KUCHARZ-KIEROWCA Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-KIEROWCA
Wynagrodzenie: do 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw w ma艂ej gastronomii, uk艂adanie menu, wyb贸r sk艂adanik贸w spo偶ywczych , odpowiednie przechowywanie sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o konserwacj臋 urz膮dze艅 kuchennych, dbanie o czysto艣膰, sprz膮tanie kuchni, pakowanie posi艂k贸w na wynos, dostawa posi艂k贸w zam贸wionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, r贸wnowa偶ny rozk艂ad czasu pracy;133 h pracy w miesi膮cu;Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Ruska;Sala G
Data publikacji: 2017-02-27
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw w ma艂ej gastronomii, uk艂adanie menu, wyb贸r sk艂adanik贸w spo偶ywczych , odpowiednie przechowywanie sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o konserwacj臋 urz膮dze艅 kuchennych, dbanie o czysto艣膰, sprz膮tanie kuchni, pakowanie posi艂k贸w na wynos, dostawa posi艂k贸w zam贸wionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, r贸wnowa偶ny rozk艂ad czasu pracy;133 h pracy w miesi膮cu;Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Ruska;Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 133 h pracy w miesi膮cu
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KIEROWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.03.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: PRAWO JAZDY KAT. B*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe (ka偶de), co najmniej 3 -miesi臋czne do艣wiadczenie na stanowisku kucharza, wymagane prawo jazdy kat. B, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 21.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny ze stanowiskiem
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2017-04-03 - Wielki G艂臋boczek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiej臋tno艣膰 prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiej臋tno艣膰 kierowania personelem ni偶szego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR IN呕.DARIUSZ KUCZY艃SKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie, przyprawianie, odpiek potraw garma偶eryjnych, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Kucharz*
DW脫R NA WOLICY RESTAURACJA & PENSJONAT WITOLD GROBELNY - 2016-03-09 - D臋bica (podkarpackie)
Praca w kuchni hotelowej przy przygotowaniu pisi艂k贸w, potraw. Praca w godz. 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Targanice (ma艂opolskie)
Patroszenie, czyszczenie, obr贸bkaryb, sma偶aenie ryb,przygotowywanie sa艂atek, frytek i innych produkt贸w gastronomicznych.
REMIGIUSZ CZAJKOWSKI Z艁OTY PSTR膭G II - 2017-12-04 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJWYMAGANIAWYKSZTA艁膯ENIEZAWODOWE, STAZ PRACY W ZAWODZIE MIN. 1 ROK, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIADA艃 KUCHNI AZJATYCKIEJ
BARTOSZ MARCINIAK MAR-GOS - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Po艂aniec (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie r贸偶nych potraw kuchni polskiej i r贸偶nych diet, zabezpieczanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w przed zepsuciem, pobieranie surowc贸w i p贸艂[produkt贸w z magazynu
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA MAGDALENA ALCHIMOWICZ - 2016-05-11 - Radk贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie wyrob贸w garma偶eryjnych. Dbanie o miejsce pracy.
NAD WIS艁膭 Danuta Iwa艅ska - 2016-05-18 - D臋blin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w polskich i kuchni i kuchni kresowej; dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak da艅; przygotowywanie stanowiska pracy; obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa;
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
praca w restauracji
NAT - MAT Natalia Sroczy艅ska - 2016-08-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw regionalnych, kuchni polskiej. Przygotowywanie i wydawanie potraw z karty menu. Organizowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych.
Firma Handlowo Us艂ugowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2018-04-23 - Zg贸rsko (podkarpackie)
Wykonywanie posi艂k贸w w lokalu - kuchnia polsko-偶ydowska. Nadz贸r nad imprezami okoliczno艣ciowymi.
RESTAURACJA KUGEL Agnieszka Januszewska - 2018-01-09 - Knyszyn (podlaskie)
Prace wyko艅czeniowe w budownictwie, murowanie, szpachlowanie, tynkowanie, malowanie 艣cian, posadzkarstwo, po艂o偶enie p艂yt kartonowo-gipsowych,tapetowanie.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Pi艂a (wielkopolskie)
- przygotowanie posi艂k贸w wg receptur- wydawanie posi艂k贸w- pobieranie, opisywanie pr贸b pokarmowych- wst臋pna obr贸bka jarzyn- przygotowanie jad艂ospisu- utrzymanie czysto艣ci sto艂贸wki oraz pomieszcze艅 kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja Parkowa S. C. Danuta, Lech Chojnacki - 2016-02-15 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Bran偶a gastronomiczna
STANIS艁AW BIA艁KOWSKI - 2017-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie p贸艂produkt贸w-granit w艂oski i indyjski
MURANO MOSAIC Sp. z o.o. - 2017-02-14 - Prze藕mierowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- 偶ywienie zbiorowe.Paca od poniedzia艂ku do pi膮tkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2016-10-27 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
PIERO呕ARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2016-09-20 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy, dow贸z posi艂k贸w do klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2017-11-14 - Zawiercie (艣l膮skie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-09-13 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZT膭 MATEUSZ CHO艁ODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
prace gastronomiczne
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOS艁AW JAKUB KMITA - 2018-03-01 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Transport towar贸w na terenie UE
Z-TRANS 艁ukasz Zieli艅ski - 2016-09-13 - 呕ary (lubuskie)