KUCHARZ Gdańsk oferta pracy Restauracje Sphinx-Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Data publikacji: 2017-04-27
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Restauracje Sphinx-Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Złota Karczma 26/19, 80-298 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w godzinach otwarcia centrum Handlowego Matarnia 09.00-21.00, w niedzielę do 20,00.40 godzin tygodniowo
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.05.2017
Data zakończenia pracy: 04.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - słaby
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ABC Gastronomii
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie, 2 letnie doświadczenie zawodowe, podstawowa znajomość języka angielskiego. Miejsce pracy: Gdańsk, Złota Karczma 26/19. Kontakt osobisty w miejscu pracy.Pracodawca zatrudni na wskazane stanowisko 5 osób.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Restauracje Sphinx-Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Złota Karczma 26/19, 80-298 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Złota Karczma
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.04.2017
Data dodania oferty pracy: 26.04.2017
Oferta pracy ważna do: 07.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzatanie hal produkcyjnych ,pomieszczeń biurowych
KISA DONERPRODUKTION SP.ZO.O. - 2017-05-19 - Rakoniewice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Głogówek (opolskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2018-05-07 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Praca w zawodzie, praca od 12.00.
Sławomir Knecht HOTEL "TYNIECKI" restauracja - 2016-09-07 - Kraków (małopolskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Częstochowa (śląskie)
Drobne prace remontowe, koszenie trawy, odśnieżanie.
Państwowa Szkoła Muzyczna I st. im. Aleksandra Tansmana - 2018-01-25 - Kępno (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wieliczka (małopolskie)
opracowanie menu zgodnie z wymogami raCJONALNEGO ŻYWIENIA - DBAŁOŚĆ O WALORY SMAKOWE POTRAW, DBAŁOŚĆ O SPRZĘT KUCHENNY, DBAŁOŚĆ O PORZADEK W KUCHNI, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG
NEW - FASHION GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Zameczek (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-10-19 - Kowanówko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, układanie menu, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, pakowanie.
IMPEL Catering "Company" Sp. z o. o. Sp. K. - 2017-06-20 - Miechów (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń hotelu
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Gudowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-05-05 - Augustów (podlaskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
FIRMA HANDLOWA "OLIMP" BOGDAN STEPANIAK - 2017-04-10 - Trąbki (małopolskie)
Poznanie i nauka przygotowywania potraw, napojów oraz wyrobów garmażeryjnych, nauka i fachowa obsługa sprzętu używanego do sporzadzania potraw, pieczenie ciast. Staż w godz. 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Płock (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-02-01 - Starowa Góra (łódzkie)
zapoznanie się z przepisami bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mosina (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "OSTAP" ŁUKASZ OSTAPOWICZ - 2017-05-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
obsługa kasowa klienta
kontakt przez OHP - 2016-04-28 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
/
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań, wprowadzanie nowego menu, zamiawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2017-03-31 - Kroczyce (śląskie)
-Obsługa urządzeń celem prowadzenia ruchu pociągów na posterunku ruchu i przyległych szlakach,-Prowadzenie dokumentacji w celu ewidencjonowania pracy eksploatacyjnej posterunku ruchu,-Obserwacja przejeżdżającego taboru kolejowego celem stwierdzenia nieprawidłowosci zagrażających dalszej jeździe taboru,-Nadzorowanie pracowników wykonujacych roboty w podległym okregu nastawczym celem bezpiecznego ich prowadzenia,-Wykonywanie innych poleceń przełożonego zgodnie z posiadanym zakresem umiejętności i kwalifikacji,Praca w godzinach 7-19, 19-7Praca na terenie Tczew, Gdynia, Kościerzyna
PKP S.A. Zakład Linii Kolejowych w Gdańsku - 2017-10-09 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie zaplecza kuchennego wraz z myciem naczyń, znajomość HACAP, układanie menu z dietetykiem, praca trzyzmianowa od poniedziałku do piątku: w godz. 7-15; 8.30-16.30; 9-17; 10-18, w okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Brwinów (mazowieckie)
Praca przy produkcji pierogów, przygotowywanie produktów garmażeryjnych
Domowe Specjały Iwona Markowska - 2017-07-11 - Marianów Rogowski (łódzkie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posiłków itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2017-01-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
obróbka wstępna produktów, gotowanie potraw, wydawanie gotowych dań, sporządzanie surówek, sporządzanie dań mącznych, mycie i wyparzanie naczyń
"SEZAM" Przedsiębiorstwo Gstronomiczne Helena Kapka - 2017-03-01 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowywanie śniadań i obiadokolacji
ELBEST sp. z o.o. - 2017-04-11 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)