KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Skarżysko-Kamienna oferta pracy HOTEL "KOMES" SPÓŁKA CYWILNA STANISZEWSKA ANNA, KOWALEWSKI JERZY
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Wprowadzanie potraw kuchni ukraińskiej w menu. Hotelowe wydawanie potraw według zmówień klientów.
Data publikacji: 2018-08-09
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pracodawca: HOTEL "KOMES" SPÓŁKA CYWILNA STANISZEWSKA ANNA, KOWALEWSKI JERZY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Legionów 130, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wprowadzanie potraw kuchni ukraińskiej w menu. Hotelowe wydawanie potraw według zmówień klientów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Współpraca w zespole, przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość specyfiki kuchni ukraińskiej, znajomość ukraińskich receptur.
Nazwa pracodawcy:
HOTEL "KOMES" SPÓŁKA CYWILNA STANISZEWSKA ANNA, KOWALEWSKI JERZY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Legionów 130, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Adres strony pracodawcy: www.hotelkomes.pl
Ulica pracodawcy: Legionów
Numer budynku pracodawcy: 130
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.08.2018
Oferta pracy ważna do: 22.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-01-19 - Wołów (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków dla 12-15 osób
LEŚNE APARTAMENTY S.C. A.B. Drelichowska - 2017-05-05 - Legbąd (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw regionalnych kuchni rosyjskiej i ukraińskiej oraz dbanie o czystość w higiene w kuchni. Praca w Szczyrku w równoważnym systemie czasu pracy.
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNA S.A - 2017-09-26 - Szczyrk (śląskie)
praca na stanowisku kucharza, docelowo praca na samodzielnym stanowisku
CYPRIANÓWKA II Leokadia Skiba - 2017-05-22 - Warszowice (śląskie)
Wynagrodzenie 2000 zł netto - zależne od doświadczenia i umiejętności
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-08-22 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, planowanie produkcji, udoskonalanie menu, kreowanie nowych pomysłów, kompozycji i potraw
"EKO-INSTAL" EWA CZAPLA Hurtownia Elektryczna - 2017-08-22 - Opole Lubelskie (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa klienta (kas fiskalnych), pomoc w barze.
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-06-28 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów. Pobieranie surowóców i półproduktów , obróbka surowców. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Dęblin (lubelskie)
art. 150f - Pomoc w przygotowywaniu śniadań, obróbka wstępna i rozdrabnianie warzyw, przygotowywanie produktów do obiadu, pomoc przy gotowaniu obiadów, przyrządzanie surówek i sałatek, pomoc przy wydawaniu posiłków, pobieranie produktów z magazynu, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Janów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie dań w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-27 - Strzegom (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2017-04-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie, wydawanie i pakowanie przyrządzonych posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie poosiłków dla gości hotelowych, obróbka mięs i warzyw, obsługa urządzeń kuchennych
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-02-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-18 - Chełm (dolnośląskie)
Prowadzenie restauracji
PIZZERIA "CARUSO" S.C. - 2017-11-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-05-04 - Turawa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-06-18 - Płock (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-08-01 - Starowa Góra (łódzkie)
praca na kuchni ciepłej i zimnej, przygotowanie sushi, znajomość produktów, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz rumuńskiej.
BILLY'S AMERICAN RESTAURANTS - 2016-02-15 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku (możliwe soboty) w Bielsku-Białej.
DOM TURYSTY PTTK - 2015-12-30 - Bielsko-Biała (śląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym naleśników, sałatek, deserów.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premie. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesiąca. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, niektóre święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana umiejętność kierowania zespołem pracowników kuchni. Wymagana książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Umiejętność pracy z ludźmi. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 604-642-921) w godzinach: 8:00-18:00.
NALEŚNIKARNIA PANCAKE HEAVEN SPÓŁKA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-01-18 - Katowice (śląskie)
gotowanie w punkcie małej gastronomii; praca w godz. 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ Z ZASTOSOWANIEM METOD I TECHNIK ORAZ PRZYPRAW AZJATYCKICH, JAPOŃSKICH I TAJLANDZKICH.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZWODOWE,CERTYFIKATY,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA, KSIŻŻECZKA ZDROWIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I NIEMIECKIEGO .GODZINY PRACY OD 12-23.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)