KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy FIRMA "COLOR" Jarosław Krasowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie i sporządzanie potraw i obiadów w żywieniu zbiorowym.
Data publikacji: 2016-10-13
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: FIRMA "COLOR" Jarosław Krasowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ROZEWSKA 2, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie i sporządzanie potraw i obiadów w żywieniu zbiorowym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
Nazwa pracodawcy: FIRMA "COLOR" Jarosław Krasowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
ROZEWSKA 2, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębia Góra
Ulica pracodawcy: ROZEWSKA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.10.2016
Oferta pracy ważna do: 20.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw. Chęci do pracy. Wykształcenie kierunkowe zawodowe.
Fresh Bistro sp. z o.o. - 2016-09-12 - Wejherowo (pomorskie)
Tynkowanie tynków lekkich
Om Spółka z o.o. - 2017-06-22 - Gryfino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
DRINK BAR "ZODIAK" S.C. CIŻEWSKI KAROL, CIŻEWSKI MARIUSZ - 2016-11-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw głownie kuchni czeskiej
Penzion u Horáků - 2017-05-04 - Czechy (Czechy)
przygotowywanie posiłków w Restauracji Marysieńka
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Stary Sącz (małopolskie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Kamieniec Ząbkowicki (dolnośląskie)
Zamawiane produktów, produkcja wyrobów germażeryjnych.Praca w Wilamowiacach w godz. 21.00-5.00, 5.00-13.00.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych, po 30 roku życia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Wilamowice (śląskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Buk (wielkopolskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
P.P.H.U. "Jakub" Jarosław Kwieciński - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań z karty, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2017-03-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Katarzyna Nilani Perera Trade-Links - 2016-07-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
ARMASENA Spółka z o.o. - 2016-04-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 09.00 - 24.00.
MOLINO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-10 - Piła (wielkopolskie)
wg programu stazu, fundusz unujny RPO WŁ
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Łask (łódzkie)
do uzgodnienia
I. ZDZISŁAW BUKOWSKI ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWY BUKSAN - BUKOWSKI; II. G.T.M BUKOWSKI s.c. - 2018-07-31 - Sanok (podkarpackie)
samodzielny kucharz
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh - 2016-01-21 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności.
Słoneczne Tarasy Adam Turek - 2018-06-06 - Okuninka (lubelskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-01-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie śniadań, ciast
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
prace zgodne ze stanowiskiem na terenie Lubina i okolic
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANO- USŁUGOWE "MK" MARIUSZ KAMECKI - 2016-10-07 - Lubin (dolnośląskie)
GOTOWANIE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA PRACOWNIKÓW FIZYCZNYCH, DZIECI SZKOLNYCH, PRZYGOTOWYWANIE STANOWISKA PRACY, PROWADZENIE KSIĄŻKI HACCP, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWAR;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-05-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-05-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
1. Pobieranie artykułów żywnościowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowywanie posiłków na podstawie jadłodpisu, z zachowaniem wszystkich zleconych norm żywieniowych i dietetycznych ( zlecenia lekarskie) i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawidłowe porcjowanie potraw z uwzględnieniem właściwych ilości i gramatury, 4. Sprawne wydawanie posiłków w określonych godzinach do aneksów kuchennych, 5. Dbałość o wysoką jakość przygotowywanych posiłków i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Przestrzeganie instrukcji obsługi wszystkich urządzeń i maszyn kuchennych oraz właściwe ich zabezpieczenie po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Łęczyca (łódzkie)