KUCHARZ Słupca oferta pracy "ZAS-UE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa gości hotelowych, restauracyjnych, przygotowanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych, przygotowanie menu, dekorowanie potraw
Data publikacji: 2016-07-12
Lokalizacja: Słupca (wielkopolskie)
Pracodawca: "ZAS-UE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PRZEMYSŁOWA 7, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa gości hotelowych, restauracyjnych, przygotowanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych, przygotowanie menu, dekorowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Znajomość kuchni ukraińskiej (wymagany staż - lata: 5)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
"ZAS-UE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
PRZEMYSŁOWA 7, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: słupecki
Gmina pracodawcy: Słupca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupca
Ulica pracodawcy: PRZEMYSŁOWA
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.07.2016
Oferta pracy ważna do: 28.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
montaż mebli tj. łóżka, szafy wolnostojące, szafy wnękowe
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sława (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, dbanie o porządek miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie posiłaków na stołówce
Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe "USTROŃ" SA - 2016-06-01 - Ustroń (śląskie)
Rozwożenie i rozładunek towaru
P.H.U.P. Duet w Człuchowie Sp. J. J. Kucharska i H. Kaszuba - 2018-03-15 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie ciasta do pizzy i pólproduktów w kuchni, przygotowywanie dań dla klientów
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-07-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2017-11-09 - Łomża (podlaskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; staż pracy: brak wymagań; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obróbka cieplna; garmażerka; wysokość wynagrodzenia jest zależna od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Nieborowice
SZOŁTYSEK IWONA - 2016-01-29 - Nieborowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla ok. 40 osób.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Kraków (małopolskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Obsługa gościa indywidualnego oraz gościa bankietowego i weselnego. Dbanie o czystość i porządek, odbieranie towaru.
COFFEE sp z o.o. - 2017-10-18 - Kroczyce (śląskie)
Przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak.
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-16 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Puławy (lubelskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Brzeg (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej: pielmieni, kreplachy, czebureki, pierogi, ciasta, surówki.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków do spożycia a la Carte, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie bankietów i posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Ciężkowice (małopolskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni
NARBUTOWICZ SŁAWOMIR PIZZERIA & KEBAB "ITALIA" - 2016-01-27 - Szamotuły (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-01-28 - Hrubieszów (lubelskie)
Wg stanowiska, praca w Ośrodku Wczasowym Wanta - Zakopane, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach dziennych i nocnych, co drugi dzień - pon.-piąt.8:00-17:00-8:00, sob.-niedziel. 8:00-20:00-8:00
Tatrzańska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury - Zakopane - 2017-10-10 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Praszka (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Sławno (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem (przygotowywanie i wydawanie posiłków).
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-05-14 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, wyr. garmażeryjne). Praca w godz. 6:00-14:00, 10:00-18:00. Praca na stołówce.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARWEX Sp. z o.o. - 2016-09-23 - Andrychów (małopolskie)
Wypiek pizzy
PPHU Dariusz Niciński - 2016-06-07 - Kutno (łódzkie)
Sprzedawca
OK WORK Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2018-04-26 - Maków Podhalański (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wisła (śląskie)
sprawdzanie dokumentów pod względem merytorycznym,formalnym i rachunkowym,dekretowanie dokumentów księgowych,prowadzenie ewidencji VAT zakupów i sprzedaży,wprowadzanie dokumentów księgowych do systemu księgowego
BIURO RACHUNKOWE ROSZAK & ROSZAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Jarosław (podkarpackie)