KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Data publikacji: 2016-01-28
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GRABOWIECKA 20, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
GRABOWIECKA 20, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: GRABOWIECKA
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil działalności pracodawcy: Działalność usługowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.01.2016
Oferta pracy ważna do: 26.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Ochrona mienia obiektu i osób
IMPEL CLEANING - 2018-01-12 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawaia potraw
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
C.B.D. s.c. W. Jakubowski, Ł. Ciesiński - 2019-05-15 - Dąbrowa Chełmińska (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie kierunkowe zawodowe; min. 6 m-cy doświadczenia w zawodzie; zakres obowiązków: przygotowywanie stołu szewdzkiego na śniadania, przyg. mięs i warzyw do dalszej obróbki; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, Doner kebeb, Adana kebab, tureckie kotlety mielone, szaszłyki.
NAZAR FAST FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni regionalnej i europejskiej; kontakt osobisty z pracodawcą od poniedziałku do piątku w godz. 12-18
Globtechnic sp. z o.o. - 2017-04-27 - Smołdzino (pomorskie)
obsługa maszyn do produkcji świec
kontakt przez OHP - 2018-04-06 - Żabno (małopolskie)
Przyrządzanie potraw
HOTEL " VEGA " KATARZYNA MARCZAK - 2017-10-24 - Lębork (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Skierniewice (łódzkie)
praca w hotelu
PNTC POLSKA NAZIEMNA TELEWIZJA CYFROWA SPÓŁKA AKCYJNAAdres siedziby: - 2018-02-04 - Łeba (pomorskie)
Prowadzenie zajęć i zabaw z dziećmi, przygotowanie sal do prowadzenia zajęć (sprzątanie), wychodzenie z dziećmi do toalety, opieka nad dziećmi, codzienne czynności higieniczne, karmienie dzieci, otwieranie i zamyukanie placówki, inne prace zlecone przez zadzór pedagogiczny - Dyrektora. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
Stowarzyszenie Pozytywne Żłobki - 2018-02-20 - Rumia (pomorskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZ, TECHNOLOG, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00MIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-03-13 - Przecław (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
"MIGBUD" Brzuś Waldemar - 2017-06-22 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
-
Delta Trans Logistik Sp. z o. o. - 2016-05-20 - Świętochłowice (śląskie)
obsługa korespondencji przychodzącej i wychodzącej w Oddziale, obsługa urządzeń biurowych, wykonywanie czynności pomocniczych w Wydziale niezbędnych do opracowywania spraw przez pracowników
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, realizacja menu, imprezy okolicznościowe
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2015-12-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie mięsa, sałat, sosów, pieczywa do kebabów, przyrządzanie kebabów, obsługa klienta: przyjmowanie i realizacja zamówienia, dbanie o czystość lokalu i zaplecza, szkolenie niedoświadczonych pracowników
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Tarnów (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Zabrze (śląskie)
Pomoc w prowadzeniu dokumentacji w dziale logistycznym i obsłudze klientów firmy, dbanie o czystość na stanowisku pracy,
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej,
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie bufetów i dań z karty.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
wymagane: MILE WIDZIANE WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDRWOIA DO CELOW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIEKONTAKT OSOBISTY PO KONTAKCIE TELEFONICZNYM 507 473 345
MKM S.C. MAGDALENA ŻMUDA, KONRAD ROGOZIŃSKI, MAGDALENA DEC - 2019-09-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-11-14 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Serock (mazowieckie)