KUCHARZ Pilica oferta pracy JOMAR-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Zakład Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjny Kocikowa
Data publikacji: 2016-09-12
Lokalizacja: Pilica (śląskie)
Pracodawca: JOMAR-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:42-436 Pilica 42/A, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Zakład Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjny Kocikowa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pilica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pilica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Data zakończenia pracy: 30.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praca interwencyjna Algorytm 2016 miejsce wykonywania pracy Kocikowa gmina Pilica Zakład Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjny
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
JOMAR-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
42-436 Kocikowa 42/A, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny pod nr 603 598 449 po uprzedniej weryfikacji i wydaniu skierowania przez doradcę klienta w PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Pilica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kocikowa
Numer budynku pracodawcy: 42
Profil działalności pracodawcy:
Pomoc społeczna z zakwaterowaniem dla osób w podeszłym wieku i osób niepełnosprawnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2016
Oferta pracy ważna do: 15.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
koordynowanie pracy pracowników działu
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Skórzewo (wielkopolskie)
Organizowanie i prowadzenie zajęć z osobami niepełnosprawnymi. Wykorzystywanie w pracy metod i form terapii zajęciowej.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Zabrze (śląskie)
Montaż i instalacja, naprawa instalacji elektrycznych, wykonywanie pomiarów, wykonywanie przeglądów technicznych, regulacja parametrów pracy urzadzeń elektrycznych.
"Firma Jeleniewski" - Jarosław Jeleniewski - 2016-04-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, napoi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagane minimalne doświadczenie zawodowe.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2017-03-30 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "Rybniczanka" - 2016-08-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Samodzielne stanowisko pracy, dania z zakresu kuchni polskiej, praca w godz. 17-21
Duo-Gastro s.c Andrzej Paszkiewicz Ewa Paszkiewicz - 2016-09-09 - Opole (opolskie)
przygotowanie dań kuchni węgierskiej, przygotowywanie tradycyjnych potraw: gulasz, langos,poskolt, tworzenie menu restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw,nadzór nad świeżością produktów,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Głogów (dolnośląskie)
Obsługa klienta, kasy fiskalnej, komputera. Przyjmowanie, metkowanie i wykładanie towaru na półki. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. od 6.00 - 22.00
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Sufczyn (małopolskie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2017-08-30 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie posiłków - obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka termiczna potraw. Wydawanie posiłków. Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-12-03 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2017-10-19 - Radocza (małopolskie)
do uzgodnienia
CHEŁMIŃSKI - sp. z o.o. - 2017-01-30 - Kowala-Kolonia (mazowieckie)
Dozorca
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Pełczyce (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-08-18 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
zgodny z wykontywanym zawodem (praca w każdą środę i sobotę )
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE KAZIMIERZ MICHNIAK - 2018-08-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-01-09 - Bralin (wielkopolskie)
Montaż instalacji wodnych, kanalizacyjnych i gazowych w budownictwie jednorodzinnym oraz w budynkach przemysłowych. Usuwanie awarii, konserwacja i serwisowanie instalacji. Wymagana dobra kondycja fizyczna do pracy na wysokości oraz znajomość branży hydraulicznej.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piaski (łódzkie)
Docinanie desek, układanie palet oraz cięcie drewna.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Katarzyna Hebel - 2017-07-12 - Kamienica Królewska (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-03-14 - Wędrzyn (lubuskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2017-02-27 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz napojów wg. receptury przy użyciu maszyn, narzędzi oraz urządzeń do tego przeznaczonych, prace związane z przygotowywaniem posiłków. Praca na kuchni w szpitalu
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-07-21 - Tczew (pomorskie)
dania regionalne+ kuchnia polska
RESTAURACJA "LEŚNICZANKA" GÓRSK - 2016-09-05 - Górsk (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, układanie menu, obsługa imprez okolicznościowych
ARTE Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Świdnica (dolnośląskie)