KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: do 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sprawne i szybkie przygotowywani potraw z tureckigo menu, komunikowania sie z klientem z Turcji (wycieczki);Praca w godzinach 9:00-18:00; 17:00-24:00Sala G
Data publikacji: 2017-01-16
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sprawne i szybkie przygotowywani potraw z tureckigo menu, komunikowania sie z klientem z Turcji (wycieczki);Praca w godzinach 9:00-18:00; 17:00-24:00Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.02.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
turecki, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: bez znaczenia;Sta偶 pracy: 1 rok do艣wiadczenia na wy偶ej wymienionym stanowisku;Umiej臋tno艣膰-specjalno艣膰: znajomo艣膰 kuchni tureckiej, znajomo艣膰 j臋zyka tureckiego na pozimomie podstawowym- mile widziana, znajomo艣膰 obs艂ugi urz膮dze艅 do nabijania gyrosa, znajomo艣膰 da艅 tureckich;Inne: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 07.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i obr贸bka da艅 dla go艣ci. Bezpo艣redni kontakt z go艣膰mi podczas przygotowania posi艂k贸w w otwartej kuchni letniej. Wzbogacenie menu o potrawy z kuchni wschodniej (rosyjskiej, ukrai艅skiej). Wypiekanie bagietek.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Gdynia (pomorskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIES艁AW MICA艁 - 2016-06-21 - D臋bica (podkarpackie)
Zaopatrywanie lokalu w produkty 偶ywno艣ciowe. Odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni Bengalskiej pod Nadzorem Bengalskiego szefa kuchni. Sk艂adanie zam贸wie艅 na materia艂y u Bengalskich dostawc贸w. Na obecn膮 chwil臋 , bior膮c pod uwag臋 zapotrzebowanie i mo偶liwo艣ci firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umow臋 zlecenie. Wraz ze wzrostem firmy bedzie mo偶liwa w przysz艂o艣ci zmiana na umow臋 o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - B艂onie (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw, tworzenie karty menu restauracji; obs艂uga go艣ci indywidualnych i zbiorowych, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w szkole
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
praca w zawodzie
Pistacja s.c. - 2016-06-15 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Brak danych
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewi艅ski - 2018-02-09 - August贸w (podlaskie)
Potrzebujemy osoby do sma偶enia ryby na patelni (!) do艣wiadczenie mile widziane,ale g艂贸wnie licz膮 si臋 ch臋ci .Gwarantujemy prac臋 w mi艂ym i dynamicznym zespole .Co do wynagrodzenia, prosimy nie bra膰 pod uwag臋 kwoty podanej w og艂oszeniu, bo stawka jest godzinowa wi臋c je艣li kto艣 jest naprawd臋 zainteresowany prosimy o dowiadywanie si臋 indywidualnie.
Sma偶alnia Kapita艅ska Tomasz Kopa艅ski - 2016-06-21 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Przeprowadzanie obr贸bki surowc贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w, da艅, drink贸w wg receptur, sporz膮dzanie menu w zale偶no艣ci od radzaju uroczysto艣ci, obs艂uga sprz臋tu AGD
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Warta (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPO呕, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czysto艣ci na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posi艂k贸w, oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi i sprz臋tem, wykonywanie polece艅 prze艂o偶onego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)
do uzgodnienia z pracodawc膮
Marzena Beata Gibu艂a-Knapik - 2016-12-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- przygotowanie da艅 z mi臋sa, ryb oraz owoc贸w morza, przystawek (ala carte),- przygotowanie 艣niada艅
kontakt przez WUP - 2016-03-18 - Niemcy (Niemcy)
Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w, znajomo艣膰 nale偶no艣ci 偶ywieniowych, przestrzeganie punkt贸w kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrz膮conych posi艂k贸w
31 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-08-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w, praca w kuchni
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-09-05 - August贸w (podlaskie)
- murowanie- szalowanie- zbrojenie- Zaanga偶owanie i ch臋ci do pracy- Dyspozycyjno艣膰; godz. pracy 7-15- mo偶liwo艣膰 nadgodzin;
Hossa Adam Pendzich - 2018-06-11 - S艂upsk (pomorskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka surowca
STAWY MILICKIE Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-02-17 - Ruda Su艂owska (dolno艣l膮skie)
- praca w kuchni- przygotowywanie potraw wg receptur i zgodnie ze wskaz贸wkami szefa kuchni zgodnie z oryginalnymi receptur wskazanej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
"GO艢CINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
RESTAURACJA CAFE CELA POSZUKUJE OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZ. PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00.ZAKRES OBOWI膭ZK脫W:- PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z HARMONOGRAMEM- WYDAWANIE ZAM脫WIE艃 Z KARTY DA艃- UTRZYMANIE PORZ膭DKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2018-01-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
sporz膮daznie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wis艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR GARMA呕ERYJNY "BARU艢" - 2018-07-30 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, gospodarka magazynowa, dbanie o sprz臋t kuchenny, organizacja pracy
PHP "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy S.J. - 2017-01-19 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,wydawanie posi艂k贸w na sale.
Klaudia Podladowska - 2018-02-19 - Stary D臋bsk (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - G膮sawa (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 potraw. Bar na basenie.
RISSNET Sylwia Jaworska - 2016-10-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mr膮gowie.
Hotel Huszcza Stanis艂aw Huszcza - 2018-02-28 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-07-04 - Gliwice (艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)