KUCHARZ Kraków oferta pracy GEMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z wyznaczonymi standardami (restauracja, bankiety, śniadania).
Data publikacji: 2018-03-23
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: GEMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:31-072 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wyznaczonymi standardami (restauracja, bankiety, śniadania).
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
13,70 zł/h40 h tygodniowow późniejszym terminie możliwość umowy o pracę
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 02.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność pracy w zespole oraz dobrej organizacji pracy wlasnej
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.03.2018
Data dodania oferty pracy: 22.03.2018
Oferta pracy ważna do: 22.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2018
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna surowca, pomoc w przygotowaniu dań obiadowych, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posiłkow z menu lokalu, obsługa klienta, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie, obróbka mięsa, deserypraca przy wysokich temperaturach, praca z ostrymi narzędziami
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie, dbanie o porządek i ład na stanowisku pracy, przyjmowanie dostaw towaru
"AMINITI KEBAB" Mahmoud EL Gharib - 2018-03-29 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
w/g potrzeb
Integracyjne Przedszkole Samorządwe nr 27 - 2017-11-21 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potrwa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska - 2017-12-01 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa żurawia. Praca na terenie woj. małopolskiego, pracodawca zapewnia dojazd i zakwaterowanie.
Firma Budowlana "Termo-Bud" Tadeusz Jasiński - 2016-06-01 - Cieniawa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Piekoszów (świętokrzyskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw, prace porządkowe (zmywanie naczyń)
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej, wypiek pieczywa wg przepisu, wyrób sosów wg przepisu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, doświadczenie jako kucharz kuchni tureckiej, dyspozycyjność ze względu na dni pracy do uzgodnienia; godz.pracy: I zmiana 12:00 do 20:00, II zmiana 15:00 do 23:00
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Zawadzkie (opolskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-05-19 - Tczew (pomorskie)
-Praca na linii produkcyjnej,-Kontakt na e-mail: rekrutacja.tczew (at) toolip.pl
TOOLIP HR SPÓŁKA z o.o. - 2016-03-16 - Tczew (pomorskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw z karty, sałatki, zupy, makarony, pizza, desery, dbanie o porządek na stanowisku pracy, umiejętność przygotowywania pizzy, praca na umowe zlecenia, pracodawca zobowiązał się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne, praca w przedziale od 10:00 do 24:00, praca 160 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków wg karty dań.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Zamość (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskeim.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-05-05 - Karczowiska (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie dla uczniów i pracowników szkoły
Zespół Szkół Publicznych Nr 4 im.kpt.ż.w.Mamerta Stankiewicz - 2016-09-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
samodzielny kucharz, miejsce wukonywania pracy Zajazd "PYZA" w Zawierciu
Catering dla firm i nie tylko Adrian Rej - 2017-09-13 - Zawiercie (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wskazany własny transport dla osób spoza Bierunia ze wzg na utrudniony transport komunikacja miejską.
Restauracja MEED, Pamuła Eugeniusz - 2017-06-05 - Bieruń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe.Paca od poniedziałku do piątkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2016-10-27 - Mielec (podkarpackie)
Praca na kuchni
JPG CATERING BIS - 2016-04-25 - Kobylin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Flinston-FACTOR PUB Agnieszka Gurtkiewicz - 2016-04-04 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie utrzymywanie czystości w kuchni
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-09-06 - Dęblin (lubelskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
praca w barze szybkiej obsługistawka godzinowa 8-10 zł brutto/h
LPM GASTRO S.C. LESZEK MATŁOKA, PRZEMYSŁAW MATŁOKA - 2016-05-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2018-05-09 - Świebodzice (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Nasielsk (mazowieckie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)