KUCHARZ Waćmierek oferta pracy Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2018-03-15
Lokalizacja: Waćmierek (pomorskie)
Pracodawca: Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:83-115 Waćmierek 8D, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: w zalezności od umiejętności+premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Waćmierek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Adres pracodawcy:
83-115 Waćmierek 8D, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV,skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Waćmierek
Adres strony pracodawcy: www.wodanamlyn24.pl
Numer budynku pracodawcy: 8D
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2018
Oferta pracy ważna do: 14.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie dań kuchni restauracyjnej i barowej, obróbka i przygotowywanie mięsa, sprawianie i filetowanie ryb
Bar "Bosmański" Tomasz Korba - 2017-12-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz-przygotowywanie posiłków i potraw; pracodawca stwarza możliwość zakwaterowania lub zwrot kosztów podrózy
Zajazd "Bartnik" Władysław Kazimierz Kotyński - 2017-03-23 - Hajnówka (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Strzała (mazowieckie)
jw.
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
Opracowywanie menu. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Tworzenie nowych receptur dań ukraińskich.
Tsunami Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Gdańsk (pomorskie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Żywiec (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Bukowno (małopolskie)
gotowanie potraw
Ośrodek Rehabilitacyjno Edukacyjny - 2016-02-15 - Romanówka (lubelskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, praca w ramach umowy zlecenia.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2017-12-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-09 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 10.00 - 22.00.
Marek Malisz Firma Handlowo Usługowa "POLCAR " Spółka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-27 - Olszyny (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie i doświadczenie bez znaczenia,Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-06-11 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca w kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "SEZAM" HIERONIM KASICA - 2018-08-24 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów i pracowników; oddział przedszkolny- drugie śniadanie i obiad, dla pozostałych osób obiad. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16. Wynagrodzenie 2200 zł + dod. za staż + premia do 20%.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI - 2017-09-14 - Brwinów (mazowieckie)
Archiwista zakładowy
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Góra (dolnośląskie)
Kontrola stanu surowców, przygotowywanie posiłków.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-09-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, zmywanie i sprzątanie
Monika Gancarewicz - 2016-09-27 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
GODZINA. Kazimierz Godzina - 2016-03-30 - Myszyniec (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni polskiej dla gości hotelowych i restauracyjnych. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Firma Wielobranżowa Bernarda Budzyńska - 2015-11-30 - Zgierz (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy. Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi dietetyka, sprawowanie nadzoru nad stanem magazynu.
CONSULTIS Konrad Ciastoch - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
Kebab King Star-MD Saiful Islam - 2016-01-15 - Sochaczew (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wyznaczonymi standardami (restauracja, bankiety, śniadania).
GEMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Pizzeria "GEMINI - BIS" Wanda Kawa - 2016-04-27 - Milanówek (mazowieckie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Kluczbork (opolskie)
Obsługa imprez zewnętrznych, dekorowanie dań, produkcja, obróbka warzyw i mięs, zamawianie towaru. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński - 2016-11-04 - Wejherowo (pomorskie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Ryki (lubelskie)