KUCHARZ Kielce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sta偶 w firmie: ZPC "Z艁OTY K艁OS". Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 35.
Data publikacji: 2017-02-27
Lokalizacja: Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Sta偶 w firmie: ZPC "Z艁OTY K艁OS". Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 35.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kielce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Kielce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 06.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 06.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Sta偶 w ramach projektu PO WER, w ramach kt贸rego mog膮 zosta膰 skierowane osoby m艂ode w wieku od 18 do 29 lat, kt贸re na dzie艅 przyst膮pienia do projektu nie uko艅czy艂y 30 r. 偶., zakwalifikowane do II profilu pomocy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Szymanowskiego 6, 25-361 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Nie dotyczy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Szymanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Produkcja pieczywa, produkcja 艣wie偶ych wyrob贸w ciastkarskich i ciastek
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 27.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 27.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.02.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
-Poszukujemy kucharza, kucharki do nowo otwartej kawiarni,-Przgotowywane posi艂k贸w wed艂ug przepis贸w w艂asnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
1. DZIA艁ALNO艢膯 WYCHOWAWCZO-OPIEKU艃CZA JAG脫DKA KATARZYNA MARUT2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2017-11-23 - Tczew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
sprzeda偶 art. z drewna, przyjmowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
-
US艁UGI GASTRONOMICZNE - 2016-04-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie sniada艅, obiadokolacji
S艁O艃CE Marek Ward臋cki ; 艁贸d藕 - OW "S艂o艅ce" w D膮bkach - 2016-03-10 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i organizacja w 偶ywieniu zbiorowym; praca w godz. 6.00-14.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 8.00-13.00
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny w D臋bnicy Kaszubskiej - 2016-06-08 - D臋bnica Kaszubska (pomorskie)
-
Hotel "Pastel" - 2016-09-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SZPITAL KLINICZNY im. H. 艢wi臋cickiego UM im. Karola Marcinkowskiego - 2017-06-28 - Pozna艅 (wielkopolskie)
prace gastronomiczne
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-11-14 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2016-06-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przyrz膮dzanie pizzy, sa艂atek, da艅 gor膮cych, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, obs艂uga zmywaka, odbieranie zam贸wie艅
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2017-04-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Praca w kuchni, przy przygotowywaniu posi艂k贸w i przy barze.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w, opracowywanie nowych receptur i przepis贸w, dbanie o racjonalne wykorzystywanie produkt贸w.Po偶膮dane umiej臋tno艣ci kulinarne, umiej臋tno艣膰 przygotowania du偶ych imprez okoliczno艣ciowych (wesela, chrzciny, komunie).Praca na dwie zmiany; 7:00-15:00 i 14:00-22:00e-mail:biuro (at) staropolska.org
"TANKPOL" Sp贸艂ka Jawna w Szczucinie, Restauracja "Staropolska" - 2016-05-20 - Szczucin (ma艂opolskie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK Ma艂gorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi I艂awa - 2016-01-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Wed艂ug zawodu.
WIELOBRAN呕OWE PRZEDSI臉BIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2017-08-11 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Pozyskiwanie nowych klient贸w zagranicznych na terenie Litwy, 艁otwy oraz innych kraj贸w w j臋zyku rosyjskim. Podtrzymywanie dobrych relacji z obecnymi klientami. Sprzeda偶 produkt贸w stacjonarnie tzw. telemarketing (kontakt z klientem, g艂贸wnie telefoniczny).
Atlant Micha艂 Mioduszewski - 2016-04-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej
JOKAS S.C. Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - 2018-04-17 - 艁uk贸w (lubelskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami,zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, zachowanie estetyki da艅, zachowanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-08-08 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Oferta dla os贸b spe艂niaj膮cych warunki Regulaminu Refundacji Wyposa偶enia/Doposa偶enia,艣cie偶ka dost臋pu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocze艣nie zakwalifikowanych b膮d藕 kwalifikuj膮cych si臋 do II profilu pomocy.Wykszta艂cenie 艣rednie; 6 m-cy do艣wiadczenia zawodowego; obs艂uga kasy fiskalnej; zakres obowi膮zk贸w: sprzeda偶 wyrob贸w cukierniczych; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Gliwice (艣l膮skie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Praca w kuchni. Przyrz膮dzanie da艅 obiadowych, sa艂atek oraz pizzy. Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia - nabycie praktycznych umiej臋tno艣ci robienia pizzy dla os贸b z wykszta艂ceniem gastronomicznym, mile widziani absolwenci. Wymagania: ksi膮偶eczka zdrowia mile widziana, ale nie wymagana.
SOLAR-SUN Sebastian Jacek - 2016-01-29 - Rumia (pomorskie)
sprz膮tanie sklepu
MARKET BIT STANIEC PAWE艁 - 2016-07-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
praca w kuchni
Tymorek Conlsulting&Trading Tymorek Damian - 2016-06-28 - Teresin (mazowieckie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2018-03-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-06-05 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
wed艂ug wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
Sta偶 dla osoby do 30 roku 偶ycia zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy, realizowany w ramach projektu "Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 8 do 16.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni, sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅, uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w,stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, pizzy, dbanie o prz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Jawor (dolno艣l膮skie)