KUCHARZ Kudowa-Zdrój oferta pracy GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2017-02-01
Lokalizacja: Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1Maja 25A, 57-350 Kudowa-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kudowa-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kudowa-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: flambirowanie potraw w stylu orientalnym
Nazwa pracodawcy:
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
1Maja 25A, 57-350 Kudowa-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kudowa-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kudowa-Zdrój
Ulica pracodawcy: 1Maja
Numer budynku pracodawcy: 25A
Profil działalności pracodawcy:
CAPITOL ŁAPAJ SPÓŁKA JAWNA-GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA przekształcona 02.12.2015
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.02.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków; praca w godzinach od 12:00 do 22:00
ROBERT FALBA "SORRENTO" MAŁA GASTRONOMIA R.FALBA - 2018-10-18 - Stargard (zachodniopomorskie)
według stanowiska; Kontakt osobisty oraz tel.
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
Produkcja i wypiek pizzy.
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-04-04 - Przemyśl (podkarpackie)
Poszukujemy kucharza dla którego gotowanie jest pasją. Wymagania:doświadczenie, wiedza kulinarna w zakresie kuchni polskiej, dobrysmak, zapał do pracy i dalszego rozwijania swoich umiejętności orazaktualna książeczka sanepidowska. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-07-04 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Stąporków (świętokrzyskie)
Rozliczanie faktur, wystawianie umów o dzieło i umów zleceń, księgowanie dokumentów księgowych, dokonywanie przelewów.Wymagana znajomość języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym, dobra znajomość programu księgowego.
Górnośląskie Cemtrum Kultury i Spotkań im. Eichendorffa - 2018-08-17 - Łubowice (śląskie)
Wykonywanie pracy w zawodzie.
Restauracja "WENECJA" Marian Tymków - 2016-01-29 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej; obsługa klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
Obsługa sprzedaży internetowej w sklepach internetowych oraz na e-bay. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 w Bielsku-Białej.
Fishing-Mart Wioletta Chmielarz-Stryczek - 2016-08-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
MALOWANIE, SZPACHLOWANIE, GROSZKOWANIE, KUCIE BETONU, TORKRETOWANIE; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE, BADANIA WYSOKOŚCIOWE POWYŻEJ 3 METRÓW, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACA W SYSTEMIE 1 ZMIANOWYM - 40 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (SMAŻENIE KOTLETÓW, KROJENIE SAŁATEK)
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-05-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Zapoznanie z przepisami BHP obowiązującymi w salonie;zapoznanie z poszczególnymi stanowiskami pracy(przygotowanie do zabiegu, sprzątanie po zabiegu);umawianie klientek na zabiegi zarówno telefonicznie jak i osobiscie;przygotowanie narzędzi do sterylizacji oraz dezynfekcji; przygotowanie jednorazowych materiałów do pracy, obsługa kasy fiskalnej; wykonywanie henny brwi i rzęs,regulacja brwi, depilacja;nauka wykonywania zabiegów tj.manicure tradycyjny;przygotowywanie stanowiska przed przyjściem klientów; utrzymanie porządku na stanowisku pracy oraz w salonie.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Łuków (lubelskie)
Wprowadzanie potraw kuchni ukraińskiej w menu. Hotelowe wydawanie potraw według zmówień klientów.
HOTEL "KOMES" SPÓŁKA CYWILNA STANISZEWSKA ANNA, KOWALEWSKI JERZY - 2018-08-09 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarządzanie ludźmi
Bar Familijny Miś Mariusz Tylkowski - 2018-03-19 - Zelów (łódzkie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-06-10 - Gliwice (śląskie)
Gotowanie posiłków, przygotowywanie pizzy. Praca w godz. 11-23 w systemie równowaznym w Kołobrzegu.
VADEMECUM Renata Mróz - 2016-05-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców, warzyw i innych. Miejsce pracy: Wrocław ul. DrobneraKontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość, utrzymanie czystości w miejscu pracy, przygotowywanie półproduktów, współpraca w zespole
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2016-10-07 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowanie śniadań- bufet szwedzki, przygotowanie obiadów- kochania domowa
"D.L. Błażkiewicz" Wynajem Pokoi-Restauracja D. Błażkiewicz - 2016-02-15 - Unieście (zachodniopomorskie)
Mycie warzyw i owoców, przygotowywanie dań pod nadzorem kucharza, smązenie, grilowanie, mycie sprzetu, sprzatanie kuchni. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne prace budowlane remontowe, praca na obiektach prywatnych i przemysłowych. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 na terenie Bielska-Białej i okolic.
Complexbud Matuszewski Tomasz - 2016-09-26 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów, a także sporządzanie potraw z karty menu na zamówienie klientów, utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z zasadami sanitarnymi oraz Księgą HACCP Firmy Łubu Dubu S.C., współpraca z personelem kuchennym.
ŁUBU DUBU S.C. - 2017-05-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-05-10 - Daszyna (łódzkie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie gości, przygotowanie potraw pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wiechlice (lubuskie)
Prace w kuchni
"MTL" s.c. Poznań - 2017-11-14 - Brzeźno (wielkopolskie)
przyjmowanie zamówień, gotowanie róznych dań, przygotowywanie ciasta do pizzy, robienie pizzy.
CERSTON Ceramika i Kamień Zbigniew Smołuch - 2017-08-18 - Oleśnica (dolnośląskie)
kierowanie zespołem ludzi, minimum 3 lata pracy w ośrodka wczasowych, stołówkach zbiorowego żywienia, itp., jako samodzielny kucharz.
Ośrodek Wczasowy "WRZOS" Sp. z o.o. - 2016-02-08 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Pracujesz niezależnie i twórczo z małym i bardzo zmotywowanym zespołem na własnym stanowisku w kuchni (saucier). Jesteś odpowiedzialny za przygotowanie posiłków i obsługę produktów. Przestrzegasz przepisów HACCP.
kontakt przez OHP - 2018-09-03 - Niemcy (Niemcy)
pomoc przy sporządzaniu dań, dbałość o urządzenia techniczne, serwowanie dań na sali
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Wisła (śląskie)