KUCHARZ Lubin oferta pracy BAR GARMAŻERYJNY "BARUŚ"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-07-30
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: BAR GARMAŻERYJNY "BARUŚ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Księcia Ludwika I 1b, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: BAR GARMAŻERYJNY "BARUŚ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Księcia Ludwika I 1b, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 10-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Księcia Ludwika I
Numer budynku pracodawcy: 1b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.07.2018
Data dodania oferty pracy: 30.07.2018
Oferta pracy ważna do: 13.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa gości hotelowych, restauracyjnych, przygotowanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych, przygotowanie menu, dekorowanie potraw
"ZAS-UE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-12 - Słupca (wielkopolskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-01-16 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw na indywidualne zamowienie klienta
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZYŃSKA - 2016-03-11 - Gubin (lubuskie)
tłumaczenie tekstów umów handlowych oraz redagowanie ofert dla klientów z Chin, kontakt z kontrahentami i klientami z Chin, odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy i wydawanie dań
PIZZERIA ''RAJ''s.c. - 2016-04-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-26 - Gniew (pomorskie)
- dbanie o czystość na stanowisku pracy- inicjatywa w zakresie kreowania potraw- racjonalne gospodarowanie towarem- samodzielność i komunikatywność- dyspozycyjność i dobra organizacja pracy- przestrzeganie procedur HACCP
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-27 - Sieraków (małopolskie)
Praca pon-ptek, jedna zmiana w godz. 12-22 (równoważny czas pracy)
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Kochlice (dolnośląskie)
Brak danych
Lubuska Wojewódzka Komenda OHP - 2018-03-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbania o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-03-15 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
praca w kuchni
Usługi Hotelarskie-Pokoje Gościnne "KUBUŚ" Bożena Krawczyk - 2016-09-08 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Instytut Naukowo-Badawczy Księdza Sebastiana Kneippa Zespół Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-06-21 - Kamień Śląski (opolskie)
realizacja zamowień , zamawianie towaru , kontrola jakości dań
TIRSPED Sp z o. o. - 2016-10-14 - Godkowo (warmińsko-mazurskie)
czynności sortowania-szlifowania- wyjmowanie wyrobów z palet- odkładanie ceramiki na stół- podawanie w/w na taśmę- odkładanie przesortowanej ceramiki do palet osiatkowanych- szlifowanie elementów ceramiki
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw. Zachowanie czystości na stanowisku pracy.
VHM Hotel Management5272464408 - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-28 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
WYMAGANIA:- UMIEJĘTNOŚĆ POSŁUGIWANIA SIĘ ELEKTRONARZĘDZIAMI,- BRAK LĘKU WYSOKOŚCI,- WYSOKA KULTURA OSOBISTA,- DOKŁADNOŚĆ, PRECYZJA, ESTETYKA WYKONYWANYCH PRAC,- UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE,- PRAWO JAZDY KAT B.MILE WIDZIANE:- ZNAJOMOŚĆ METOD I TECHNIK STOSOWANYCH W PRACACH OGÓLNOBUDOWLANYCH I WYKOŃCZENIOWYCH,- ZDOLNOŚCI MANUALNE,- MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W MONTOWANIU TAPET.OGÓLNY ZAKRES OBOWIĄZKÓW:- MONTAŻ WYDRUKÓW DEKORACYJNYCH, - OBSŁUGA I KORZYSTANIE Z NARZĘDZI MONTAŻOWYCH I POMIAROWYCH- MONTAŻ I DEMONTAŻ REKLAM,- OKLEJENIE POJAZDÓW,- PRZYGOTOWYWANIE KONSTRUKCJI POD NOŚNIKI REKLAMOWE,- ZGRZEWANIE I OCZKOWANIE BANERÓW.OFERUJEMY:- UMOWĘ O PRACĘ,- WYNAGRODZENIE – PODSTAWA + PREMIA,- PRACĘ W SZYBKO ROZWIJAJĄCEJ SIĘ FIRMIE,- PRACĘ W MŁODYM ZESPOLE.
GRUPA LP - 2018-01-12 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
PHU Ekotradycja Bożena Duda Oździńska - 2017-10-18 - Cieszyn (śląskie)
gotowanie, smażenie
Produkcja Plandek Handel-Usługi Katarzyna Czerniak - 2018-07-25 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Prowadzenie kuchni ukraińskiej - współpraca w przygotowaniu menu, szkolenie pracowników w sprawch dot. kuchni ukraińskiej, przygotowywanie i wydawanie posiłków.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2016-08-19 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Łopuszna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2018-02-23 - Kępno (wielkopolskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
zarządzanie kartą dań, układanie menu, realizacja wyznaczonego budżetu , odpowiedzialność za wyniki finansowe obiektu,m przygotowywanie dań , dbałośc o właściwa jakośc wykonywanej obsługi
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)