KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min. pół roku doświadczenia na w/w stanowisku
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.06.2016
Data dodania oferty pracy: 06.06.2016
Oferta pracy ważna do: 07.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą; umowa na 3 miesiące, z mozliwością przedłużenia; godziny pracy: 10.00- 18.00
Fala OLCZYK MAREK - 2018-01-11 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni chińskiej.
"BEN-POL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-10 - Gdynia (pomorskie)
praca w godz. 8-24, wynagrodzenie 12zł brutto /h; kontakt osobisty i tel . z pracodawcą w godz. 10-20 Lodziarnia Pizzeria Lody Usteckie Ustka, ul. Limanowskiego Port
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2016-05-12 - Ustka (pomorskie)
montaż mebli z stali kwasoodpornej
GRAL-MED Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Widziszewo (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 06.00 - 14.00
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-31 - Wardzyn (łódzkie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-12-01 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posiłków kuchni orientalnej.
AZMIR KEBAB MOHAMMED IMRANUL SUMON - 2018-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Brudzeń Duży (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Piekary Śląskie (śląskie)
Wstępna obróbka produktów, gotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-25 - Irlandia (Irlandia)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Gorzyń (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-28 - Katowice (śląskie)
Obliczanie wartości odżywczych i energetycznych potraw, przygotowywanie jadłospisów. Przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży na stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa w Kodeńcu - 2017-08-02 - Kodeniec (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Lubin (dolnośląskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Głogówek (opolskie)
przygotowywanie półproduktów i dań gotowych
ANKER- Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Gdynia (pomorskie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2018-04-16 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie potraw - kuchnia polska.Praca w godzinach 10-18.
"Handel, Gastronomia", Bernadetta Pyzik - 2018-06-25 - Rożnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, możliwość wyboru formy zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-03-27 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie wydawki lunchowej, obsługa klienta
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Suchy Las (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-02-02 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"SILVER" SP Z OO BUJAK TOMASZ BUJAK DOMINIKA - 2016-12-02 - Zawoja (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-10-13 - Tczew (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Iwona Mateńka MiW Usługi Handlowe - 2016-09-05 - Łuków (lubelskie)
Wykształcenie: min.zawodowe; gastronomiczne; min. 3 lata doświadczenia; znajomość języka angielskiego (obsługa klienta zagranicznego); praca w kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice Rynek
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Gliwice (śląskie)
-wykonywanie wszystkich prac związanych z przygotowaniem produktów -dabanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska-zapewnienie dostępności produktów-planowanie produkcji -przyjmowanie dostaw-przestrzeganie zasady FIFO-wykonywanie prac porządkowych na stanowisku pracy-wykonywanie wszystkich polecen przełożonego , związanych
AMREST SP Z.O.O - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)