642-921) w godzinach: 8:00-18:00.
NALEŚNIKARNIA PANCAKE HEAVEN SPÓŁKA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-01-18 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań indyjskich, nepalskich w piecu tandori, pierogi nepalskie, kuchnia północnych Indii (rejon Gujaratu)/ Praca jednozmianowa w godz.: 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
x
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klientów na stoisku z pieczywem, obsługa krajalnicy do pieczywa
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Ustroń (śląskie)
Sporządzanie potraw, w szczególności pizzy, posługiwanie się maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu pizzy, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, zarządzanie zakupami, nadzór nad jakością zywności
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe FOX-BIS Nizio Elżbieta, Biłgoraj - 2016-03-09 - Biłgoraj (lubelskie)
kucharz
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2016-11-07 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)
Gotowanie i sporządzanie potraw i obiadów w żywieniu zbiorowym.
FIRMA "COLOR" Jarosław Krasowski - 2016-10-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB W RAZIE BRAKU DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa kasy fiskalnejDwie zmiany 07:00-15:0011:00-19:00
Smaki Ponidzia Sp. z o.o. Łagiewniki - 2018-04-30 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
Praca z młodzieżą i nauczanie przedmiotu w niepełnym wymiarze godzin 7,5/18 etatu.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 3 IM. PODRÓŻNIKÓW I ODKRYWCÓW POLSKICH W OLEŚNICY - 2017-11-17 - Oleśnica (dolnośląskie)