KUCHARZ Strzelinko oferta pracy TOURTREND Sp. z o.o.
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na brodziki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: • zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
Data publikacji: 2016-09-09
Lokalizacja: Strzelinko (pomorskie)
Pracodawca: TOURTREND Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-200 Strzelinko 14, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzelinko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : minimum roczne doświadczenie w pracy na stanowisku kucharzazorientowanie na wysoki standard obsługi gościaodporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu i zadańwysoka kultura osobista i otwartość na ludzipodstawowa wiedza z zakresu HACCPdyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracydyspozycyjność do pracy w systemie zmianowymaktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: TOURTREND Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
76-200 Strzelinko 14, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strzelinko
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.09.2016
Oferta pracy ważna do: 09.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków typu fast-food, dbanie o czystość stanowiska pracy.
AMREST SP. Z O.O. - 2017-08-18 - Sopot (pomorskie)
sporządzanie i wydawanie posiłków, pomoc w układaniu jadłospisów dziennych, nadzór nad pracą kuchni
Zespół Szkół Rolniczych w Kisielicach - 2015-12-01 - Kisielice (warmińsko-mazurskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-10-30 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Poznań (wielkopolskie)
wykonywanie czynności gastronomicznych, przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole Zielone Przedszkole - placówka w Głogowie - 2016-10-10 - Głogów (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"HANDEL i USŁUGI" WIOLETTA BIELICKA - 2016-06-28 - Wikno (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków dla dzieci, mycie naczyń,prowadzenie dokumentacji wg procedur HACCP, dbanie o swoje stanowisko pracy
Publiczne Przedszkole "Leśny Zakątek" w Łaskarzewie - 2016-05-24 - Łaskarzew (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla 9 osób, dotyczy obiadów, praca od poniedziałku do piątku w godz. 11.00-15.00
ZAKŁAD BUDOWY MASZYN STOLARSKICH MACIEJEWSKA JERZYNA - 2016-05-24 - Kargowa (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
Przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-01 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Możliwość przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dróżdż - 2017-02-28 - Brzeziny (łódzkie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem, w godz. 6-18 lub 6-14. Do wynagrodzenia będzie doliczona premia i dodatek stażowy.
Dom Pomocy Społecznej w Strzebielinku - 2018-10-02 - Gniewino (pomorskie)
Pozostali kucharze
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
GROSIK Firma Handlowo - Usługowa Konrad Sipiak - 2018-03-07 - Bachorzew (wielkopolskie)
- Modernizacja instalacji elektrycznych na budynkach mieszkalnych. Praca na terenie woj. śląskiego.- Wynagrodzenie: 1850 do 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe elektryczne lub średnie elektryczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku elektryka lub na podobnym stanowisku. Wymagane uprawnienia elektryczne SEP do 1kV. Mile widziane prawo jazdy kat. "B". Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00 - od poniedz. do piątku) (Tel. 515-241-760) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Zgorzelecka 6, 40-659 Katowice).
S & S ELEKTRO 2 SYLVIA CZAJKOWSKI - 2016-05-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw tureckich
Mustafa Basri HAPPY DONER - 2018-09-11 - Żary (lubuskie)
profesjonalne doradztwo ubezpieczeniowe i finansowe, aktywne poszukiwanie klientów, osiąganie założonych celów sprzedażowych, pracodawca oferuje współpracę z dynamicznie rozwijającą się firmą o prestiżowej marce, jaką jest Firma METLIFE, możliwość rozwoju kariery zawodowej, umowa o współpracę (działalność gospodarcza), atrakcyjny system prowizyjno- premiowy, szkolenia.
Wróblewski Włodzimierz - 2016-04-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Legionowo (mazowieckie)
Gastronomia, catering, hotele. Wstępne zatrudnienie w ramach umowy zlecenia lub umowy o dzieło, poźniej zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony.
FOOD MARKET sp. z o.o. - 2017-02-22 - Łódź (łódzkie)
w/g stanowiska
KIELECKA KUCHNIA KATERINGOWA SP. ZO .O. - 2018-09-21 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
Przemysław Kowalczyk - 2017-10-06 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-11-21 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w wymiarze 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w stołówce internatu: śniadania, obiady, kolacje
ANNA HOROŻYŃSKA - 2016-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
planowanie i gotowanie dań z kuchni wietnamskiej i orientalnej, planowanie i koordynowanie pracy w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
"Plaza" Sp. z o.o. - 2018-10-30 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw
Spałka Paweł Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowo- Produkcyjne - 2015-11-27 - Kluczbork (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ
kontakt przez OHP - 2017-01-03 - Stare Czarnowo (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- praca ze świeżymi produktami,- instruowanie innych pracowników (demi chef de partie, commis-chef i stażystów), w tym rozdzielanie pracy,- szeroki nadzór nad przydzielonymi stanowiskami,- zapewnienie najwyżej jakości posiłków,- opieka nad towarem oraz chłodniami, nadzór nad zamówieniami,- codzienne przygotowywanie posiłków w restauracji á la carte oraz na bankiety,- udział w naradach dotyczących karty menu, prezentacje towaru,- prowadzenie comiesięcznych inwentaryzacji, wykonywanie raportów
HOTEL BEI SCHUMANN, RESTAURANTS & SPA-TEMPEL GmbH - 2014-04-02 - Niemcy (Niemcy)