KUCHARZ Dąbrowa Górnicza oferta pracy BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2017-04-11
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Pracodawca: BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Józefa Piłsudskiego 1, 41-300 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: kwota brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbrowa Górnicza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Dąbrowa Górnicza
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dąbrowa Górnicza
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Adres pracodawcy:
Sobieskiego 12, 41-300 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVdla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Dąbrowie Górniczej skierowania do pracy wydawane są u doradców klienta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Dąbrowa Górnicza
Gmina pracodawcy: Dąbrowa Górnicza
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbrowa Górnicza
Ulica pracodawcy: Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Nazwisko osoby zgłaszającej: Monika Lulo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.04.2017
Oferta pracy ważna do: 10.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, ustalanie dań, nadzór nad zamawianiem żywności.
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Kąty (małopolskie)
Przygotowanie posiłków i potraw kuchnii indyjskiej
Katarzyna Villa MASUM KEBAB - 2018-02-05 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Możliwość zatrudnienia zaraz po wykonaniu badań. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-08-18 - Pruszków (mazowieckie)
rozwożenie produktów firmy
"CMS ALFA" Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Waćmierek (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
związany ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "B.J.B." Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Mścice (zachodniopomorskie)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Kontrahent Urzędu Pracy - 2016-09-28 - Rotmanka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, krojenie warzyw, wykańczanie i porcjowanie wyrobów kulinarnych
Jacek Filipek ENZO - 2018-08-24 - Kozubszczyzna (lubelskie)
Kucharz
"Mlekspol" Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
Kucharz
Restauracja i Karczma Staropolska Paweł Obara - 2018-04-30 - Szczucin (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Możliwość przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dróżdż - 2017-02-28 - Brzeziny (łódzkie)
Zajmowanie sie pozyskiwaniem klientów w zakresie handlu kaszmirem jak również handlu odzieżą, opracowywanie i wdrażanie strategicznych planów marketingowych i planów sprzedaży oraz prognoz dotyczących osiągania celów spółki w odniesieniu do produktów i usług. Opracowywanie i zarządzanie budżetami operacyjnymi dla sprzedaży i marketingu. Planowanie i nadzorowanie działań w zakresie rekelmy i promocji, w tym komunikacja on-line, media elektroniczne oraz korespondencja bezpośrednia, nadzorowanie i ocenianie badania rynku oraz korygowanie startegii marketingowej, tak aby dostosować ją do zmieniających sie warunków na rynku i do konkurencji. Spotykanie się z kluczowymi klientami, wspieranie przedstawiciela ds. sprzedaży w utrzymywaniu relacji, negocjowaniu i finalizowaniu transakcji.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Kraków (małopolskie)
przyrządzanie posiłków w świetlicy socjoterapeutycznej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
Gotowanie zup i innych potraw.
KARINA BUKOWSKA, 'Restauracja Luna' - 2016-05-13 - Gdynia (pomorskie)
Praca w kuchni (śniadania, obiady, kolacje dla 60 pensjonariuszy). Wymagania: wyksztalcenie średnie zawodowe - gastronomiczne, dobra organizacja pracy, po szkole gastronomicznej, wymagane doświadczenie, mile widziane osoby pracujące w DPS jako kucharz, mile widziane osoby z okolic Wejherowo. Forma kontaktu z Pracodawcą: osobiście w godz. 8-16, osobiście po uprzednim kontakcie tel. w godz. 8-16, przez e-mail: lesne.wrota (at) wp.pl
Dom Seniora Katarzyna Richert - 2016-05-06 - Kostkowo (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca w kuchni-przygotowywanie i wydawanie potrwa, obsługa baru
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, napojów i deserów z zastosowaniem odpowiednich narzędzi i urządzeń.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe. Praca w zespole, praca pod presją czasu. Doświaczenie min. 3 lata na stanowisku kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Pabianice (łódzkie)
wg stanowiska
Gościniec Jaroszewskie Wzgórze Tomasz Sobieraj Grobia - 2018-03-19 - Grobia (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja GALA - 2017-07-03 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Ziewanice (łódzkie)
Gastronomia, przygotowywanie potraw kuchni chińskiej według orginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania do 15kg. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, praca również w soboty i niedziele
Adam Kujawa Villa Fenix - 2018-04-27 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie kebabów oraz pozostałych dań oferowanych w lokalu. Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej. Obieranie, krojenie warzyw i przygotowywanie surówek. Utrzymanie porządku w miejscu wykonywania pracy. Tworzenie list zaopatrzenia niezbędnego do przygotowywania dań. Przestrzeganie zasad sanitarno-higienicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)