KUCHARZ Ruda Śląska oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "SEZAM" HIERONIM KASICA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni
Data publikacji: 2018-08-24
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "SEZAM" HIERONIM KASICA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sportowców 29, 41-711 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie kierunkowe, min zasadnicze zawodowe lub ukończony kurs branżowy oraz min. 3 lata udokumentowanego doświadczenia.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "SEZAM" HIERONIM KASICA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Ballestremów 16, 41-700 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Ruda Śląska
Gmina pracodawcy: Ruda Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ruda Śląska
Ulica pracodawcy: Ballestremów
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy: Prowadzenie restauracji
Nazwisko osoby zgłaszającej: Hieronim Kasica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.08.2018
Data dodania oferty pracy: 24.08.2018
Oferta pracy ważna do: 21.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zabiegi fizjoterapeutyczne
CENTRUM REHABILITACYJNO-SPORTOWE "MASMED" S.C. SEBASTIAN BERGER, AGNIESZKA BERGER - 2017-08-30 - Zabierzów (małopolskie)
Przygotowywanie dań, ryb i pizzy
UNI-BAR-HANKA - 2016-06-03 - Władysławowo (pomorskie)
-montaż konstrukcji drewnianych na dachach-montaż blachodachówki-demontaż starych pokryć dachowych-wykonywanie oraz montaż obróbek blacharskich-montaż rusztowań stalowych-murowanie kominów
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Świerczek (świętokrzyskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, Borek;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
kompleksowa obsługa klienta, przyjmowanie i układanie towru, osługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Nowe Brzesko (małopolskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, OBSŁUGA KLIENTÓW ZAGRANICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Glewice (zachodniopomorskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-04-03 - Bądzów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni + wyjście do klienta
Firma Budowlano Remontowa GOSTOMSKI Cz.Gostomski - 2017-07-20 - Papiernia (pomorskie)
przygotowanie i wydanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2016-09-15 - Rachowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-11-24 - Adamowice (śląskie)
przygotowywanie potraw włoskich i śródziemnomorskich
ADV. GROUP Sp. z o.o. Restauracia DELAGIO - 2016-12-19 - Świdnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Katowice (śląskie)
Wykształcenie zawodowe. Mile widziani absolwenci szkół gastronomicznych lub osoby mające pasję do gotowania (osoby interesujące się kuchnią azjatycką). Firma poszukuje również osób do przyuczenia. Praca dla osób, które lubią wyzwania, chętnie się uczą, potrafią zorganizować swoje stanowisko pracy w kuchni, znają podstawy gotowania, mają doświadczenie w obróbce warzyw. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
IRSI IRMA SIUDAK - 2018-07-27 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Płock (mazowieckie)
Kierowca samochodu ciężarowego-transport międzynarodowy.
Usługi Transportowe Rudolf Małowiecki - 2015-12-03 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej, komponowanie menu, wprowadzanie nowych potraw.Praca na czas określony: min. 3 latapraca w systemie dwuzmianowym od 10 do 18 oraz od 14 do 22.00. Praca w lokalach przy ul. Rybackiej oraz Grunwaldzkiej i Hubskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa połączeń telefonicznych, obsługa klienta w zakresie umów i usług, wystawianie faktur; godz. pracy 9-17; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą
INTERARENA Mariusz Grabowski - 2017-06-30 - Ustka (pomorskie)
gotowanie, wyroby garmażęryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowanie produktów do obróbkiprzygotowanie listy zakupówpomoc przy przygotowaniu posiłkówporcjowanie i wydawanie dańprzygotowanie stołówki do przyjęcia gościobsługa zmywaka
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
KALIMERA SPÓŁKA CYWILNA LUCYNA PAŁKA,DAMIAN PAŁKA - 2016-10-11 - Szyce (małopolskie)
Przygotowywanie dan kuchni polskiej.
Dworek Ostrężnik Zenona Saladra - 2016-05-25 - Trzebniów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.System pracy dwuzmianowy, godz. pracy między 6.00 a 22.00, nie mniej niż 140 godz. w miesiącuMiejsce pracy: Biskupice Podgórne, ul. PolnaSala G
ADEL KOMPLEKS SP. Z O.O. - 2017-05-30 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
-planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno- sanitarnymi;
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Długie (lubuskie)
przygotowywanie potraw dla gosci hotelu i restauracji, praca w hkuchni. Smażenie gotowanie potraw, porcjowanie potraw, catering, pieczenie ciast i mięs. Udział w inwentarycaji, utrzymanie porzadku. Inne prace zlecone przez szefa kuchni.
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-07-01 - Niemcza (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA EDEN ŚWITAŁA GRZEGORZ - 2017-11-03 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)