KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Data publikacji: 2016-01-22
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MARCINKOWSKIEGO 90, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
MARCINKOWSKIEGO 90, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : kont.osob.10-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: MARCINKOWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 90
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2016
Oferta pracy ważna do: 29.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kucni rosyjskiej i ukraińskiej, sporządzanie raportów żywnościowych, prowadzenie dokumentacji żywienia
SILVER WORK Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc w organizacji pracy na kuchni- dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków; dbałość o czystość kuchni i zaplecza; - pomoc w przygotowywaniu potraw
DREJK KAŹMIERCZAK SP.J. - 2017-09-28 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymanie czystości i porzadku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-07-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przytowanie posiłkówGotowanie potrawObsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Gonice (wielkopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej (tajska, nepalska, indyjska) do serwowania w restauracjach
VAVA Sp. z o.o. - 2017-03-02 - Rojków (mazowieckie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (śląskie)
Praca na kuchni, obsługa imprez. Wymagania: doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz - samodzielne stanowisko.
AGNIESZKA RAULEWICZ - ZIELONA WERANDA - 2016-07-15 - Wejherowo (pomorskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG ZASAD I KULTURY KUCHNI ORIENTALNEJ GŁÓWNIE WIETNAMSKIEJ, - SPORZĄDZANIE LIST ( W JĘZYKU WIETNAMSKIM) PRZYPRAW ORAZ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SPROWADZANYCH BEZPOŚREDNIO Z WIETNAMU.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-04-26 - Łomża (podlaskie)
Wg. stanowiska.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-08-23 - Wołów (dolnośląskie)
przyrzadzanie potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Korbielów (śląskie)
Wybór właściwych produktów i półproduktów do przygotowywania dań kuchni azjatyckiej,dbanie o czystość na stanowisku pracy, wstępna obróbka mięsa, wyrabianie ciast z tofu na makarony i wietnamskie pierogi,pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków, wykonywanie innych zadań zleconych przez kucharza.
PHAT LOC Sp. z o.o. - 2019-01-07 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wymagana znajomość kuchni polskiej i europejskiej, doświadczenie min. 2 lata, praca OSTOJA CHOBIENICE
ONIX Sp. z o.o. - 2018-07-11 - Chobienice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w małej gastronomii, układanie menu, wybór składaników spożywczych , odpowiednie przechowywanie składników spożywczych, dbanie o konserwację urządzeń kuchennych, dbanie o czystość, sprzątanie kuchni, pakowanie posiłków na wynos, dostawa posiłków zamówionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, równoważny rozkład czasu pracy;133 h pracy w miesiącu;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Ruska;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc nauczycielowi w prowadzeniu grupy przedszkolnej. Wykonywanie czynności higienicznych przy dzieciach.
Przedszkole Niepubliczne WS Katarzyna Pietrzykowska - 2016-07-13 - Chotomów (mazowieckie)
Wykonywanie manicure i pedicure.
CENTRUM PIĘKNEGO CIAŁA - 2016-05-17 - Sopot (pomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Puławy (lubelskie)
Brak danych
ALSTAR 7 BIS spółka z o.o. sp.k. ZPM "SERDELEK" W RÓŻANKOWIE, 87-148 ŁYSOMICE - 2017-03-06 - Różankowo (kujawsko-pomorskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według procedur kuchni koreańskiej i japońskiej oraz suhi oraz kontakt z koreańskimi klientami restauracji.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa kasy fiskalnej. Ogólna obsługa klientów w sklepie.
kontakt przez OHP - 2019-01-09 - Poręba (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Suchy Las (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań pod nadzorem szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Rogi (podkarpackie)
przygotowanie potraw, w tym dań gorących, przygotowywanie i dekoracja przekąsek i przystawek
EDEN Paweł Bielecki - 2016-03-22 - Ławki (lubelskie)
przygotowywanie poptraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Ustroń (śląskie)
Praca w kuchni, sporządzanie potraw. Obsługa maszyn gastronomicznych. Pracodawca gwarantuje przeszkolenie w w/w zakresie. Wykształcenie podstawowe.Wynagrodzenie brutto 2.100+premia uznaniowa.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2018-08-24 - Jarosław (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
F. H. U. DUKA Szymon Karbownik - 2019-10-07 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
U Jędrusia Sp. zo.o. - 2015-12-02 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, wydwanie zamówionych dań
CATERING KPPK CZARNOTA MAGDALENA - 2019-08-21 - Brzozowo (zachodniopomorskie)