KUCHARZ Trzebosz oferta pracy PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
Data publikacji: 2017-01-05
Lokalizacja: Trzebosz (wielkopolskie)
Pracodawca: PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-940 Trzebosz 72, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebosz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bojanowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.01.2017
Data zakończenia pracy: 05.02.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie na stanowisku pracy.Godziny pracy 08:00-16:00,15:00-22:00.Możliwość pokrycia kosztów dojazdu.Możliwość noclegu. Badania Sanepid.
Nazwa pracodawcy:
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Górze
Adres pracodawcy:
63-940 Trzebosz 72, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Bojanowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebosz
Numer budynku pracodawcy: 72
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.01.2017
Data dodania oferty pracy: 05.01.2017
Oferta pracy ważna do: 05.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc.
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2016-09-28 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Produkcja Pierogów Domowych - 2017-07-24 - Biały Dunajec (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku pomiędzy godz. 7.00-22.00 na 2 zmiany lub w ruchu ciągłym.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-30 - Szczyrk (śląskie)
Do obowiązków należy:przygotowanie potraw, sporządzanie przekąsek i zimnych przystawek, przygotowanie potraw a la carte.
Cafe Kilau - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- piątku. 1/2 etatu
Bożena Witkowska Kiosk Spożywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-09-21 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-02-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, próbkowanie potraw, utrzymanie czystości w kuchni, dbałość o sprzęt i narzędzia.
Zakład Poprawczy i Schronisko Dla Nieletnich w Koronowie - 2018-04-04 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pizzy
IMBISS MILICKI Łukasz Smok - 2016-01-05 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji zgodnie z obowiązującą kartą, przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe, przestrzeganie wymogów sanitarnych, dbanie o czystość miejsca pracy, urządzeń i sprzętu
"PEBEK" SP. Z O. O. - 2016-09-27 - Świdnica (dolnośląskie)
Sprawne i szybkie przygotowywani potraw z tureckigo menu, komunikowania sie z klientem z Turcji (wycieczki);Praca w godzinach 9:00-18:00; 17:00-24:00Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-06-05 - Ząbki (mazowieckie)
obsługa klientów w ruchu granicznym na przejściu w Bobrownikach, wypełnianie dokumentów celnych, obsługa programów komputerowych Kdutor, obsługa gotówkowa.Praca w systemie 12/24
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Bobrowniki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków według przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Krosno (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KONFERENCJI I REKREACJI "AKWAWIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-14 - Leszno (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE CIEPŁYCH DAŃ I POTRAW Z RÓŻNYCH REGIONÓW ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ, OBSŁUGA GRUP ZORGANIZOWANYCH ROSYJSKOJĘZYCZNYCH, PRACA FIZYCZNA, POD PRESJĄ CZASU, WYMAGAJĄCA DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów, ekspedycja potraw, dań i napojów.
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-26 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą. Umowa o pracę na okres próbny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-30 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Płock (mazowieckie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej
City Kebab Sp. z o.o. - 2018-03-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
prace w zespole na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Przasnysz (mazowieckie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-09-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"MUR-BET" Adam Dumana - 2017-05-08 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
praca w kuchni, gastronomia
Bar "UNIWERSALNY" Zofia Kocznur - 2017-01-27 - Opatów (świętokrzyskie)