KUCHARZ- PRZY SMAŻENIU RYB. Kłodzko oferta pracy REMIGIUSZ CZAJKOWSKI ZŁOTY PSTRĄG II
Stanowisko: KUCHARZ- PRZY SMAŻENIU RYB.
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Patroszenie, czyszczenie, obróbkaryb, smażaenie ryb,przygotowywanie sałatek, frytek i innych produktów gastronomicznych.
Data publikacji: 2017-12-04
Lokalizacja: Kłodzko (dolnośląskie)
Pracodawca: REMIGIUSZ CZAJKOWSKI ZŁOTY PSTRĄG II
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Boguszyn 31/A, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Patroszenie, czyszczenie, obróbkaryb, smażaenie ryb,przygotowywanie sałatek, frytek i innych produktów gastronomicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- PRZY SMAŻENIU RYB.
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kłodzko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kłodzko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie przy smażeniu i obróbce ryb
Nazwa pracodawcy: REMIGIUSZ CZAJKOWSKI ZŁOTY PSTRĄG II
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Boguszyn 31/A, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, telefon
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
Ulica pracodawcy: Boguszyn
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.12.2017
Oferta pracy ważna do: 03.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2016-12-15 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków oraz deserów; przygotowywanie potraw na bieżąco, serwowanie posiłków; dwie zmiany (9-23); kontakt z pracodawcą telefoniczny (10-18) oraz e-mailowy.
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2015-12-03 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2, Mały Rynek 7.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2016-07-28 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharz
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2016-05-10 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, półproduktów,prace związane z przygotowaniem posiłków o półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie, dbanie o czystość stanowiska i miejsca pracy
GUSTO & ARTE Ewelina Bryguła - 2016-04-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
planowanie jadłospisu, przygotowywanie potraw na garmaż: pierogi, krokiety, bigos, leczo, gołąbki, szaszłyki, sałatki itp., utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
MADALENA Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Dębno (zachodniopomorskie)
Rozwożenie z hurtowni warzyw i owoców po terenie Krakowa + załadunek i rozładunek
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Kraków (małopolskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-03-07 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
Bar "THANG LONG" Van Minh Duong - 2016-09-06 - Legnica (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, kebab, obsługa pieca itp.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Świętochłowice (śląskie)
praca na kuchni, prace porządkowe, obsługa gości
PROSPERITY BARBARA GROENWALD-NAKONOWSKA/ Restauracja Mcdonald's - 2017-11-06 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków- praca na kuchni
"Mielnik Nad Bugiem" Beata Suprunowicz - 2018-03-05 - Mielnik (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Zakład Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjny Kocikowa
JOMAR-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-12 - Pilica (śląskie)
Przyjmowanie, opracowywanie i ekspediowanie przesyłek w placówkach pocztowych, rozliczanie z pobranych do doęczenia przesyłek, ewidnecjonowanie przesyłek rejestrowanych, przekazów pieniężnych, sporządzanie dokumentacji w zakesie realizowanych usług.Praca na 0,875 etat.Praca w systemie równoważnym (pon. - pt. 08.00- 19.00, sob. 08.00-14.00)
Poczta Polska - 2018-03-29 - Piastów (mazowieckie)
-
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła - 2018-02-20 - Kamień Śląski (opolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Restauracje Sphinx-Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
praca przy transporcie, załadunku odpadów komunalnych, odśnieżanie ulic
Remondis Otwock sp. z o.o. - 2016-01-12 - Otwock (mazowieckie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
przyjmowanie gotówki Szpitala, przyjmowanie i wydawanie depozytów wartościowych pacjentów Szpitala, wystawianieczeków gotówkowych i odprowadzanie gotówki do banku, wypłaty gotówkowe dotyczące pracowników Szpitala, sporządzanie raportów kasowych, wystawianie faktur Szpitala, prowadzenie rejestru drukow ścislego zarachowania, czuwanie nad prawidłowością dokumentacji na podstawie ktorej wypłacana jest gotówka z godnie z obowiązujacymi przepisami, obsługa kasy fiskalnej.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny - 2016-11-10 - Gdańsk (pomorskie)
STANOWISKO KUCHARZ/KUCHARKA. PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH: 09.00-17.00. WEEKENDY WOLNE (Z MOŻLIWOŚCIĄ DODATKOWEGO ZAROBKU PODCZAS IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH
FIRMA GASTRONOMICZNO-KATERINGOWA "TDS" - 2016-02-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; doświadczenie w gastronomii; książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych; przygotowywanie potraw, obieranie warzyw, obróbka cieplna, garmażerka; umowa zlecenie; miejsce pracy: Paniówki;
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Paniówki (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów z karty (głównie smażenie świeżej ryby), utrzymywanie porządku w kuchni oraz lodówkach (praca: Tawerna Żeglarska)
ALEKSANDRA KOTELUK - 2016-04-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie produktów, wydawanie zamówionych potraw.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2017-09-07 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bezngalskiej. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy. Wymagana znajomość języka angielskiego i bengalskiego w stopniu podstawowym
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łask (łódzkie)
Prace pomocnicze w kuchni
Zakład Usług Technicznych INTECH Ewa Ścierska - 2017-03-07 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)